Za kojim covekom zena ide?!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Sujeta igra u zenskim ljubavima veliku ulogu, a ponekad i glavnu.
Najveci broj zena ne ide za covekom koji se njima samima dopada, nego
najpre za covekom za kojeg se zna da se dopada drugim zenama, narocito
njihovim prijateljicama, ili cak njihovim neprijateljicama. Ovaj slucaj
je vrlo zanimljiv u pogledu zenskih osecanja: zene vole ljude slavne
medju zenama, vecma nego ljude slavne medju drugim ljudima. Zene koje
vole ljude slavne medju drugim ljudima, sasvim su razlicne od onih
zena koje vole ljude cuvene kao dopadljive ili zavodjacke u krugu
drugih zena. Cini mi se cak da je vrlo cudna ova zbrka osecanja u
jednom istom spolu.

Ono što sam primetio, to je da je jako veliki broj sa nekim tipovima koji im uopšte za to ne daju povoda, tj. kao da su mazohistički nastrojene. Nađeš lagano dvadeset stvari koje joj ne odgovaraju kod njega, dupe joj pomera, ali je ona i dalje sa njim. I to sam u par navrata glasno i primetio, a od nekih žena sam dobio čak i potvrdu... Pa, ono...

Sujeta igra u zenskim ljubavima veliku ulogu, a ponekad i glavnu.
Najveci broj zena ne ide za covekom koji se njima samima dopada, nego
najpre za covekom za kojeg se zna da se dopada drugim zenama, narocito
njihovim prijateljicama, ili cak njihovim neprijateljicama. Ovaj slucaj
je vrlo zanimljiv u pogledu zenskih osecanja: zene vole ljude slavne
medju zenama, vecma nego ljude slavne medju drugim ljudima. Zene koje
vole ljude slavne medju drugim ljudima, sasvim su razlicne od onih
zena koje vole ljude cuvene kao dopadljive ili zavodjacke u krugu
drugih zena. Cini mi se cak da je vrlo cudna ova zbrka osecanja u
jednom istom spolu.

ovaj ma da cim se sve loze na njega mora da je bog,il jos bolje ako je najveca radidajka u kraju taj lik mi je na top listi:lol::cool:

- - - - - - - - - -

Ono što sam primetio, to je da je jako veliki broj sa nekim tipovima koji im uopšte za to ne daju povoda, tj. kao da su mazohistički nastrojene. Nađeš lagano dvadeset stvari koje joj ne odgovaraju kod njega, dupe joj pomera, ali je ona i dalje sa njim. I to sam u par navrata glasno i primetio, a od nekih žena sam dobio čak i potvrdu... Pa, ono...

to je onaj sistem nece me ma mora da misli da je bolji od mene:lol:...to imas kod oba roda taj sistem da moras da se cimas oko nekog..a imas i onaj ganci sistem aj ss svadjamo/ko se dzapa taj se voli:rotf:
i svakave bisere na obe str xD

- - - - - - - - - -

Kazem ja, samo da mi je puno para, dobra kola i zdravlje :D

evo moj roxja ima puna kola bukvalno sa onim novxanicama od 10000000 izinflacije:lol:,i dobra kola su relativan pojam,bolji je i poneki jugo od danasnjih sto prave da ne traju:lol:opet i zdravlje je relativno,pricamo o psihockom ili fizickom,posto ja ne upoznah nikog jos ko nije pomalo lud :D

Kad god sam opalio glavnu rospiju iz ekipe ostale su se same namestale da ih trtim.Zene su vam glupe i ogranicene i zato sa njima nista intelektualno i komplikovano dakle samo prakticno i konkretno jer im sistem zabaguje momentalno na dve prosto prosirene recenice.

Uspjesan ?
Je li to onaj gladijator materije?
Ili je uspjesan,mozda nesto vise od toga ... ?

Zene razmisljaju na relaciji slatko -gorko a muskarci na relaciji dobro -lose .
Da,traze alfa muzjake a oni ne moraju biti dobri ljudi niti ona to ume da prepozna ,sto je po prirodnim zakonima dobro zbog opstanka vrste jer se mora priznati da sve priroda uskladi .
Traze isto kao i pre 5 ooo godina ,dobar je onaj koji ulovi vise divljih svinja za prehranu mladuncadi .

Zene razmisljaju na relaciji slatko -gorko a muskarci na relaciji dobro -lose .
Da,traze alfa muzjake a oni ne moraju biti dobri ljudi niti ona to ume da prepozna ,sto je po prirodnim zakonima dobro zbog opstanka vrste jer se mora priznati da sve priroda uskladi .
Traze isto kao i pre 5 ooo godina ,dobar je onaj koji ulovi vise divljih svinja za prehranu mladuncadi .

Ovo vodi samo jednoj vrsti: inferiornoj !
Stav da je zena samo seksualna,a muskarac i seksualan ne moze pasti nikad !

Uvek se ide za onim sto ima najvecu potraznju a tesko je dostupno.
Gledamo u globalu, pre ce zene da kidisu za nekim ko je slavan, uspesan, nego za Draganom iz Milojkovca.
Ne kazem da sve zene kidisu na slavne i uspesne muskarce, ali jedan je lupam sada, Ricard Gir, a ovakvih ko Dragan ima koliko hoces.

Mozda jedino neka seljacica malo kidise na tog Dragana, ali nece joj trebati mnogo da skapira da Dragan i nema toliku potraznju niti da je on toliko nedostupan.
Ruku na srce, mozda nekoj (tj. verovatno) i odgavara Dragance bas takav kakav je, ali ovde pricamo u globalu.

Takodje, zene ce pre trcati za tim Dragancetom ako on ima kicmu i svoje ja, i boli ga uvo da li ce ona da mu preti raskidom ili cime vec.
Ako se on kida i lomi oko nje, tretira je ko boginju, brzo ce Dragance biti smenjen, jer je dostupan 24/7 njoj na izvol'te.

Da,ako je ucis,ali ne ako se kao ona rodis !

Zena ne ide nigdje i nikad,jer ne vidi,vec po nju dolaze,a ona se olako daje ...

Niko se ''ne radja sa filozofijom '' tu se ne slazem . Filozofija je dobra do te mere da spoznas sebe ako uspes ,nacitanost ,razmisljanje sirenje svesti itd ali samo do odredjene granice ,sve ostalo je destrukcija .

Sa drugom recenicom se mogu sloziti

Niko se ''ne radja sa filozofijom '' tu se ne slazem . Filozofija je dobra do te mere da spoznas sebe ako uspes ,nacitanost ,razmisljanje sirenje svesti itd ali samo do odredjene granice ,sve ostalo je destrukcija .

Sa drugom recenicom se mogu sloziti

Filozofija se treba zivjeti,za nju i zivot dati,ako je potrebno !
Studije filozofije nikoga nece naciniti filozofom ...

Ko je u zivotu propusti ,propustio je sebe kao covjeka ... !

Svrha svih svrha u zenskom zivotu jeste pozuda i cjeli zivotni vijek predstavlja gasenje pozude ...
Ona je naime,uzrok svih uzroka ...
I sve dok je u zenskoj glavi ima,sramote i morala nikad nece biti !

Samo one koje se izdignu iznad ovoga,postajuci tako mnogo vise od nadljudi, mogu se nazvati zenom ...

Poslednja izmena:

Back