Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Ne znam da li uopste vredi da pisem o tebi ili cak stavise da te uopste spominjem!!!
Ma sve najgore ti zelim,...ama bas sve.....Uf kako bi ti svasta rekla,..ali neka cekam priliku...samo priliku cekam....Unistio si mi zivot stoko!!!
Mene samo zanima ZASTO? Jel si mozda tako osecao u tom trenutku? Jel ti je to trebalo, jel nama sve to trebalo???? Da bi se sad pravili kao dobri ortaci i pricali o vremenu, drustvu, knjigama, muzici...ma alooooo bre!!! MENI TO NE TREBA IMAM SA KIM DA PRICAM O TOME!!!

Ako nekog zelim da kompromitujem to je Aco jajara koji je ostavio zenu da mu se koprca kod kuce i da ima spontani pobacaj a on se digao za mnom u Boegrad jer on nalazi da se tako odgovara na SMS poruku u kojoj ga ja pitam sta rade on i njegova zena i da li im se jedu vanilice! To je njemu povod da dodje u Boegrad, a nije jos posteno ni zagrejao krevet sa zenom, nije bilo proslo ni pola godine od kad je bila svadba.

znas li koliko mi je krivo sto ne mogu da ti pomognem,sto mi ne dozvoljavas da ti pridjem,sto te gledam i mogu samo da predpostavim koliko boli...i znas li kolko mi je tesko svaki put kada te pogledam,kada pomislim na tebe,kada bomislim na tvoje vecno bezanje...znas li da si ti jedna od dve osobe koje volim najvise na svetu...znas li da bih stvarno sve ucinila za tebe...reci mi da znas,molim te...
p.s.ovo sam vec jednom napisala,ali imam potrebu da ponovim...

znas li koliko mi je krivo sto ne mogu da ti pomognem,sto mi ne dozvoljavas da ti pridjem,sto te gledam i mogu samo da predpostavim koliko boli...i znas li kolko mi je tesko svaki put kada te pogledam,kada pomislim na tebe,kada bomislim na tvoje vecno bezanje...znas li da si ti jedna od dve osobe koje volim najvise na svetu...znas li da bih stvarno sve ucinila za tebe...reci mi da znas,molim te...
p.s.ovo sam vec jednom napisala,ali imam potrebu da ponovim...

uf dobro je...i utripovao sam se dok sam čitao da sam jednom već video ovo...pomislio sam da nije neko prividjenje, ili možda da sam čitao u prošlom životu..:roll: :lol:

Back