Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

NatasaNatasa:
Suzy:
Matora kokosko, jeste ti sin jedinac....ali je bas zbog tebe sa skoro 40 god bez zene i dece...SJASI ga vise...ostavi njegov privatni zivot na miru...valjda ima i on prava da se i sa nekim drugim zabavlja -sem sa tobom....Prestani da nam sedis svaki vikend na lobanji..jer je to jedini period kada ja i on mozemo duze da budemo zajedno....ili se vec naguzi pa tebi neka pravi decu...bolesnice matora..iskomplesirana, bolesna....

Auuuuu ... pa on i mama imaju baš veliki problem ... mani se Suzo takvog tipa ... taj se nikad neće odvići od dojenja

Pa..necu jer ga volim ali je na ivici da i ja -odem-....nije zasluzio takvu sudbinu..samo nemam vise snaaageeee da po ceo (svaki) vikend trpim matoru kokosku....A opet..njeno je...ne mogu ni da je izbacim....Ali bi je rado -zapalila....!!!!

majcheki:
Suzi - uđi u razgovor s njom i totalno ignoriši tipa, tako svaki put :lol:

Pa..on bi bas to i voleo....i ode mi vikend..na sta...na nju..a neznam sta cu i gde cu pre za vikend...Ali ona se uvek nama tu lepo natrti...i trazi svu paznju ovog sveta...uzas...i jos su oboje lavovi...Za njega ..super sto je to...ali kod nje....samo pusta kandzetine, trpa nam se u sve....sa uvek nekim zajedljivim komentarima...da odlepis....i kako mi se priblizi vikend ..ja..umesto da se radujem-bicu sa njim, ja odlepim..jer bicu sa njom....SMARACICA!!!!!KLIMAKTERICNA!!!!
Ne znam...ali definitivno to nije zdrava atmosfera...za bilo sta..... :?

Ali, hvala Majce na savetu...aj' ovaj vikend cu da ga -bacim- u totalnu ignoraciju...samo ona sto vise si sa njom....posle jase jos vise sledeci vikend...pa sam ga tek onda naje.... :?

posle 4 godine se vracam na isto misljenje koje sam od pocetka imao.
nezainteresovana hladna osobo.
dokle vise bre da se cimam zbog tebe? ne znam samo sta mi to treba ,ali uvukla si se u moj zivot do srzi tako da sada nema pomoci. svaki predlog ti se ne svidja, i uvek ja moram da popustam, bezosecajni skote. yebi se i ti i tvoje kupovine i tvoje drugarice popele su mi se na **** sve smaracice najgore. za sve imas vremena a meni delis na kasicicu. jos me i ruke zabolese od kucanja. mars u pm. ko li mi samo nabi bedu na vrat. jos jednom pa cu da te polomim kao p.

sta zelim reci.....evo sta bih rekla "njemu":

idiote,kretenu,majmune,svinjo.... zasto ignorises sve sto se ikad desilo izmedju nas....mrzim te,seljacino..... volim te....

evo sta me najvise brine....: ne znam kako cu se snaci u novoj skoli,novom razredu...jednostavno ne podnesim sto nikog necu znati...jesam ja brbljiva i brzo cu upoznati mnogo novih ljudova....ali ne znam..... hm..... (ovo je bila stvar koja me najvise muci zadnjih dana)
poz......

s nadom da ovo niste procitali ....... Sofffy :lol:

Shinoda:
Crazy_creature:
Shinoda:
Crazy_creature:
za forumashicu: nisi ista kao pre...mislila sam da ti je barem malo stalno da mene, ali svakog dana sve manje i manje verujem u to.nadam se da se lepo provodish
:roll:
Ooooo :cry: :cry: :cry:
o pa ti saosecjash sa mnom
:cry:
naravno! :wink:
zar si ocekivala nesto manje od mene? :oops:
Hehehe.... :oops: pa hvala
6.gif

Volim ja tebe...
E sad, postoji jedan sarafcic u mojoj glavi za koji se sve kaci.
Dobra djela.
Losa djela.
I sve tu ostaje dok ne posluzi nekoj svrsi.
Ti si uradila nesto, a nisi morala.
Voljela bih reci da te razumijem.
Pokusavala sam cak i da nadjem opravdanja za tebe.
Djelimicno sam uspjela, cisto toliko da ti ne pokazem da znam.
Ali, ukazala mi se odlicna prilika da ti poklonim nesto zauzvrat.
Ni blizu bolno i razarajuce kao tvoje djelo, ali meni je bilo dovoljno da se stvari koliko toliko dovedu na svoje mjesto.
Nisam to uradila iz osvete. Moglo bi se reci da sam ipak ja prva stigla tu, iako je sticajem okolnosti on dopao u tvoje ruke.
Ta noc je bila luda i nezaboravna. Ti nikad nisi saznala za nju. Saznali su neki drugi ljudi, srecom vrijedni moga povjerenja. Pitali su me kako sam mogla to da ucinim. Govorili su da ipak mozda nisam trebala, iako me ne osudjuju. To bih i ja rekla na njihovom mjestu, jer oni ne znaju za tvoje djelo, nisam im rekla i necu nikad.
Rekla sam im da se ne kajem. Lagala bih kad bih rekla suprotno. To bih isto i tebi rekla, kada bi kojim slucajem ti cula.
Daleko smo od kvit. Ne zbog mene, vec meni bliskih ljudi koje si povrijedila. To nece izbrisati ni jedna ljubav, ni 100 godina.
Ali, kao sto rekoh, ipak te volim. Proslo je dosta vremena i palo mnogo prasine i na moj i na tvoj grijeh. Bliske smo. Samo ne otvaramo te teme. I ne otkrivamo svoje tajne.
Sve sto posle svega zelim je da se nista od ovog vise ne ponovi!

Back