Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Cujem razne price o tebi, cujem da odlazis iz firme, cujem da se selis cak u drugi grad,...jbt ja jesam htela da me ti pustis na miru ali nisam mislila da odes u drugi grad i da promenis posao, jbg kazes da nisi kriv i da nisi hladan i da ti je jos uvek stalo, ali nesto u meni govori da lazes, da samo zelis da imam lepo misljenje o tebi posle svega, jbg sad pricaju kako si me dobro izradio, eto to sam cula i ja treba jos uvek da ti verujem??? Putuj igumane!!!!

eh nisam znala da si toliki lazov...da je svo tvoje ponasanje jedno obichno foliranje.....da nisi nikakav prijatelj i da smenjujesh ljude oko sebe..........eto nasla si nekog decka,zaljubila se(a kod mene ga pljuvala boga mi dosta cesto) i promenila se totalno...i mnogi su to govorili,ja sam te branila...nebitno da li je on uzrok,ni ne zanima me,imas 20 godina nisi debil da ne znas dobro od loseg da razlikujesh..pricala si kako sam ti jedan od pravih prijatelja,kako me volis.........LAZ! ako se tako vole prijatelji,zanima me kako je kad ne volis ili ne daj boze mrzis...necu vise da se trudim oko tebe,nije nikad ni trebalo,nisi ni zasluzila...dovoljno sam bila tu uz tebe kad je trebalo,sto se za tebe ne moze reci......nadam se da si srecna i da ako ima boga svakome sleduje onako kako je to zasluzio..ma sta god to znachilo.......cao ''prijatelju''...a volela sam te zaista....

Back