~Za nas - krejzi badiz

ma nije...imam 5...ali znachi zhena dodje i pregleda mi pismeni,ja dobio...i da da vidimo gde smo pogrshili,jbt ja gledam ono sve tachno,ali kazhem:pa sigurno sam negde neshto zaje.bao....i tako tri puta...i polugodishte ja imam 5,4,4,4,4i ona mi zakljuchi 5...

Dovla:
Уххх где си ово извукла не сећам се шта је тачно било, али знам шта је била поента мог писања... неко се ту расправљао, али су чини ми се обе стране брзо изгубиле живце па су почели да се вређају међусобно па сам покушао као мало да их примирим... знам да су се обе стране у тој расправи представиле онаквим какви уствари нису већ им је једноставно дошао ваљда такав моменат па се нису прославили са писанијама :)
ne znam ni ja sad sta je bilo ... nije ni bitno to sada, jer je proslo (; ja sam prokomentarisala samo ono sto sam podebljala (; a mislim da nije bio bas takav slucaj kako ti tvrdis, ali nema veze ;p (;

Dovla:
Смајлији су ту за неке основне ''емоције'' (да их тако назовем) значи сарказам, шалу, иронију итд, али када се ради о некој тежој теми о којој је тешко расправљати и у РЛ у смислу да је тешко (али ипак могуће) изнети свој став о нечему, а да други то у потпуности разумеју, тада смајлији тешко да помажу. ;)
e p u ozbiljnoj temi ti ni ne trebaju smajliji ;p
drugo da ti zelis da pokazes da je nesto ironicno ili statijavec znam ... a drugo je da kada pricas nesto ozbiljno, tu nema sta mnogo da pokazujes ...
a i ti onda pricas sto jasnije i odredjenije da bi te shvatili ... i time i sebe vezbas da pricas (;

shushu:
eto, ja sam imala tu (ne)srecu da mi kazu da sam bash za ono shto zelim ;p
....al od chega sam u jednom trenutku chak i odustala zbog konkurencije u BGD-u (ovde mislim na psihologiju... silly me)
m ne razmisljaj(te) mnogo o konkurenciji ... vi radite sve sto je u vasoj moci (; a to je da ucite ... za ostalo cete videti (;

shushu:
to cu i uraditi, osim ako prijemni budu istog dana u slichno vreme (jedan ovde a drugi u NSu). Onda cu da se ubijem ;p
da, onda skoci sa mosta ;p nikako nemoj da upisujes ako budes mogla samo na jedno mesto ;p

shushu:
vec uradjeno, i odlucheno :mrgreen:
e onda ja nemam sta vise da ti pricam ...

ja danas u školu,kad ono nemamo prva dva.... a po rasporedu imamo samo 5 časova i nismo trebali da imamo ni 5. ... tako da su nas pustili kući,a ja sam bila 5 sati sa mužOm.... zanimljivo....

inače mi od petka počinje kurs italijanskog i jedva čekam i septembar da palim da učim i španski.... njaaaaaaaa....

shushu:
spremacu se za oba faxa, na FPNu se polazu sociologija, psihologija i ustav, a na psihologiji psihologija i nekakav "test sklonosti za studije psihologije i procena profesionalne sposobnosti" tako da mi uchenje nije problem.
ti si iz beograda? zar se za psihologiju ne polaže psihologija i opšta kultura? tako bejaše ove godine na filozofskom. a i tu imaš alternative tipa - pedagogija i andragogija, kao veće šanse za upad.
mortishaaa:
roll ... 'ajde samo ti 'skroluj' ... ;p
e fenomenalno. baš mi se treniraju prstići. ;p
mortishaaa:
@ Mica - znas kako sam se istripovala kada sam videla ovaj post ... + sto ova devojka ima slicnu slicicu kao ti ;p
Milka, huh? prestala, sad opet počela. (8
Electra:
videcjemo u junu... (: Mislim... ja sam 90% sigurna da cju upasti na budzhet, ali ponekad se javi taj neki mali crvicj koji mi nagriza tih devedeset posto, i ubacuje razne druge misli u glavu... kao, na primer, da se mozhda ove godine stotinjak maturanata naglo zainteresuje za lingvistiq. ;p A od njih pola vukovaca... ;p lupam. Ali razumesh....
ma polako, nema šta. barem imaš sasvim dobru (najbolju) startnu poziciju. zamisli da imaš još veće brige... ovako znaš da si do sada uradila sve što možeš, a onda gledaš dalje šta možeš činiti. prijemni!
mortishaaa:
svuda nam je ludo sa bolonjom ;p mislim, nama na fakultetima na kojima je bolonja uvedena ove godine ... ali bice vama malo bolje, nego sto je ovima sto su sada (; a i neka je zeznuto, i treba (; samo je bitno da se ti uhvatis u kostac sa tim (; sto sam sigurna da hoces (;
hehe (: Saskina jedna drugarica iz gimn. (Saska je moja seka) je na norveskom (; i bila je na godinu dana u Norveskoj, valjda ono 'razmena studenata' ili sta ti ja znam ... (; (Micooooo da ne znas mozda o kome pricam ;p)
podebljano - (((;
mi smo zamorčići, to smo već zaključili! (8
ček', ček', nisam shvatila, ko je Saška? ;pppp znam, ona sa jepoooom kosom i osmehom (((:
Electra:
Stani, bre, malo, prvo sam se zbog Milene neko veche crvenela ovde, a sad... ;p
Hvala ti mnogo (((:
tralalalala... ja nisam rekla ništa pogrešno. (:
mortishaaa:
hm ... da .. zaboravih da kazem da sam se zaista shockirala kada sam videla vecinu vasih reakcija na Keeperovu i dovlinu raspravu ... prosto nisam mogla da verujem ...
bespotrebno je da ja sada tu temu 'vracam', ali zaboga ... shock
horor. :da:

bleach:
ti si iz beograda? zar se za psihologiju ne polaže psihologija i opšta kultura? tako bejaše ove godine na filozofskom. a i tu imaš alternative tipa - pedagogija i andragogija, kao veće šanse za upad.
tebi su svi iz bgda ;p

Mica:
e fenomenalno. baš mi se treniraju prstići. ;p
eto i jos ce neko da kaze da se na netu samo sedi, kad eto dokazasmo da se i trenira (:

Mala:
Milka, huh? prestala, sad opet počela. (8
(; meni ne smeta ;p

Milenica:
mi smo zamorčići, to smo već zaključili! (8
i to ima svoje prednosti i mane ;p

bleach:
ček', ček', nisam shvatila, ko je Saška? ;pppp znam, ona sa jepoooom kosom i osmehom (((:
blaaaaaa ;p greska ;p
aha (: ona simpaticna, ali nesto se ne cuju mnogo ...

Mala Mica:
):

bla ... nesto zeza brodic ...

Back