~Za nas - krejzi badiz

pazi samo da ću sve da quote-uje, ne pada mi na pamet. :roll: da znaš. ;p

tebi su svi iz bgda ;p
pa kad jesu.

eto i jos ce neko da kaze da se na netu samo sedi, kad eto dokazasmo da se i trenira (:
ma ne, ja duhovno putujem, a usput koristim i brojne mišiće, a yeah.

(; meni ne smeta ;p
ni meni. ;p znam da ti ne smeta, zato i prospem kad mi padne nekad na pamet, inače bih prećutala.

i to ima svoje prednosti i mane ;p
pa ne znam baš. aj ako ti kažeš. hoću aprRrRil!

da, ko bi rekao da je moja sestra ;p
ne'am pojma. neko odavde? ne znam, mene nešto vuklo, ali kao nisam sigurna.

):
bla ... nesto zeza brodic ...

zeza? meni ne. ;p
idem ja sad polako...

bleach:
pazi samo da ću sve da quote-uje, ne pada mi na pamet. :roll: da znaš. ;p
taman ne zamaras ove ostale ljude sa duzenjem posta sa citatima ;p a i mozda se predju i pocnu da ga citaju ;p

bleach:
p eto, ona npr nije ;p

bleach:
ma ne, ja duhovno putujem, a usput koristim i brojne mišiće, a yeah.
hehe (: p koristis mozdane misice (: mada, nisam sigurna da onda to dokazujemo za sve roll ... tj sigurna sam da ne ;p
uh ... jesam li ja to poslala uzasna ):

bleach:
ni meni. ;p znam da ti ne smeta, zato i prospem kad mi padne nekad na pamet, inače bih prećutala.
(;

bleach:
pa ne znam baš. aj ako ti kažeš. hoću aprRrRil!
m jeste ... (; mada ja sam nasla gomilu mana ... toliko propustenih stvari iz gradiva ... shock no dobro ... niko me ne pita (da ponem to na forumu svi bi me kamenovali i banovali verovatno ;p)
e da, ako te zanima i ako imate nekog 'predstavnika' mozete da se pozovete na to da imate prava na 5 rokova ... ako nemate jul ili oktobar II ... (; mislim tako cuh tamo od onih na 'mom' forumu ;p

bleach:
ne'am pojma. neko odavde? ne znam, mene nešto vuklo, ali kao nisam sigurna.
;p ): (8

bleach:
zeza? meni ne. ;p
nije hteo da mi posalje por ;p

bleach:
ah to, u redu.
jedna moja drugarica pokušala u ns-u, bg-u i nišu, i upala u nišu. ;p
pojma nemam što pomenuh to...
da kazes gde moze da se upadne? (8
bah ... cuh na faxu kako je u Nish bio extra tezak prijemni prosle godine i kako je bilo mnogo lakse upisati u bgdu ... shock roll malo mi to bidnulo cudno posto znam kako tamo funkcionise fax roll

newerna_beba:
ja danas u školu,kad ono nemamo prva dva.... a po rasporedu imamo samo 5 časova i nismo trebali da imamo ni 5. ... tako da su nas pustili kući,a ja sam bila 5 sati sa mužOm.... zanimljivo....

inače mi od petka počinje kurs italijanskog i jedva čekam i septembar da palim da učim i španski.... njaaaaaaaa....
Јбт колико си пута написала број 5 ја реко ова се надобијала петица данас у школи :P:P:P

taman ne zamaras ove ostale ljude sa duzenjem posta sa citatima ;p a i mozda se predju i pocnu da ga citaju ;p
ma koj' bre da čitaju, ti si luda... ;p (Jopet)
mene mrzi da kucam. a i mrzi me da menjam language za one zagrade, a uvek sam ih kucala, a ne kopirala... i, najveće ludilo kod mene - mogla bih knjigu napisati o tome kako me mrzi da pišem. i sad kucam šest rečenica o tome kako me mrzi da kucam.

p eto, ona npr nije ;p
ko bre? jeste. ko god da je. veruj mi.

hehe (: p koristis mozdane misice (: mada, nisam sigurna da onda to dokazujemo za sve roll ... tj sigurna sam da ne ;p
uh ... jesam li ja to poslala uzasna ):

e blago tebi sa ovakvim tokom mislim, šta bih ja dala za to.
ne koristim ja nijedne mišiće, zapala sam u neko čudnjikavo (;p) stanje. ne mari.

(;
(;

m jeste ... (; mada ja sam nasla gomilu mana ... toliko propustenih stvari iz gradiva ... shock no dobro ... niko me ne pita (da ponem to na forumu svi bi me kamenovali i banovali verovatno ;p)
e da, ako te zanima i ako imate nekog 'predstavnika' mozete da se pozovete na to da imate prava na 5 rokova ... ako nemate jul ili oktobar II ... (; mislim tako cuh tamo od onih na 'mom' forumu ;p

ćut', ćut', jako oprezno na tom forumu. proste rečenice. pitanje, odgovor, kraj. malo proširiš priču... gotovo. dead si.
ma da... imamo jul. imamo i septembar i oktobar, valjda, neg' mi sad treba. zamisli me sa socom za tvoj rođ.
jaooooo. skačem sa brankovog. a ne, ima lošu statistiku, već utvrdismo, visoka stopa preživaljavanja. idem na pančevački, on je baš kloš.

nije hteo da mi posalje por ;p
nja nja nja nja. : plez :

Loodaca:
ma koj' bre da čitaju, ti si luda... ;p (Jopet)
mene mrzi da kucam. a i mrzi me da menjam language za one zagrade, a uvek sam ih kucala, a ne kopirala... i, najveće ludilo kod mene - mogla bih knjigu napisati o tome kako me mrzi da pišem. i sad kucam šest rečenica o tome kako me mrzi da kucam.
m neka ih (; bar nesto ce sigurno nauciti (;
luda? heh ... p ne znam ...mislim da nisam ...
p nije isto kucati i kucati da bi objasnio zasto te mrzi da kucas ... ovo drugo zapravo dodje kao da ne kucas ... jer picas samo tako nesto kako te mrzi da kucas (8 ;p

uh slan ovaj bake rolls mnogo ;p odoh po sok (8
eve me ;p

m slobodno ti duso, kako god tebi lakse (; (8

Mica:
ko bre? jeste. ko god da je. veruj mi.
shock naravno ... ah zar sam mogla da sumnjam u tvoje izvore informacija, pamcenje ili tvoju sposobnost uocavanja ;p sigurno da jeste (8

Mala:
e blago tebi sa ovakvim tokom mislim, šta bih ja dala za to.
ne koristim ja nijedne mišiće, zapala sam u neko čudnjikavo (;p) stanje. ne mari.
nemam ja bre tok (; ja to tako samo trpam ... nije to cak ni naviranje misli, to je nista ;p
koristis draga moja, dovoljno te poznajem da znam da nikako ne mozes da zapadnes u stanje ne korishcenja istih (;
a na sta ciljas, posto marim ? (:

Mala:
(; lol uh ... memoriz ;p

Mica:
ćut', ćut', jako oprezno na tom forumu. proste rečenice. pitanje, odgovor, kraj. malo proširiš priču... gotovo. dead si.
ma da... imamo jul. imamo i septembar i oktobar, valjda, neg' mi sad treba. zamisli me sa socom za tvoj rođ.
jaooooo. skačem sa brankovog. a ne, ima lošu statistiku, već utvrdismo, visoka stopa preživaljavanja. idem na pančevački, on je baš kloš.
pitao me danas predstavnik kako je meni pravo ime shock shock shock i kao drago mi je ja sam taj i taj ;pPp o boze ... (8
hehe ... a tako se nekad iznerviram kad odem tamo ... ali ne da ne mozes nista da im kazes nego shoooooock ... ono je ... nije normalno ):
jul kao februar ili bas kao rok? sept. i okt su obavezni (;
hehe gde ode na moj rodjendan (; najkasnije bi ti to do juna (; verujem ja (; samo da ti to onako sednes ...
hehe ... m uzmi skoci sa faxa (; nema davljenja, samo bupnes i gotovo ;p
ili pak sacekajmo razultete, raspitas se za rok ... i lepo to odlucis (8 uostalom bolje da soc takav prihvatish, a ostalo da razbijes, nego da se sa socom zezas ... (;
no, videces ... (;

Mica:
nja nja nja nja. : plez :
sta da ti kazem ... komp mi je divan (: krsta i on se jako dobro slazu (8

:***

@ Mica - ono sto si me pitala za profil, skroz prevideh (;
ehm ... seti se banje ... i plazme;p i shta smo gledali na .. khm ... plazmi (moze svasta da se uoci shock) ... jedan film sto smo pocele i odustale (; (jer je extra glup, ali ima zanimljiv naziv;p)
pomogla? (;

poz

Lucky girl:
@cyber
hvala :) :***
@dovla
pa sad koliko si zvucao normalno necu reci,ali hvala ako je pozitivno :P

ma imam osecaj da necu poloziti,a ako polozim znaci menjam pol.............bilo bi super
Па обично кад кажу ''сломиј ногу'' то онда значи ''срећно'', а ја кад рекох ''изломиј се сва'' то би значило ''ПУНО среће'' :D:D:D

Lucky girl:
i da,ako ne polozim skacem s nekog mosta,ima ih dosta nacicu neki

Немој са панчевачког пошто ових дана дува јак ветар па може кад скочиш и да те врати назад :lol::lol::lol:

Cyber_Barbie:
Nemoj da budesh pesimista..Uchila si i znash..A ako ne polozish,mozesh evo sa Brankovog...Bicesh glavna atrakcija :lol:

Глупо је са Брнаковог пошто је Бранко већ скакао са њега... боље да нађе неки који нема име па да се после зове ''Тањин превој'' :lol::lol::lol:

milice, ti si prorochica, sretnite se sa svojom sudbinom, svakoga dana u hotelu jugoslavija, od devet do pet poslepodne. ;p

Electra:
Sedmica (:
ja sam njegov PR menager :mrgreen:
ti si srce moje :)
ko bi me drugi pominjao ovde, ne bi se znalo dal sam zhiv il mrtav. ;p

[size=-2][btw. PR menadzher je rafiniraniji naziv za sekretaricu, shto si rekla da necjesh da mi budesh.;p][/size]

Keeper:
milice, ti si prorochica, sretnite se sa svojom sudbinom, svakoga dana u hotelu jugoslavija, od devet do pet poslepodne. ;p

ti si srce moje :)
ko bi me drugi pominjao ovde, ne bi se znalo dal sam zhiv il mrtav. ;p

[size=-2][btw. PR menadzher je rafiniraniji naziv za sekretaricu, shto si rekla da necjesh da mi budesh.;p][/size]
;p
hvala na reklami (8

m ako ti je za utehu ovde niko nekoga ni ne pominje (8
ali eto ti bar imas nekoga ko tebe hoce da pominje (8 stoga si u prednosti ;p

blaaaaaaaaa ...

Back