Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

a joj...prosto nemas pojma da posumnjam cak i kad trepnes dali si to uradio zato sto si bio prinudjen ili namerno:?
otisla sam u tri...i necu ti to priznati.....
evo upravo sam pozelela da mu posaljem poruku,mozda nisam trebala da ti kazem za njega...
ali sad kad gledam njegovu sliku...stvarno sam to iskreno pozelela...
i ne volim sto moram da biram...mozda sam pogreslila u odabiru...sta ako ispadne onako kao sam sumnjala....i toliko o mom pesimizmu...
duso,kako si...smeta li ti ova kisa...verovatno da ti smeta....i taj bioskop sto smo se dogovarali,briga me sto su losi filmovi...koji par ga pa jos i odgleda do kraja kad ide u bioskop?znam da ja nikada nisam...
i ne ponasaj se kao klinac,molim te...nemas pojma koliko me to odbija...zao mi je sto ti moram reci da sam navikla na mnogo vise nego sto mi ti pruzas,ali eto dala sam ti sansu...nemoj je prokockati...ako si se vec opametio i shvatio sta si mogao da izgubis...sad vodi racuna...
lepi,stvarno zelim da nam ovo uspe....

Brate mili, smaraš ko nenormalan...baš me briga za politička previranja...evo i dok ovo pišem, smaraš me sa druge strane monitora, a ovo moje klimanje glavom i osmesi su deo mog skromnog glumačkog repertoara, ali kad nešto ponavljaš danima, postaneš pravi majstor...čoveče, nemam pojma o čemu pričaš već 25 minuta...:confused:

Znaci ne znam koji ti je ***** ili sta ali pedercino tako znas da me skenjas da je to nesto neverovatno,..a ja glupaca nikako da se dozovem pameti i da ukapirajm da je sa tobom najbolje ne razgovarati!!! JBT jos je meni kao frka da budem sa drugim zbog tebe!!! Ma MARSH!!!
SToko odvratna nadrkana!! Cime sam ja to zalsuzila...jos se ja i TRUDIM OKO TEBE!!!
Ma ja sam jedna NAJOBICNIJA BUDALA KOJA JE MOGLA DA TI POVERUJE!!!!

Ne mogu da se oporavim od šoka koji si mi napravio, a mogli smo sveee da imamo ma sve bih prihvatila, i jesam sve prihvatila sve tvoje mane, vrline, sve sve jer jednostavno znam da si ti pravi za mene, tacno znam,..ma osecam da jesi, ...ali NEEEE ti si morao sve ovo da svedes na to da te ja sad ne podnosim i da te mrzim!!! I nije dosta sto moram da te gledam svaki boziji dan!!
A ne znam zasto jos uvek zudim za tim da spavam s tobom i da samo jednu noc provedemo zajedno kao sto smo to letos radili,..
Ne mogu da verujem da mozes biti taaaakooo licemeran i da mozes tako da lazes!!! Jako si me povredio en zasluzujes ni rec da ti kazem!!!

ok..ne razumem zasto..zbog cega se tako osecam...zbog cega zelim da znam kako je tebi sada..jesi li dobro..o cemu mislis..plasis li se...zelis li da znam kako ti je..mogu li da znam kako ti je..hocu li te ikada razumeti...zasto te je tako tesko razumeti...nadam se da nece boleti..nadam se da cu te uskoro videti...cuti...jako bih to volela..samo da mi se javis i kazes "dobro sam"..ja bih se nasmejala...mozda bih ti rekla i "izvini"...ono "izvini" koje bi ti meni mozda rekao...

Ti si stvarno o.k. devojka i ne bih voleo da te povredim, pogotovo zato što se već toliko poznajemo...znam da želiš od mene jutra, ali ja ne mogu da ti ih pružim...zato ti neću dati ni noći...ne bih voleo da se osećaš kao da si mi poslužila samo za jedno...zato molim te shvati ovo moje ćutanje i izigravanje tupana koji ništa ne shvata i nemoj da me blatiš okolo...

Back