Za lepši pol

Koga boli kita za feminizam i ostale prezvakane ideologije?

Ono sto odlikuje zene u Srbiji, Rusiji i ostalim zemljama koje su prezivele tesku bedu i raspad svakog koordinatnog sistema jeste to da ih je masa GLADNIH. Gladnih svega, nezajazljivih, i zbog toga ogavno materijalisticki nastrojenih. Biti sa tako nekim je cist mazohizam i za onog ko ima mnogo, a kamoli za ostale.

Od bede i gladnih g00zica treba bezati. Divno je biti pored ljudi kojima nikad nije falilo i kojima dusa nije gladna.

A sta odlikuje muskarce koji su preziveli bedu? Cega su oni gladni, dodjem ovde da se malo zabavim i na nesrecu procitam tvoj ljigavi post i odmah mi je muka.Super sto si ti pobegao od bede i gladi,ali onda nemoj da seres protiv evrope,najgori si licemer koji postoji,ona najgora vrsta gastosa.Ljiga broj 1 bar na ovom forumu,bez premca.

Po kg zive vage, pretpostavljam?

Torrente, jesi smuvao te sjajne ribe iz robnih rezervi ili jos cekas?

pa ja ono malo sto sam bila u britaniji, mogla sam da vidim da je vecina debela i pegava, i svaka nasa prosecna devojka koja prodje ulicom je za njih savrsenstvo,verovatno si se i udomio kod neke takve engleskinje, jer te srpkinje nece, zato sad i pljujes po njima.

pa ja ono malo sto sam bila u britaniji, mogla sam da vidim da je vecina debela i pegava, i svaka nasa prosecna devojka koja prodje ulicom je za njih savrsenstvo,verovatno si se i udomio kod neke takve engleskinje, jer te srpkinje nece, zato sad i pljujes po njima.

A jel si ti bila u Britaniji???

A i da podjemo od toga da su sve Britanke debele i pegave ( sto nema veze sa istinom ) to znaci da Победоносцев ne gleda izgled vec ipak ide na duhovnu i intelektualnu stranu :D:D:D

Poslednja izmena:
A jel si ti bila u Britaniji???

A i da podjemo od toga da su sve Britanke debele i pegave ( sto nema veze sa istinom ) to znaci da Победоносцев ne gleda izgled vec ipak ide na duhovnu i intelektualnu stranu :D:D:D

ma bas me briga za njega gadan je lik, i za njegov ukus za zene i ko je lep a ko nije, malo karikiram ali stvari koje prica o zenama iz srbije su odvratne

bila sam i lepse su mi srpkinje ako bas hoces da znas, one prelepe su bile indijke, crnkinje ili neke trece ali ne engleskinje, sto ne znaci da su bas sve ruzne.

Meni je to rangiranje tipa srpkinje su najlepse i sl. teska glupost.
Ne vidim neku razliku izmedju srpkinja,italijanki,madjarica,ruskinja.....sve je to manje vise isto kod svih ima i lepih i ruznih e jedino je pitanje sta koje imaju u glavi.

Meni je to rangiranje tipa srpkinje su najlepse i sl. teska glupost.
Ne vidim neku razliku izmedju srpkinja,italijanki,madjarica,ruskinja.....sve je to manje vise isto kod svih ima i lepih i ruznih e jedino je pitanje sta koje imaju u glavi.

i ja smatram da svuda ima i lepih i ruznih i muskaraca i zena, vec sam ti rekla da me nervira ovaj pobedonoscev pa malo karikiram.

a ako cemo da tako uopstavamo mislim da su najlepsi ljudi latinoamerikanci i zene i muskarci.

Back