- Poruka
- 787
Gde si videla prase da laje
nisam, do sad,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si videla prase da laje
pa danas se opustamo sa glupanderima, ne mozemo ni samo da slusamo nase pametne muskarce,
A sta u dobru i u zlu????
Ja besan??Otkud ti to?? Pa ja vidim vas par niste ni odlazile odavde od pre podne.Prosto kako da izdrzim a da vas jos malo ne zajebavam.
Ma bice sad druga pesma kad dodju ove iz Vijetnama,Tajlanda,Ukrajine,Moldavije.....
bicete piskane![]()
Lepo ja rekoh da ti ne mozes to da shvatis.
Ma neka dodju, ne smatram ih za konkurenciju, a imam i objektivnih razloga za to![]()

Ajde bre sto si taka!!! Hocu kasika u med da mi upadne. Moze i u djem samo da upadne negde. Nemoj si neka. Ko j-ebe te azijatkinje pa tvoje drugarice su za njih vrh.![]()
maho shojo gde izlazis ti???
Gde u Sarajevo?? Dal si normalna.Pa alergija mi izadje kad cujem ona bosanski naglasak ali taj iz centralne bosne.Od crnogorskog proliv dobijem![]()
A koja ce mene da uveze? Perem, peglam, kuvam, shtikle nosim. Sve da mi se draga ne bi muchila.

pa te moje drugarice bi te ispreskakale za dva minuta, ne bi znao da beknes.
Nego gde su ovi muski forumashi na ovoj temi??? Ja sam ostao da se rovovski borim sa maho shojo i 40 njenih extra drugarica

nemoj tako naglo..
ja nemam naglasak.. ni bosanski niti bilo kakav..
imam divan glas, a i na sarajevo bi se navikao..
i necemo ici nikada u crnu goru. obecavam.
sta mislis ?
![]()
nosis stikle? pa lepo![]()

Nego gde su ovi muski forumashi na ovoj temi??? Ja sam ostao da se rovovski borim sa maho shojo i 40 njenih extra drugarica
nosis stikle? pa lepo![]()
Samanta je pokušala od Torrentea da se sakrije u Deutschland ... pa nije uspelo ... a šta će jadne ove naše sirotice ... pregaziće ih ko prase masan džak ...![]()
Ma ne bi ja mogao tamo u BiH da zivim.Nekako one dzamije kad vidim nelagodno se osecam.

A koja ce mene da uveze? Perem, peglam, kuvam, shtikle nosim. Sve da mi se draga ne bi muchila.
Kako kazhe naslov one predstave - Sve za tebe, ljubavi.
A shto se ti zanimash? Hocesh da nosim tvoje shtikle?

Samanta je pokušala od Torrentea da se sakrije u Deutschland ... pa nije uspelo ... a šta će jadne ove naše sirotice ... pregaziće ih ko prase masan džak ...![]()
znas kako... nemoj se previše izvlačiti, mogla bih te ja i ostaviti, znaš ?
evo ima azathoth.. on je ozbiljna konkurencija..
nećeš gledati ni dzamije, ako treba ići ću u crkvu s tobom, i to pravoslavu !
samo ako ćeš biti zabavan..
i nećeš stalno zanovjetati kako ti se ne svidja ovo, ono..
![]()
znas kako... nemoj se previše izvlačiti, mogla bih te ja i ostaviti, znaš ?
evo ima azathoth.. on je ozbiljna konkurencija..
nećeš gledati ni dzamije, ako treba ići ću u crkvu s tobom, i to pravoslavu !
samo ako ćeš biti zabavan..
i nećeš stalno zanovjetati kako ti se ne svidja ovo, ono..
![]()