Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
prema kome?nensy4ever:e jbt jel morate da kopirate ovoliko tzitata ybija bre...imajte milosti malo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prema kome?nensy4ever:e jbt jel morate da kopirate ovoliko tzitata ybija bre...imajte milosti malo![]()
oni u punom svijetlu... daaa..... hohohohohho.... napustio ih je jedan član i textopisac....nensy4ever:hhahahah hitchina
znachi znala sam da se no name nisy takmichili...a dobri sy momtzi...sad sy trebali da se prikazy konachno y pravom svetly...
Na shta se ovo odnosi? Ja zhelim da mi bude lepo na faxu ;pmortishaaa:i da, ako ljudi zele da upisu fax na bg univerzitetu, tesko da ce im biti tako kako ti tvrdis (;
:da: :da: :da: (;mortishaaa:eh ... aj' da se malo potrudimo, hoces? (:
(((;**Electra:aaaaw... **:
ali zato (ces) ti (da) ucis i (da) se spremas za prijemni (; a ne da ides tamo da se upisujes u fazonu - m ionako malo primaju (; tako da iako bude 'konkurencije', oni tebi nece biti velika konkurencija jer ces ti znati ono sto treba da znas da bi bila primljena (;Electra:uffff, da... Ja bash danas neshto krenula da se 3pujem shto primaju samo 10oro na budzhet... ): jeste da se u prvom roq uvek prijavi manje nego shto primaju, ali o5, shta ako navale ove godine... ):
roll ... 'ajde samo ti 'skroluj' ... ;pnensy4ever:e jbt jel morate da kopirate ovoliko tzitata ybija bre...imajte milosti malo![]()
@ Mica - znas kako sam se istripovala kada sam videla ovaj post ... + sto ova devojka ima slicnu slicicu kao ti ;pMinM_4Life:jaoj Milka!!!
videcjemo u junu... (: Mislim... ja sam 90% sigurna da cju upasti na budzhet, ali ponekad se javi taj neki mali crvicj koji mi nagriza tih devedeset posto, i ubacuje razne druge misli u glavu... kao, na primer, da se mozhda ove godine stotinjak maturanata naglo zainteresuje za lingvistiq. ;p A od njih pola vukovaca... ;p lupam. Ali razumesh....mortishaaa:ali zato (ces) ti (da) ucis i (da) se spremas za prijemni (; a ne da ides tamo da se upisujes u fazonu - m ionako malo primaju (; tako da iako bude 'konkurencije', oni tebi nece biti velika konkurencija jer ces ti znati ono sto treba da znas da bi bila primljena (;
bice tebi lepo na faxu, sigurno, jer ti to volis i zelis (;Electra:Na shta se ovo odnosi? Ja zhelim da mi bude lepo na faxu ;p
...i oko faxa. ((;
aha, znam (;Electra:videcjemo u junu... (: Mislim... ja sam 90% sigurna da cju upasti na budzhet, ali ponekad se javi taj neki mali crvicj koji mi nagriza tih devedeset posto, i ubacuje razne druge misli u glavu... kao, na primer, da se mozhda ove godine stotinjak maturanata naglo zainteresuje za lingvistiq. ;p A od njih pola vukovaca... ;p lupam. Ali razumesh....
Ja spremna da radim... ;p Rekoshe mi da je sad na katedri, otkako je krenula Bolonja, posebno zeznuto... Ali nema veze. Jedva chekam da pochnem da uchim norveshki. Skinuh s neta alfabet i neke vesti na norveshkom. Luuudo zvuche.mortishaaa:bice tebi lepo na faxu, sigurno, jer ti to volis i zelis (;
nego kazem to, posto ona tvrdi kako su 'studenTski dani najludji i da je najbolji provod' ... da to bas i nije tako ... tj zavisi sta smatras provodom ;p salim se ...
samo sam htela da kazem da na faxu uopste nije tako opusteno, kako je ona rekla (kako je bar zvucalo) u postu ... vec da zaista mora da se radi ... i nema se vremena za sve (: ali sve je super, ako se nesto zeli i voli (:
kao sto sam ispravila u gornjem postu, ja nisam dobar primer ... na toj prof.orj. mogu da ti kazu i nesto sasvim drugo ... ili sto jedna moja drugarica kaze, mogu da ti kazu da upises neki umetnicki fakultet, ali sta ti to vredi ako volis umetnost, ako nemas talenta ((;shushu:meni su rekli da upishem psihologiju, sociologiju ili uchiteljski,a ja sam se izmedju prva dva i dvoumila (:
p to ti je onda super (; ne moras mnogo da se cimas, posto su srodni (; nista, ti onda sada uci to sto trebas da ucis ... polazi prijemni na oba fakulteta (; p kada budes primljena na oba, onda se razmisljas koji ces da upises ((; do tada, radi (;shushu:spremacu se za oba faxa, na FPNu se polazu sociologija, psihologija i ustav, a na psihologiji psihologija i nekakav "test sklonosti za studije psihologije i procena profesionalne sposobnosti" tako da mi uchenje nije problem.
ipak bolje polazi na oba, p ces imati vremena da se oducis kada izadje lista (; do tada, nemoj da brines mnogo o tome (;shushu:...al prioritet mi je psihologija...
uopravo to (; ti radi (; za ostalo ces vremenom videti ... i ne mora prosek iz ss mnogo da znaci (; prijemni je najbitniji, a za to se potrudi da odradis kako dolikuje (;shushu:blah, gledala sam kako je bilo prethodnih godina, pa, sa mojim prosekom (vr dobra prve 3 god, sad valjda odlichna) ce biti teshko, ali ne i neizvodljivo, tako da je na meni da se dobro potrudim (;
svuda nam je ludo sa bolonjom ;p mislim, nama na fakultetima na kojima je bolonja uvedena ove godine ... ali bice vama malo bolje, nego sto je ovima sto su sada (; a i neka je zeznuto, i treba (; samo je bitno da se ti uhvatis u kostac sa tim (; sto sam sigurna da hoces (;Electra:Ja spremna da radim... ;p Rekoshe mi da je sad na katedri, otkako je krenula Bolonja, posebno zeznuto... Ali nema veze. Jedva chekam da pochnem da uchim norveshki. Skinuh s neta alfabet i neke vesti na norveshkom. Luuudo zvuche.![]()
dogovoreno (; danas pocinjemo od ove teme ... pa idemo redom ... (; :*Electra::da: :da: :da: (;
da dodam:mortishaaa:aha, znam (;
nesto sto sam ja najvise 'mrzila' prosle godine, jeste da me ljudi ubedjuju kako cu ja 100% upasti i to na budzet i takve slicne fore ... tako da ne volem ni ja to da pricam drugima ... samo cu ti reci da ti radis, da verujes u sebe, da kada dodjes tamo da se skoncentrises (za to je sad jos rano;p) ... da 'das sve od sebe', da znas da si radila i da znas zasto si to i kako upisala ... ne tek onako, vec zasluzeno (; cisto zbog sebe ... a o konkurenciji, kazem ti, tada ne moras ni da brines (; samo rad, to je bitno (; ali rad da znas da znas (; a ne da kazes da radis ...
m znas ti sve to vec i sama (;
Ahhh bwe... zar je moguće da vas toliko mrzi da čitate...nensy4ever:e jbt jel morate da kopirate ovoliko tzitata ybija bre...imajte milosti malo![]()
dodji na duzeBillie Jean:Hi Lucky ! Samo da te pozdravim !!!![]()
sve je to zasluzeno (;Electra:Stani, bre, malo, prvo sam se zbog Milene neko veche crvenela ovde, a sad... ;p
Hvala ti mnogo (((:
hvala na podrsci (: hehe ;pAlexxandar:Ahhh bwe... zar je moguće da vas toliko mrzi da čitate...![]()
![]()
![]()
Što kaže mortisha... samo ti skroluj...
Čoveče al ste se raspisali![]()
Pssst bweElectra:Alexx, shta bre bi s onim orashchicjima?![]()
![]()
![]()