Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

"Osjecam se kao onoga dana kada sam stajao sa komadom stakla u rukama. Samo shto sada drzim noz. Chujemo se, Hell. I znaj, shta god da se desi, bila si mi najbolja prijateljica."

E, znash shta... prestani sa tom patetikom vishe. Ne podnosim je. Ti i tvoj Kurt Cobain. Shta glumish?

Nije ovo prvi put da mi kazesh kako cesh da se roknesh.

Kukavica si.

Sutra cesh opet da mi dodjesh sa prichom ili porukom "Ipak cu da zivim. Zbog osvete."

Kao da je tebi do nje stalo. Nije. Ni najmanje. Samo dramish.

Hocesh da ispadnesh heroj u nashim ochima.

"Gdje je droga, tu sam ja." Ha-ha.

Argh. Da ne znam da si dobra osoba, odavno bih ti rekla da se nosish.

Valjda prevazidjesh tu svoju glupavu infantilnost.

A i ja... mozda ti ovo kazem u ochi... jednog dana. Ipak treba hrabrosti za to
.

suicid u pokushaju...

ti su najachi.

imao sam i ja takve ortake i redovno sam pucao od smeha.

jedan mi je chak i dao oproshtajno pismo.

"ne mogu vishe, zbogom... ti si mi bla-bla"

Znash, u vezi samoubica... LJudi nikad ne izvale. Zato ih nikad i ne spasu. "Pa ja ne bih nikad rekao za njega"... Naravno... kad si slep.

Samoubistvo mi je uvek bila omiljena tema i najachi argument licemerja crkve. Kakva to crkva shalje u pakao ljude koji ne mogu vishe? Maaah.
Dosta o tome.

Da, znam. I meni je to glupo - samoubistvo, smrtni grijeh. Heh. Valjda vjerujem u Boga, ali nisam godinama bila u crkvi. Mislim, On je svuda, zar ne? Shta ce mi onda sveshtenik, kada je vecina njih spala nize od mene?
^^^^^^^^^^^^^^
Nego...

... ovaj drug. Opsijednut Nirvanom i Cobainom. Ovo mu je ko-zna-koji-put da mi pricha istu prichu. Vec smo se svadjali zbog toga... nisam mu rekla direktno (da jednom zavrshim sa tim) i onda je on provalio da sam sarkastichna i nisamo prichali 2-3 mjeseca.

And here we go again.

VisionOfDisorder:
Tu je Bog. Samo nece da se javi bash kad ti hocesh.
E, ovo me je natjeralo da se prisjetim jedne de Melove priche:

bila je poplava (tako neshto, uglavnom neka katastrofa) u nekom gradu, i svi su se spasavali kako znaju i umiju, samo je jedan lik stajao na krovu kuce i gledao ispod sebe kako prolaze chamci za spasavanje.

Naishao je prvi sa ljudima koji su ga zvali. On nije htio da im se pridruzi, rekao je: "Ja sam vijernik, Bog ce me spasiti."

I tako josh 2 puta.

Na kraju se udavio, i otishao u Raj.

Pitao je Boga: "Zashto me nisi spasio?"

Bog mu je rekao kako mu je 3 puta slao chamac za spasavanje...

Somino jadna glupava, zar i posle dvadeset i kusur godina nije ti jasno da ne možeš pljuvati i srati tamo gde jedeš? Ej, idi leči se! Sa rodjenim detetom ne razgovaraš, a živite u istoj kući, jedete za istim stolom. I ti ćeš da nekom soliš pamet. Oterao si od sebe i to malo ljudi koji su komunicirali sa tobom, tolerisali tvoje gluposti. Svetiš se preko dece. Gde će ti duša?

what tha f*k you want from me?!? :x svidjam ti se, ali... ali - sta??? mislim, stvarno nemam vise zivaca da iscekujem da se nesto desi ili ne desi. simpatican si, ali PREVISE naporan. :roll:

jednoj drugoj osobi:
ne mogu da verujem da ti se to desilo sa njom!!! :shock: i jos se pravis lud, pricas kako se ona lozi na tebe. :roll: a prateci pricu od pocetka ti si bio taj kome nisu bile ciste emocije i koji si fantazirao da je ona jadna zaludjena tobom /a furala je sa STRAWA tipovima, nemajuci tebe ni na kraju pameti/. :x
iskreno se nadam da ce se nesto znacajnije desiti sa tvojim mozgom i da ces se poneti odgovorno prema njoj. zaista je predobra osoba da bi trpela takve gluposti od tebe... :evil:

@K.
Nije mi jasno zashto si odjednom postala tako povrshna osoba...Tvoji komentari me nekada povrijede i...mogla sam ti odgovoriti na njih toliko puta ali...i sama znash da ne volim da se svadjam. Sada mi se chini da ti to iskorishtavash. I dalje ne mogu da vjerujem da nisi htjela da obratish paznju na G. samo zato shto ne slusha istu muziku kao i ti... To je od tebe bilo zaista ruzno...jer on je stvarno dobra osoba... Ipak mislim da to tebi i nije vazno...kao shto si i sama rekla, tebi je vazno da momak dobro izgleda, da je rocker/metalac i da ce ici na fakultet...i da...da nosi starke... :roll: Ne mogu da vjerujem da se ne bi druzila s nekim ko ne slusha rock/metal/punk. Time pokazujesh koliko si plitka osoba. Jednostavno ne mogu da shvatim zashto si zamjerila F. shto je obuo martinke...jbt kao da je ubio nekoga, a ne.... :shock: Ne znam....zaista si se promjenila od kada je zavrshila shkola...ili si ti uvjek bila takva samo ja to nisam primjecivala... :?

Back