Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Ima li ovde dovoljno mesta ?

Mojim roditeljima:
Mrzi me da dolazim u selo. Ne volim da boravim u mestima gde cu se smoriti neverovatno, a odakle su svi ljudi koji su mi interesantni otisli. Mrzi me i da odlazim kod rodbine, jer ce me preterano ugnjaviti svojom ljubaznoscu, a dovoljno mi je stalo do njih da im ne odbrusim u lice sta ja o tome zaista mislim.

Mom nekada najboljem drugu:
Izvini. Bio si u pravu sto se tice one devojke i stvarno bih hteo da i dalje budemo prijatelji kao i pre.

Njoj:
Pa sve sam vec rekao, ali izgleda ne na pravi nacin.
Volim te glupaco jedna.

Svom sefu:
Ti nisi normalan. Tvoja firma bi mnogo bolje poslovala kada bi ti bio manji skot.

Svojim kolegama sa posla:
Bezhte odavde glavom bez obzira

Buducoj devojci:
Nemas pojma s kim imas posla.

KOmsiluku:
Jos uvek sam na odmoru, te me nemojte gnjaviti.

Mom bivsem internet provajderu:
Nemate pojma

Drugu od koga sam pozajmio gitaru:
Vracam ti je sutra. Ionako je nisam ni koristio.

Ovo je samo vrh ledenog brega.

Hej, ova tema i nije tako losa

Ja pa ja:
Ima li ovde dovoljno mesta ?

Mojim roditeljima:
Mrzi me da dolazim u selo. Ne volim da boravim u mestima gde cu se smoriti neverovatno, a odakle su svi ljudi koji su mi interesantni otisli. Mrzi me i da odlazim kod rodbine, jer ce me preterano ugnjaviti svojom ljubaznoscu, a dovoljno mi je stalo do njih da im ne odbrusim u lice sta ja o tome zaista mislim.

Mom nekada najboljem drugu:
Izvini. Bio si u pravu sto se tice one devojke i stvarno bih hteo da i dalje budemo prijatelji kao i pre.

Njoj:
Pa sve sam vec rekao, ali izgleda ne na pravi nacin.
Volim te glupaco jedna.

Svom sefu:
Ti nisi normalan. Tvoja firma bi mnogo bolje poslovala kada bi ti bio manji skot.

Svojim kolegama sa posla:
Bezhte odavde glavom bez obzira

Buducoj devojci:
Nemas pojma s kim imas posla.

KOmsiluku:
Jos uvek sam na odmoru, te me nemojte gnjaviti.

Mom bivsem internet provajderu:
Nemate pojma

Drugu od koga sam pozajmio gitaru:
Vracam ti je sutra. Ionako je nisam ni koristio.

Ovo je samo vrh ledenog brega.

Hej, ova tema i nije tako losa

He, he...ti se bas raspisao...nego....ko to je bio provajder?

Ja pa ja:
Suzy:
He, he...ti se bas raspisao...nego....ko to je bio provajder?

PTT.

Netragom mi je nestalo 20 sati interneta.
IZem ti najveceg provajdera kad im hakuju ko bele lale.
:)

Ma nije bitno, to je ionako davno prosla stvar. :)

Pa..nista ..promeni provajdera za pocetak..ja sam na YUBC-u....i nemam nikakvih problema...jos sa njima da sredim i za ADSL...i vozi miskoooooooo... :wink:

Nego ..ono sto ja hocu da kazem....upuceno je dvoma forumasima...koji mi ovde najvise dizu pritisak...musko i zensko.....od cijih postova mi se okrece dzigerica...i povraca.....i sa kojima se najvise koljem ovde....-Ne radi se licno o vama....ne mrzim ja nikoga....ali mi se gadite....tj. vas nacin zivota i izrazavanja....i cak ste poceli i na zdravlje da mi uticete.....i to meni..matoroj kobili....a kako li onda na decu uticete.....Necu vam dozvoliti da mi -ogadite- zivot
i remetite zdravlje vasim prisustvom i egzistencijom.....ali necu ni cutati...i cutke..kao mnogi....odobravati vase postupke.....jer cutanje znaci slaganje....i odobravanje......A JA NE ODOBRAVAAAM!!!!!!!!!!!I ne vidim u vasim postupcima nista zdravo i pametno......i bilo bi dobro da vas prostakluk i nastranost ostavite za sebe.....i nije mi uopste jasno iz koje ste kanalizacije izmileli....... :?
E...da ...hocu i da se zahvalim svima....koji me u ovome razumeju i podrzavaju....znaju i oni koji su...i na pp..i jos vise javno..... :D :wink:

Back