Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
da bi napravio radnike mora da imas plodne muskarce kojih je u svetu sve manje. moracemo da uvozimo afrikance da nam prave decu.Da, i njih moraš da napraviš.
Još nešto za šta ste
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da bi napravio radnike mora da imas plodne muskarce kojih je u svetu sve manje. moracemo da uvozimo afrikance da nam prave decu.Da, i njih moraš da napraviš.
Još nešto za šta ste
Mogu da se edukuju.da bi napravio radnike mora da imas plodne muskarce kojih je u svetu sve manje. moracemo da uvozimo afrikance da nam prave decu.
ja u glavi imam drugi vid terapije, jer ako se ne varam bavljenje politikom=impotentnost.ljudi koji imaju pametnija posla u zivotu od politike se istom ne bave. znaci vise da silje kurana i gledaju sekulu.Mogu da se edukuju.
Recimo umesto da čitaju Ljubinku Milinčić i Sputnjik, neka proučavaju austrijsku ekonomiju.
Znam ali bez ekonomije bi svi morali da rade u Poljoprivredi i malo vremena bi ostalo za Grupni Seks.ja u glavi imam drugi vid terapije, jer ako se ne varam bavljenje politikom=impotentnost.ljudi koji imaju pametnija posla u zivotu od politike se istom ne bave. znaci vise da silje kurana i gledaju sekulu.
zato ekonomijom treba da se bave 50+ impotentni ljudi a ne mladi. ja konstantno pokusavam da skrenem mlade sa ovog pdf-a na zivot.Znam ali bez ekonomije bi svi morali da rade u Poljoprivredi i malo vremena bi ostalo za Grupni Seks.
Zato je dobro što je kapitalizam doneo veliki razvoj.
A rusija nije.
Jel ima popust na grupu?Znam ali bez ekonomije bi svi morali da rade u Poljoprivredi i malo vremena bi ostalo za Grupni Seks.
Zato je dobro što je kapitalizam doneo veliki razvoj.
A rusija nije.
Ti si nešto trabunjala o maglama.
Ekonomiju sam pričao JA
Dosadno...Kao što znaš i magla je roba, i to vrlo kurentna, jer se uvek može mnogo naći kupaca , vrlo je rentabilna za prodavca, a za kupca i ako izgleda jeftino vrlo je skupo plate .