Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Evo ameme ti i alergicna ste extra par trebalo bi da se poradi na tome da se spojite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nishta chudno!
Puna Srbija"kloniranih" praznoglavih,Ceca,Seka Aleksic, Stoja.....
Kuchke i sponzorushe, pa shta ce onimuchenici koji ne zive po Arkanovom-Legijinom "modelu"

Koga boli kita za feminizam i ostale prezvakane ideologije?
Ono sto odlikuje zene u Srbiji, Rusiji i ostalim zemljama koje su prezivele tesku bedu i raspad svakog koordinatnog sistema jeste to da ih je masa GLADNIH. Gladnih svega, nezajazljivih, i zbog toga ogavno materijalisticki nastrojenih. Biti sa tako nekim je cist mazohizam i za onog ko ima mnogo, a kamoli za ostale.
Od bede i gladnih g00zica treba bezati. Divno je biti pored ljudi kojima nikad nije falilo i kojima dusa nije gladna.
Te sponzoruše su uglavnom za LDP... Hoće u Evropu... I ti si verovatno jedna od njih...
Po kg zive vage, pretpostavljam?
Torrente, jesi smuvao te sjajne ribe iz robnih rezervi ili jos cekas?
pa ja ono malo sto sam bila u britaniji, mogla sam da vidim da je vecina debela i pegava, i svaka nasa prosecna devojka koja prodje ulicom je za njih savrsenstvo,verovatno si se i udomio kod neke takve engleskinje, jer te srpkinje nece, zato sad i pljujes po njima.
A jel si ti bila u Britaniji???
nije bitno to gde sam bila, nego me nervira sto se lozi kao da smo mi ljudi iz pecine a on nam prica o civilizaciji.
A jel si ti bila u Britaniji???
A i da podjemo od toga da su sve Britanke debele i pegave ( sto nema veze sa istinom ) to znaci da Победоносцев ne gleda izgled vec ipak ide na duhovnu i intelektualnu stranu![]()
Pa bitno je. To je kao kad mi ovde neko drobi kako su Grkinje ruzne a nikada u Grckoj nije bio a one su u stvari extra.
Dobro bre maho, evo bicu u Bg sad za nedelju dana. Ako ti je bas toliko stalo, eto odradicemo i to.
Pa ne znam, delujes mi nekako dosta ljubomorno.
Ja sam takav covek, hocu da pomognem. Ti vidi pa ako treba, posalji mi pp. Tu sam negde u utorak.
Pa ne znam, delujes mi nekako dosta ljubomorno.
Ja sam takav covek, hocu da pomognem. Ti vidi pa ako treba, posalji mi pp. Tu sam negde u utorak.
bila sam i lepse su mi srpkinje ako bas hoces da znas, one prelepe su bile indijke, crnkinje ili neke trece ali ne engleskinje, sto ne znaci da su bas sve ruzne.
dovoljno vredim da ne moram uopste da se trudim
odradjuj ti engleske babe, ja volim srbe,prave patriote a ne patriJote
Torrente Bgd
Evo ameme ti i alergicna ste extra par trebalo bi da se poradi na tome da se spojite.

i treba kvalitet staviti ispred kvantiteta, mada je vecini patrijota bitan broj a ne...
:
E kad siptar ovo kaze hahahahahhaaaaaa!!!!!!

Da, vidi se.
Meni je to rangiranje tipa srpkinje su najlepse i sl. teska glupost.
Ne vidim neku razliku izmedju srpkinja,italijanki,madjarica,ruskinja.....sve je to manje vise isto kod svih ima i lepih i ruznih e jedino je pitanje sta koje imaju u glavi.
ono sta ti vidis i pravi muskarac se dijametralno razlikuje.sto me ti vidis gorom,on me vidi boljom.
Koji ON![]()