Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
meni ne mogu inflacije,investicije i ostala govna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O_T_K_A_C_E_N_A:A ove revolucije iz istorije nikako ne mogu da mi udju u glavu...MRZIM IH!!!

ja navishe mrzim godine...1804,1835,1756...BLA BLA...O_T_K_A_C_E_N_A:Znam,veruj mi....Ali ih ipak mrzim... :-(
ni ja ne volim...ni matematiku ni fiziku...dobro fiziku na chasovima vecinom nishta ne radimo...bukvalno...a matematiku ,i nevolim je,i mrzi me nstavnica...dobitna kombinacija...Cyber_Barbie:Ja volim istoriju...I lako pamtim godine,al' zato matematiku...Fiziku...Nooooooupp...Nikako ne volim...
a sigurno sam negde neshto zaje.bao....i tako tri puta...i polugodishte ja imam 5,4,4,4,4i ona mi zakljuchi 5...ne znam ni ja sad sta je bilo ... nije ni bitno to sada, jer je proslo (; ja sam prokomentarisala samo ono sto sam podebljala (; a mislim da nije bio bas takav slucaj kako ti tvrdis, ali nema veze ;p (;Dovla:Уххх где си ово извукла не сећам се шта је тачно било, али знам шта је била поента мог писања... неко се ту расправљао, али су чини ми се обе стране брзо изгубиле живце па су почели да се вређају међусобно па сам покушао као мало да их примирим... знам да су се обе стране у тој расправи представиле онаквим какви уствари нису већ им је једноставно дошао ваљда такав моменат па се нису прославили са писанијама![]()
e p u ozbiljnoj temi ti ni ne trebaju smajliji ;pDovla:Смајлији су ту за неке основне ''емоције'' (да их тако назовем) значи сарказам, шалу, иронију итд, али када се ради о некој тежој теми о којој је тешко расправљати и у РЛ у смислу да је тешко (али ипак могуће) изнети свој став о нечему, а да други то у потпуности разумеју, тада смајлији тешко да помажу.
:******* hehehe sta li dovla sve lupa covek...nisam na fonuCyber_Barbie:@Lucky :***
Jel prva godina na fonu opshta?Ti si beshe na fonu,zar ne?
ne znam ni da li se ekonomija uci uopste tamom ne razmisljaj(te) mnogo o konkurenciji ... vi radite sve sto je u vasoj moci (; a to je da ucite ... za ostalo cete videti (;shushu:eto, ja sam imala tu (ne)srecu da mi kazu da sam bash za ono shto zelim ;p
....al od chega sam u jednom trenutku chak i odustala zbog konkurencije u BGD-u (ovde mislim na psihologiju... silly me)
da, onda skoci sa mosta ;p nikako nemoj da upisujes ako budes mogla samo na jedno mesto ;pshushu:to cu i uraditi, osim ako prijemni budu istog dana u slichno vreme (jedan ovde a drugi u NSu). Onda cu da se ubijem ;p
e onda ja nemam sta vise da ti pricam ...shushu:vec uradjeno, i odlucheno![]()
ti si iz beograda? zar se za psihologiju ne polaže psihologija i opšta kultura? tako bejaše ove godine na filozofskom. a i tu imaš alternative tipa - pedagogija i andragogija, kao veće šanse za upad.shushu:spremacu se za oba faxa, na FPNu se polazu sociologija, psihologija i ustav, a na psihologiji psihologija i nekakav "test sklonosti za studije psihologije i procena profesionalne sposobnosti" tako da mi uchenje nije problem.
e fenomenalno. baš mi se treniraju prstići. ;pmortishaaa:roll ... 'ajde samo ti 'skroluj' ... ;p
Milka, huh? prestala, sad opet počela. (8mortishaaa:@ Mica - znas kako sam se istripovala kada sam videla ovaj post ... + sto ova devojka ima slicnu slicicu kao ti ;p
ma polako, nema šta. barem imaš sasvim dobru (najbolju) startnu poziciju. zamisli da imaš još veće brige... ovako znaš da si do sada uradila sve što možeš, a onda gledaš dalje šta možeš činiti. prijemni!Electra:videcjemo u junu... (: Mislim... ja sam 90% sigurna da cju upasti na budzhet, ali ponekad se javi taj neki mali crvicj koji mi nagriza tih devedeset posto, i ubacuje razne druge misli u glavu... kao, na primer, da se mozhda ove godine stotinjak maturanata naglo zainteresuje za lingvistiq. ;p A od njih pola vukovaca... ;p lupam. Ali razumesh....
mi smo zamorčići, to smo već zaključili! (8mortishaaa:svuda nam je ludo sa bolonjom ;p mislim, nama na fakultetima na kojima je bolonja uvedena ove godine ... ali bice vama malo bolje, nego sto je ovima sto su sada (; a i neka je zeznuto, i treba (; samo je bitno da se ti uhvatis u kostac sa tim (; sto sam sigurna da hoces (;
hehe (: Saskina jedna drugarica iz gimn. (Saska je moja seka) je na norveskom (; i bila je na godinu dana u Norveskoj, valjda ono 'razmena studenata' ili sta ti ja znam ... (; (Micooooo da ne znas mozda o kome pricam ;p)
podebljano - (((;
tralalalala... ja nisam rekla ništa pogrešno. (:Electra:Stani, bre, malo, prvo sam se zbog Milene neko veche crvenela ovde, a sad... ;p
Hvala ti mnogo (((:
horor. :da:mortishaaa:hm ... da .. zaboravih da kazem da sam se zaista shockirala kada sam videla vecinu vasih reakcija na Keeperovu i dovlinu raspravu ... prosto nisam mogla da verujem ...
bespotrebno je da ja sada tu temu 'vracam', ali zaboga ... shock
bleach:ti si iz beograda? zar se za psihologiju ne polaže psihologija i opšta kultura? tako bejaše ove godine na filozofskom.
tebi su svi iz bgda ;pbleach:ti si iz beograda? zar se za psihologiju ne polaže psihologija i opšta kultura? tako bejaše ove godine na filozofskom. a i tu imaš alternative tipa - pedagogija i andragogija, kao veće šanse za upad.
eto i jos ce neko da kaze da se na netu samo sedi, kad eto dokazasmo da se i trenira (:Mica:e fenomenalno. baš mi se treniraju prstići. ;p
(; meni ne smeta ;pMala:Milka, huh? prestala, sad opet počela. (8
i to ima svoje prednosti i mane ;pMilenica:mi smo zamorčići, to smo već zaključili! (8
blaaaaaa ;p greska ;pbleach:ček', ček', nisam shvatila, ko je Saška? ;pppp znam, ona sa jepoooom kosom i osmehom (((:
):Mala Mica:horor. :da:
vec ti objasnihCyber_Barbie:Ja sam mislila da jesi...Uu,pa ne znam odakle mi to... :?