Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Da,papir sve trpi :cry:
Za moju drugaricu...
...nemas pojma kolko me nervira sto smisljas te lazi da joj ne bi rekla kada si negde samnom...sta,jel je se toliko plasis da joj se suprostavis??? Pa u pocetku sam trpela,ali vise necu,zato sto kako da imam poverenja u tebe kada nju tako lazes koja isto kao ja misli da si mi naj drugarica???Ja necu vise ia toga da stojim niti cu da izlazim negde sa tobom sama dok se ti ne smislis...
To je delic onoga sto sam htela da kazem,ali sasvim dovoljno...mislim i da cu uskoro reci...

evo i za moju drugaricu : dosta bre vise o svojoj deci !!!!!!!! jeb...da li znas koliko si dosadna sa sve jednim istim pricama !!!!!! sta su radila kad sui kakila kad su piskila sta su rekla sta su jela kako su slatko gugtala kako su se svadjala...i daj vishe smrsaj malo !!!izgledas kako krmaca !!!! i ta kosa,sto si se tako zapustila,koj ti je djavo !posle ce da ti bude kriv djavo kad pocne da te vara i onda ce on da bude kriv i bezosecajan a ti jadna rodila mu dvoje...ma daaaaaaaaaaaaj....!iskreno ne znam ni kako mu se digne na tebe !ljubav i sex ne treba uvek meshati.i ne vadi se vishe na to da su oduvek bila debela i da nemas vremena i da nema ko da ti cuva decu i to.
ako stvarno to hoces mozes to nisi ni prva ni poslednja.
e volela bih da ovo mogu da ti kaze i u lice a da se ti ne naljutis,mnogo bih volela ali znam da hoces i da ces da pocnes da mi tupis kako nemas vremena kako ovo kako ono...zato i necu da ti kazem jer ces poceti da se pravdas a neces da shvatis.

Ja pa ja:
Ja pa ja:
Mom nekada najboljem drugu:
Izvini. Bio si u pravu sto se tice one devojke i stvarno bih hteo da i dalje budemo prijatelji kao i pre.

Mom nekada najboljem drugu:

Hvala sto si me saslusao i nisi navaljivao da kazem, sto rece Balasevic, tu stranu rec "izvini".

@suzy. Odavno nisam na PTT-u. :)

E bas mi milo em drago...sto si tri problema resio za sada...koliko mogu da te pratim.... :wink:
vidis da zivot uz malo volje i truda moze da bude lepsi.... :D :D :wink:
a nama bi isto bilo mnogo lepse u ovom zivotu kada ne bi bili vi muskarci toliko -teski- na tim -stranim- recima.... :?

Zelim samo da shvatis da ja imam 19 godina, fakultet i mnogo drugih stvari pred sobom i nisam imala ni najmanju namjeru da se sad vezujem za nekoga na bilo koji nacin! Ne znam za tebe, ali meni nije dovoljno 5 dana da nekoga upoznam a kamoli zavolim! I onda se ti ljutis kad ja kazem da je tesko izvodljivo da se vidjamo bar 1 mjesecno! Kako ne shvatas da ne zelim da obavezujem ni tebe ni sebe?! Suvise sam meka da bih ti direktno rekla da da ne planiram da ostajem s tobom u vezi niti da se udam u Crnu Goru, kad vidim tvoj tuzni, iskreni pogled, sve sto mogu da kazem je da ce vrijeme pokazati svoje... Uskoro cu pokusati da stisnem zube i da ti preko telefona kazem sve to, ne grubo, ali iskreno... Daleko od toga da ne bih voljela da imam takvog muza jednog dana :oops: , pazljivog, dobrog, koji me voli i koji bi sve ucinio za mene, ali to tek za nekih 5-6 godina, kad budem dovoljno zrela i izzivljena...

Back