~Za nas - krejzi badiz

Electra:
@Morti, Alexx: odoh da spavam, sutra rano ustajem... A prvo treba da sve ~ovo shto je na mom krevetu pobacam negde drugde i tako ga uchinim bar priblizhno prijatnim mestom za provodjenje shest sati u vodoravnom polozhaju. ;p
Lepo mi spavajte, chujemo se u isto vreme, na istom mestu. (:
PS Milice, ne zhelimo da se uobrazim, zar ne? (;
Morti (: hehe kako mi sada cudno zvuci ;p
m ok (; lepo spi ((; samo ti idi odmori (;
vazi ... 'vidimo' se uskoro ;p

p.s. i to nekada nije lose ;p bar tako tvrdi moj drug narcis ;p
salim se (; verujem ja da se ti neces uobraziti, vec ces ostati takva ista divna i dobra kakva jesi, samo sto ces imati svest o tome (:
:*

lepo sni :****

Electra:
Pitam zato shto mislim da sam negde prochitala da je tvoja majka saznala za to.
Shta cje ti to u zhivotu. ;p
Nije saznala nego je skapirala zašto sam je zapitkivao u kojim se količinama prodaju i gde imaju da se kupe itd...
I nije me provalila... ma... umoran sam mnogo sad da pišem...
Šta će mi? Pa ono ne znam ni ja... onako da vidim...
Šta će tebi cigarete koje povremeno ali nažalost sve češće pališ...
Ovo je ionako one time thing...

sofffy:
O,koji sam ja idiot... :roll:

Doshla sam samo da vas puno ljubim.... :*******
Awww pa šta te sad muči?
:*********

mortishaaa:
ovo sto je podebljano: moram ti reci da nisi u pravu ;p jer ako neko nece da iznese argumentovan stav, zasto ga uopste iznosi roll ako ne zna ... e p onda treba da uci kako da se izrazava ... a to se uci citajuci knjige ... a ako neko ne cita knjige, ako ne zna stvari, da to znaci da je 'glup', jer zapravo glupost nema veze sa inteligencijom, vec sa obrazovanjem ...
i tako ...
Уххх где си ово извукла не сећам се шта је тачно било, али знам шта је била поента мог писања... неко се ту расправљао, али су чини ми се обе стране брзо изгубиле живце па су почели да се вређају међусобно па сам покушао као мало да их примирим... знам да су се обе стране у тој расправи представиле онаквим какви уствари нису већ им је једноставно дошао ваљда такав моменат па се нису прославили са писанијама :)

mortishaaa:
zato na forumu postoje smajliji koji mogu pomoci razresenju nedomica o tome kako post treba da zvuci ...
a ovo

Смајлији су ту за неке основне ''емоције'' (да их тако назовем) значи сарказам, шалу, иронију итд, али када се ради о некој тежој теми о којој је тешко расправљати и у РЛ у смислу да је тешко (али ипак могуће) изнети свој став о нечему, а да други то у потпуности разумеју, тада смајлији тешко да помажу. ;)

mortishaaa:
kao sto sam ispravila u gornjem postu, ja nisam dobar primer ... na toj prof.orj. mogu da ti kazu i nesto sasvim drugo ... ili sto jedna moja drugarica kaze, mogu da ti kazu da upises neki umetnicki fakultet, ali sta ti to vredi ako volis umetnost, ako nemas talenta ((;

eto, ja sam imala tu (ne)srecu da mi kazu da sam bash za ono shto zelim ;p
....al od chega sam u jednom trenutku chak i odustala zbog konkurencije u BGD-u (ovde mislim na psihologiju... silly me)

mortishaaa:
p to ti je onda super (; ne moras mnogo da se cimas, posto su srodni (; nista, ti onda sada uci to sto trebas da ucis ... polazi prijemni na oba fakulteta (; p kada budes primljena na oba, onda se razmisljas koji ces da upises ((; do tada, radi (;
to cu i uraditi, osim ako prijemni budu istog dana u slichno vreme (jedan ovde a drugi u NSu). Onda cu da se ubijem ;p

mortishaaa:
ne znam da li bi tebi to pomoglo ... ali meni je za izbor smera pomoglo to sto sam pogledala koje predmete imam gde (; dakle, videla sam koje predmete cu lakse i radije da ucim i stoga upisala odredjeni smer ((;
vec uradjeno, i odlucheno :mrgreen:

Back