- Poruka
- 48.094
Zaista ispada da je - Femina fenimae luspus est
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu ima istine u nekim sredinama ne samo zene pogotovo transgender ,dobice posao i ne smije mu niko nista reci jer se boji HR a u nekim sredinama ce muskarac dobiti posao samo sto je muskarac i stotinama godina je bilo tako ,zene nisu mogle da dobiju posao iako su bile bolje. Tako da tvoja prica samo jednu stranu gledaOzbiljno pitanje: da li biste vratili ona vremena kada žene nisu bile ni doktorkinje ni stručnjakinje, ni vojnikinje, ni vozačice itd.
Žene su oduvek bile sposobne da se istaknu ako stvarno imaju osobine koje ih čine vrednima, počevši od vremena od pre nove ere, pa dalje, kako je na primer jedna Jovanka Orleanka bila poštovana i sposobna kao vojnik, kako je jedna Hipatija bila učena žena koja je znatno doprinela nauci, itd itd itd
U današnje vreme sve je to isforsirano do te mere da zbog "političke korektnosti" određen % žena prosto dobije radno mesto samo zato što je žena i još nismo razjasnili pitanje zašto žene idu ranije u penziju?
Ljubim ja tebeDanašnji primer(ak) žene(k)e na delu.
Rečnik - damski, nema šta
Zato sam ja ovakva, jer znam da se mnoge žene foliraju, pa kad tad kažu i pokažu i ko su i kakve su i šta stvarno misle, a ispade da JA ne valjam.
Nebitno je jer 90% osoba koristi modernu infrastrukturu i ubedjeno je da sve funkcioniše "na dugme" a da bi se došlo do toga da neko pritisne dugme mnogo njih polomi kičmu da napravi i održava sve te sisteme. Ljudi generalno svi i muskarci i žene potcenjuju i umanjuju konstantno značaj fizičke radne snage pa je zato i nemamo. Milion vrlo stručnih poslova zahteva snagu, izdržljivost, radi se u opasnim okruženjima itd. Samo za savremene nabedjene ljude ti radnici su neškolovani i glupi. Zato se sada uščudjavaju kada im neko naplati 150 evra montažu klime ili ih rebene za i intervenciju na kanalizaciji ili pri popravci električnih uredjaja ili instalacija. Pa druže ako si školovan i sve znaš namesti sam.Da. Međutim nije mi jasna želja da se to spusti kao na nešto nebitno. Još malo pa će ići rečenica "Pa šta onda?"
E jbg sad, tu izreku baš mrzim, pogotovo što nije tačna, ako ćemo iskreno vuk je ženi sâm život pod jedan, pod dva - muškarci i tek na trećem mestu druge žene, s tim što u ovom slučaju govorimo o realno nesposobnim feminama koje je opisao @DzoniDzon bolje od mene.Zaista ispada da je - Femina fenimae luspus est
Zavisi gdje , u Indiji nose cjement na glavi na 30+ uz stepenice na gradjevini, mi smo predobri za zene .Ne, nego treba jos vise da rade i da rade sto vise "muskih" poslova. Gradjevina, razne fizikalije i td. Razlog tome je sto ce tako da humanizuju te poslove. Na pr kada narod bude prolazio pored neke gradjevine i vide zensko u sred Jula kako lopata 3x dzaka rizle i 1x dzak cementa u sred zeravice, tada ce poceti da razmisljaju o pravima tih radnika. Sada je to parola- to je zdravo za muski testosteron.
P ono, mora da su puno zdravi i imaju pune ruke testosterona. Yebu okolo ko stuke.Zavisi gdje , u Indiji nose cjement na glavi na 30+ uz stepenice.
„Napisala si netačno latinsku frazu. Ispravno je: ‘Femina feminae lupus est.’Zaista ispada da je - Femina fenimae luspus est
Da i jos biraju mora da ima plocice na stomaku, visok a ona brkata metar i zilet.P ono, mora da su puno zdravi i imaju pune ruke testosterona. Yebu okolo ko stuke.
Zasto se nisam rodio u vrijeme kad uzmes toljagu i uhvatis sebi onu koja ti valja ,lupis i dovuces kuci ,za kosu obavezno jer ako za nogu vuces mozes da se napuni pjeska pa zulja kad ubacis.„Napisala si netačno latinsku frazu. Ispravno je: ‘Femina feminae lupus est.’
Osim toga, šta bi ti želela da se desi? Da žena ženu podržava po svaku cenu, kao što je često slučaj u zapadnim društvima – čak i onda kada nisu u pravu? Devojka ima sto kilograma, a na pitanje: ‘Jesam li lepa?’, druge joj odgovaraju: ‘You go girl, be yourself, you are a 10, it’s all about confidence!’
Potrebno je malo zdrave kritike da bi se razbile iluzije o nekom nepostojećem savršenstvu.“
Da, zamenila sam slova u reči„Napisala si netačno latinsku frazu. Ispravno je: ‘Femina feminae lupus est.’
Mišljenje je kao dupe, svako ga ima, a ne mora svaki put da ga pokazujeOsim toga, šta bi ti želela da se desi? Da žena ženu podržava po svaku cenu, kao što je često slučaj u zapadnim društvima – čak i onda kada nisu u pravu? Devojka ima sto kilograma, a na pitanje: ‘Jesam li lepa?’, druge joj odgovaraju: ‘You go girl, be yourself, you are a 10, it’s all about confidence!’
Potrebno je malo zdrave kritike da bi se razbile iluzije o nekom nepostojećem savršenstvu.“
Nikakav argument nisi pružila.Da, zamenila sam slova u reči
Inače je napisana tačno
Mišljenje je kao dupe, svako ga ima, a ne mora svaki put da ga pokazuje![]()
„Napisala si netačno latinsku frazu. Ispravno je: ‘Femina feminae lupus est.’
Ma ok to. Svako bira svoje. Ako joj se moze, neka bira 2m plocica. Tu su muskarci glupi onog trenutka, kada vidi da se malo zeznula u proceni pa onda dodje njemu i kaze mu: aj mozh i ti, treba mi neko da me napumpa i placa za sve to, a on odlepi i zeni misleci da je to nesto plemenito i zaboravi sta joj je video u ocima.Da i jos biraju mora da ima plocice na stomaku, visok a ona brkata metar i zilet.
Ne mogu da verujem, ako je išta odbojno kod dame, žene, to je prostakluk.Da, zamenila sam slova u reči
Inače je napisana tačno
Mišljenje je kao dupe, svako ga ima, a ne mora svaki put da ga pokazuje![]()
Neću učestvovati u raspravi...pa, samim tim nemam nameru da argumentujemNikakav argument nisi pružila.
Gde ti vidiš ovde damu?Ne mogu da verujem, ako je išta odbojno kod dame, žene, to je prostakluk.
Jos i sam sebe ubedi posredstvom njenog ponasanja i opste okolnosti: seks nije bitan, bitna je ljubav.Ma ok to. Svako bira svoje. Ako joj se moze, neka bira 2m plocica. Tu su muskarci glupi onog trenutka, kada vidi da se malo zeznula u proceni pa onda dodje njemu i kaze mu: aj mozh i ti, treba mi neko da me napumpa i placa za sve to, a on odlepi i zeni misleci da je to nesto plemenito i zaboravi sta joj je video u ocima.
Ako je tako, zašto si me citirala i uopšte dala komentar, da bi kasnije odustala? Smisla bez.Neću učestvovati u raspravi...pa, samim tim nemam nameru da argumentujem![]()
Nisam ja tebe prva citirala...samo sam odgovorila na tvoj citat mog postaAko je tako, zašto si me citirala i uopšte dala komentar, da bi kasnije odustala? Smisla bez.
Prvu je razapela rulja, crkveni vrh koji čine muškarci doneo odluku da bude spaljena. Drugu je takođe razapela rulja tako što su joj živoj skidali kožu i meso sa tela jer se bavila naukom, odluku i realizaciju izvršili muškarci, crkveni vrh.Na primer jedna Jovanka Orleanka bila poštovana i sposobna kao vojnik, kako je jedna Hipatija bila učena žena koja je znatno doprinela nauci, itd itd itd
Jeste i kad izbaci sklopka ta racionalna žena pozove muškarca da utvrdi zašto. Kada joj stane auto prosečna žena ne zna gde se hauba otvara. Itd.Ja licno mislim da ima mnogo vise nesposobnih muskaraca nego zena. Zene su znatno sposobnije da pravilno pristupe i resavaju problem, dok muskarce muci ego i nisu sposobni (povremeno) da racionalno rasudjuju.
Poslovi za muskarce i zene se mogu deliti samo zbog fizicke predispozicije, nikako zbog intelektualnih sposobnosti.