Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Ti si stvarno o.k. devojka i ne bih voleo da te povredim, pogotovo zato što se već toliko poznajemo...znam da želiš od mene jutra, ali ja ne mogu da ti ih pružim...zato ti neću dati ni noći...ne bih voleo da se osećaš kao da si mi poslužila samo za jedno...zato molim te shvati ovo moje ćutanje i izigravanje tupana koji ništa ne shvata i nemoj da me blatiš okolo...

zasto cutis?ako je ok devojka zar ne zasluzuje da joj kazes?
ili se ti samo zezas a ja shvatila ozbiljno ovaj tvoj post:?

...uffff...sad ću morati da kažem i nešto što sam prećutao i ovde, jer nisam hteo da me neko optuži da sam plitak i da su mi površne stvari najbitnije...mislim na izgled...jbg, nije najbitniji, ali ako ne postoji makar malo privlačnosti, ne vredi se zaglibljivati jer kasnije sve postane mnogo mučnije nego saseći stvar pre nego što je i počela...:?
eto...loš sam...:(
ali završiću prethodni post....

...zato što mi se ne sviđaš...

..ne ti, Tara nego ta devojka..;)

Od kada te nema vise nista nije isto,kao da ovaj svet vise nije isti,sve mi se okrenulo naopacke,kao da ja nisam vise ja...zivot mi je tezi,vise ne znam gde mi je glava,sve mi fali,fale mi te oci,falis mi ti...trazim te,sanjam te,nema te..imam osecaj kao da si tu pored mene,ali to su samo moja umisljanja,previse mi nedostajes a ni sama nisam svesna koliko.Posle tebe kao da su svi izgubili razum,niko nikome ne odgovara,svi se svadjaju,a ja samo slusam,i u tom trenutko samo bih htela da dodjem kod tebe i da se isplacem jer me tu niko ne vidi,iako mee ne vidis,znam da me razumes i shvatas kako mi je...tebi sam mogla uvek sve da kazem,ti si me uvek slusala,ali sada nemam vise kome,niko me ne razume,niko vise kao ti,nikad niko kao ti...:cry:

Back