- Poruka
- 787
Победоносцев,kad dođeš u Bg pa kad te saleti Ali Baba,iliti Fata po bosanski, sa 40 svoijh sledbenika ,biće belaja !! Vikaćeš tad " Otvori se Susamice !!" , ali džaba !!
ovo je pdf politika, ne otkrivaj javno svoje mastarije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Победоносцев,kad dođeš u Bg pa kad te saleti Ali Baba,iliti Fata po bosanski, sa 40 svoijh sledbenika ,biće belaja !! Vikaćeš tad " Otvori se Susamice !!" , ali džaba !!
pa ne znam da li je nevazan post onaj njegov o srpskim zenama, to je najgore moguce sto sam ikada cula o zenama srpskim ili bilo kojim drugim, ili je bar u uzoj konkurenciji za najgori.I gadan mu je avatar,vremenom dobijes neku sliku o nekom.spojis ga nesvesno sa tim, pa ga zamisljam kao nekog gadnog, naboranog ludackog deduskeru, i gadjenje mi se visestruko povecava,.

sad dobih neki pretetji PP...
prvi
bash sam sretjan zbog toga![]()
Fato,pa pobogu devojče,proširi malo vidike,politka je širok pojam,ili da budem politički korektan,"odkud tebi Anice svilene rukavice,kupio mi gazda Đura da budem prava cura"ovo je pdf politika, ne otkrivaj javno svoje mastarije.

A jel mozesh da mi izvuchesh taj njegov post i shta te je to toliko u njemu lichno pogodilo?
Evo mene sad neka dileja na PP optuzila da sam Adem..niko u zivotu me na 4umu nije toliko uvredio pa se ipak kontrolishem![]()
Da, evo vec treci. Sve neki lazni klonovi Markovca.
Ja mislim da je to onaj klinac darko/1234/itd.
taj mali ima milion klonova pa se zeyebava sad predstavljajuci se kao markovac

1. Ona nije RIBA ili P**KA nego PRSATI GRAĐANIN.
2. Ona nije LAKA nego je HORIZONTALNO PRISTUPAČNA.
3. Ona nije GLUPAČA nego je SKRENUTA SA AUTOPUTA INFORMACIJA.
4. Ona nije PRAZNOGLAVA nego je U RASKORAKU SA REALNOŠĆU.
5. Ona nije PIJANA nego je HEMIJSKI INTOKSINIRANA.
6. Ne kaže se ONA BI SE KRESNULA nego ONA JE SEKSUALNO FOKUSIRANA.
7. Ona nema SILIKONE nego je MEDICINSKI OBOGAĆENA.
8. Ona nije K**VA nego je SEKSUALNO EKSTROVERTNA.
9. Ona nema SJAJNO DUPE nego je REKTORALNO SUPERIORNA.
10. Ona nema BRKOVE nego je u KONTAKTU SA MUŠKOM PRIRODOM SVOJE OSOBNOSTI.
11. Ona ne KUVA LOŠE nego je MIKROVALNO KOMPATIBILNA.
ma ne moze takav ljigavac mene da uvredi, samo mi je nekad dovoljno dosadno da zelim sa takvima da se svadjam.
Ne verujem da je Darko.
Pa svadjala si se s njim kao da te je lichno pogodilo
Znachi pronashla si neshto u vezi sebe u njegovim rechima i to te je pogodilo i uvredilo..bilo tachno ili ne
Pitam poshto mi chudno jer je hm..slichna reakcija doshla i od jedne forumashice koja voli da posetjuje ovaj pdf a koja sada nije tu
mada ja u tom sluchaju nikako nisam skapirao oko chega tolka frka..jer taj neki post je bio totalno bezazlen
a bash me interesuje da mogu i ja da zavrnem noz tako ako zatreba![]()
na osnovu ove teme dosla sam do zakljucka da se muski i zenski deo populacije u Srbiji ne podnosi
toliko ruznih stvari je izreceno na racun jednog i drugog pola da je to stvarno NENORMALNO
Pogotovo me je kao zenu pogodila mrznja prema zenama, to je stvarno sramota sto pisete, makar ne mislili ozbiljno ... kakvi ste vi ljudi kada tako lako mozete da namazete govnima ...
whatever!
Ocigledno nije dovoljno uvesti zene, trebalo bi uvesti i muskarce!
pa snadji se,plati mu casove da te uci,ne znam zasto moji postovi toliko iritiraju i njega i ovog pacosa pa..ja ili kako vec mu je nick.
U dvadeset postova sam objasnjavala da nisam ni sponzorusa niti devojke koje ja znam, i da nisu sve zene kucke, a na kraju ispada da je to moje misljenje katastrofa najgora, pa se dziberi izivljavaju, valjda vole sponozoruse pa ih nerviram.Nego kad je neko jadnik uvek nadje razloga da se okomi na nekog,to prvenstveno mislim na vec navedenog pacenika pa..ja.
ILi je samo glup i ne zna kako da skrene moju paznju na sebe.mada ovolikom glupocom i bedom svog uma ,skrenuo je svakako.

prvo ste lechili frustracije na slovencima, hrvatima, boshnjacima, albancima ..... pa sad ste gotovo ostali sami sa sobom i frustracije sada lechite medzhusobno ..... shta ti mislish, da se to ne ispoljava i kroz mushko-zhenske odnose? jedino shto je meni zhao je da neka zhena zaglavi kod nekog jadnika koji i bukvalno i fizichki zadovoljava svoju mentalnu bolest. zato je potrebno to regulisati "na vishem nivou" tako da slabiji bude zashtichen i kroz zakon i u realnoj situaciji kroz neka sklonishta od nasilja i slichno.
prvo ste lechili frustracije na slovencima, hrvatima, boshnjacima, albancima ..... pa sad ste gotovo ostali sami sa sobom i frustracije sada lechite medzhusobno ..... shta ti mislish, da se to ne ispoljava i kroz mushko-zhenske odnose? jedino shto je meni zhao je da neka zhena zaglavi kod nekog jadnika koji i bukvalno i fizichki zadovoljava svoju mentalnu bolest. zato je potrebno to regulisati "na vishem nivou" tako da slabiji bude zashtichen i kroz zakon i u realnoj situaciji kroz neka sklonishta od nasilja i slichno.
Koliko vidim, tvoj "um" nije tesko "skrenuti"...
Nikoga ne mozes da ubedis u suprotno, zato se bolje povuci na vreme...![]()
Izvini,a odakle tebi poriv da nekome delish savete?
Kod vas Shiptara zene su josh uvek sitnish u robnoj razmeni.
evo je isfrustrirana zenica, prati temu tupsonko iza kamenog doba, nigde nista smisleno da kazes, samo pratis postove onih na koje si ljubomorna ko pas iako ih ni ne znas, i lupas gluposti.