~Za nas - krejzi badiz

ja cju ti recji kad mi kazhesh kako da sredim dzhumbus u mojoj sobi, a da ne udjem u nju. ;p

odgovor: poslacju kevu.

za tebe odgovor: poshalji Trotachkasha. ;p

kupih malo piva da me zagreje.
malo sam se zayebao topao je dan.
a i ja sam pio juche. al dobro, kako kazhe pesma: "shta je bilo, bilo jeeee..."
sa' cju da igram igrice. wow. 8)
i igracju je do uveche i picju pivo. izlazicju samo po josh.
a u ponocj cju da se ispovracjam po tastaturi. jej.
gudbaj deco. ;p

Keeper:
ja cju ti recji kad mi kazhesh kako da sredim dzhumbus u mojoj sobi, a da ne udjem u nju. ;p

odgovor: poslacju kevu.

za tebe odgovor: poshalji Trotachkasha. ;p

kupih malo piva da me zagreje.
malo sam se zayebao topao je dan.
a i ja sam pio juche. al dobro, kako kazhe pesma: "shta je bilo, bilo jeeee..."
sa' cju da igram igrice. wow. 8)
i igracju je do uveche i picju pivo. izlazicju samo po josh.
a u ponocj cju da se ispovracjam po tastaturi. jej.
gudbaj deco. ;p
p mozes da zamislis da nema dzumbusa (8

m nesto i on odustao ;p a ja rekla sebi da cu da uzmem da sredim kad budem imala normalan net ... ali sad ne znam kako ):

hehe (; p prijatan ti provod ondaK ;p
pih bre kakav si ... kupio pivo samo za sebe ... a nas neces da castis sto si polozio ispit :nt-nt:

Electra:
Jao ooOps ;p
ma PR menadzher je fensi :p

hteo sam da dodjem na MSN al necju josh ova dva dana da drndam net, dolazim prvog marta u 00:01. :lol:
doneli smo nazad kucu. sad ima zhuticu i povracja stalno, dobija infuziju.
ne znam koji ga je **** keva donosila nazad, valjda ju je nagovorila drugarica.... a ta drugarica je iz BGa i ona nam je poklonila kucu, a ima i njegovog cjaleta. i sad ona hocje da dodje sa svojom drugaricom (koja usput ima Hogarovu kevu :lol: ) i da nose Hogara u BG da ga lechi neki doktor specijalizovan za pudle. a kevu je prijatelj nagovorio da Hogar bude kucji i da dolazi svaki dan neki veterinar kojeg on zna, pa je valjda zato keva dovela kucu kucji.

i tako, imam i ja shpansku seriju ovde. :)
btw. sad se osecjam loshe, bio sam sa kucom svo vreme i mazio ga... ili je to mocj autosugestije, jer sam pocheo loshe da se osecjam kad sam pomislio da je zhutica zarazna? :shock: sachuvaj me bozhe.

Keeper:
hteo sam da dodjem na MSN al necju josh ova dva dana da drndam net, dolazim prvog marta u 00:01. :lol:
ne znam koji ga je **** keva donosila nazad, valjda ju je nagovorila drugarica.... a ta drugarica je iz BGa i ona nam je poklonila kucu, a ima i njegovog cjaleta. i sad ona hocje da dodje sa svojom drugaricom (koja usput ima Hogarovu kevu :lol: ) i da nose Hogara u BG da ga lechi neki doktor specijalizovan za pudle. a kevu je prijatelj nagovorio da Hogar bude kucji i da dolazi svaki dan neki veterinar kojeg on zna, pa je valjda zato keva dovela kucu kucji.

btw. sad se osecjam loshe, bio sam sa kucom svo vreme i mazio ga... ili je to mocj autosugestije, jer sam pocheo loshe da se osecjam kad sam pomislio da je zhutica zarazna? :shock: sachuvaj me bozhe.

Jadna kuca.... :cry: ja obozavam zivotinje...
p.s.imam zlatnog vetrivera...

pomoz bog krshni junaci ......

nece me biti josh neko kratko vreme ......

pussa za komsinicu ...

:********* za zenu .....

vama ostalima nista :P

rade avtoput kroz grad i novu ulicu do moga novog doma , tako da nema interneta josh ....

budite pozdravljeni .... pa se vidimo uskoro :D

Keeper:

aw ))): jadan Hogar )): p kako mu je? mislim, je l' mu bas lose? ):

verovatno si za sebe samo 'umislio' (;

):

Guzonjin sin:
dje ste pič.ke , stigo čola ...
Гдје си куме пушка те уб'ла и керови растргали :P

Guzonjin sin:
pomoz bog krshni junaci ......

nece me biti josh neko kratko vreme ......

pussa za komsinicu ...

:********* za zenu .....

vama ostalima nista :P

rade avtoput kroz grad i novu ulicu do moga novog doma , tako da nema interneta josh ....

budite pozdravljeni .... pa se vidimo uskoro :D

'фала светом *****... добро су се сетили да направе нешто корисно :)

Guzonjin sin:
dzaba se ti ta rznjezujes i topis ...... imam ja trvd .... ovaj , tvrdo srce .... i samo jednu jedinu zenu ;)

Куме да ти још мало провозаш око куће ону шерпицу што си везао канапом и да мало ''брм брм''-ћеш :P

Nixxx:
Znači ne verujem :shock:
Pa đe si kume, što činiš?? Nema te godinama, jbt. Kako život? Kako deca? Znači bilo je teško biti jedini brljiks na forumu :mrgreen:

Гле овог индијанца... то је бре мој кум, а не твој :roll::roll::roll:

Back