Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Izvini,jedno veliko izvini..izvini sto sam te mozda uvredila,ali nije bilo namerno,nikada nije bilo namerno..jednostavno nisam imala snage da se borim...nisi ni svestan koliko mi je stalo,koliko sam zelela da imam snage,trazila sam je,ali je nisam nalazila..bolelo me je...mnogo me je bolelo...toliko toga sam ti htela reci,napisati,ali nisam..nisi mi ni dozvolio tada...bio si ljut...ali nadam se da me sada razumes, da cu ti mozda sve ovo reci...
Po postupcima rekla bih da se ne kajes! Sram te bilo! Gledaj u pod do kraja zivota ili se kreci tom tvojom stranputicom gde mozes da gledas malo vise od poda! Zgazila si mene a nemas pojma da si zgazila deo sebe same. Mogu samo ovako da kažem nešto o svemu tome jer nema svrhe da ti kažem lično. Nikada ne bih volela da te imam više za prijatelja, gadiš mi se i ti i tvoja folirantska porodica. Sramoto!
Ne sekiraj se lepa si ima nas koliko hoces znam da ti on znaci ali nemoj da to primeti i skonta da si previse vezana nece ti biti dobroPoslusaj me
Boginjo onaj dan u vezi onoga pisma kada si me pitala sta to treba da znaci nisam bio sasvim iskren...............ma kome ja to koga ja zajebavam lagao sam na kilometar jer sam se prepao tvoje reakcije na moj iskren odgovor.