mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
je l' moze neko da mi pomogne sa idejom kako da sredim muziku, a da ne citam sve redom? roll ):
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p mozes da zamislis da nema dzumbusa (8Keeper:ja cju ti recji kad mi kazhesh kako da sredim dzhumbus u mojoj sobi, a da ne udjem u nju. ;p
odgovor: poslacju kevu.
za tebe odgovor: poshalji Trotachkasha. ;p
kupih malo piva da me zagreje.
malo sam se zayebao topao je dan.
a i ja sam pio juche. al dobro, kako kazhe pesma: "shta je bilo, bilo jeeee..."
sa' cju da igram igrice. wow. 8)
i igracju je do uveche i picju pivo. izlazicju samo po josh.
a u ponocj cju da se ispovracjam po tastaturi. jej.
gudbaj deco. ;p
Jao ooOps ;pKeeper:ti si srce moje
ko bi me drugi pominjao ovde, ne bi se znalo dal sam zhiv il mrtav. ;p
[btw. PR menadzher je rafiniraniji naziv za sekretaricu, shto si rekla da necjesh da mi budesh.;p]

Electra:Jao ooOps ;p
ma PR menadzher je fensi![]()

) i da nose Hogara u BG da ga lechi neki doktor specijalizovan za pudle. a kevu je prijatelj nagovorio da Hogar bude kucji i da dolazi svaki dan neki veterinar kojeg on zna, pa je valjda zato keva dovela kucu kucji.
Keeper:hteo sam da dodjem na MSN al necju josh ova dva dana da drndam net, dolazim prvog marta u 00:01.
doneli smo nazad kucu. sad ima zhuticu i povracja stalno, dobija infuziju.
ne znam koji ga je **** keva donosila nazad, valjda ju je nagovorila drugarica.... a ta drugarica je iz BGa i ona nam je poklonila kucu, a ima i njegovog cjaleta. i sad ona hocje da dodje sa svojom drugaricom (koja usput ima Hogarovu kevu) i da nose Hogara u BG da ga lechi neki doktor specijalizovan za pudle. a kevu je prijatelj nagovorio da Hogar bude kucji i da dolazi svaki dan neki veterinar kojeg on zna, pa je valjda zato keva dovela kucu kucji.
i tako, imam i ja shpansku seriju ovde.
btw. sad se osecjam loshe, bio sam sa kucom svo vreme i mazio ga... ili je to mocj autosugestije, jer sam pocheo loshe da se osecjam kad sam pomislio da je zhutica zarazna? :shock: sachuvaj me bozhe.
ja obozavam zivotinje...:************************* đe si bre čovječe.... što te nema ovako dugo???Guzonjin sin:dje ste pič.ke , stigo čola ...
veliki pozdrav za brata AvetinjuGuzonjin sin:dje ste pič.ke , stigo čola ...

Kako su slatka ova deca u profilu...Pogotvo ova beba...Awww(sva sam se raznezila) 8)Guzonjin sin:dje ste pič.ke , stigo čola ...

Cyber_Barbie:Kako su slatka ova deca u profilu...Pogotvo ova beba...Awww(sva sam se raznezila) 8)
)

aw ))): jadan Hogar )): p kako mu je? mislim, je l' mu bas lose? ):Keeper:doneli smo nazad kucu. sad ima zhuticu i povracja stalno, dobija infuziju.
ne znam koji ga je **** keva donosila nazad, valjda ju je nagovorila drugarica.... a ta drugarica je iz BGa i ona nam je poklonila kucu, a ima i njegovog cjaleta. i sad ona hocje da dodje sa svojom drugaricom (koja usput ima Hogarovu kevu) i da nose Hogara u BG da ga lechi neki doktor specijalizovan za pudle. a kevu je prijatelj nagovorio da Hogar bude kucji i da dolazi svaki dan neki veterinar kojeg on zna, pa je valjda zato keva dovela kucu kucji.
i tako, imam i ja shpansku seriju ovde.
btw. sad se osecjam loshe, bio sam sa kucom svo vreme i mazio ga... ili je to mocj autosugestije, jer sam pocheo loshe da se osecjam kad sam pomislio da je zhutica zarazna? :shock: sachuvaj me bozhe.
Гдје си куме пушка те уб'ла и керови растргалиGuzonjin sin:dje ste pič.ke , stigo čola ...

Guzonjin sin:pomoz bog krshni junaci ......
nece me biti josh neko kratko vreme ......
pussa za komsinicu ...
:********* za zenu .....
vama ostalima nista
rade avtoput kroz grad i novu ulicu do moga novog doma , tako da nema interneta josh ....
budite pozdravljeni .... pa se vidimo uskoro![]()

Guzonjin sin:dzaba se ti ta rznjezujes i topis ...... imam ja trvd .... ovaj , tvrdo srce .... i samo jednu jedinu zenu![]()

Nixxx:Znači ne verujem :shock:
Pa đe si kume, što činiš?? Nema te godinama, jbt. Kako život? Kako deca? Znači bilo je teško biti jedini brljiks na forumu![]()