Šta nas privlači kod žena - virtualno :-) ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, čekamo tvoj odgovor :)
Kad ume da učini komunikaciju interesantnom, znači okrenut priči, drugom, a ne sebi.

Nikako da se eksplicitno hvali, to me izuzetno odbija. Naprotiv. Više volim da bude grub prema sebi, neka je to i šaljivo, ironično, da prizma neku slabost. Kad ne podilazi ni muškarcima ni ženama (ne da ih isfrustrirano omalovažava).

Uravnotežen psihički, podnosi udarac, zna da uzvrati ali da ne vređa, omalovažava i pretera jer se nadurio, pobesneo, nije ukapirao.

Ovo onako, što mi prvo pada na pamet.

Ali ako bi me privukao virtuelno, sigurna sam da bi me privukao i u reali.
Ili da otvorimo sličnu temu na pdf-u ŽENE :) .
Ne mora, ja svakako radim po svom :mrgreen:
O pitanjima iz nametljive prirode, imam stav,... ja to radim čak i karikirano... ali to ima i drugu stranu - otvorena provokacija - raskrinkaj me :D ,. ako možeš :kafa:

Tipično Ovnujski :ceka:
Imaš moju temu na astrologiji, skoro sam je otvorila i raskrinkala sve te Ovnove, Lavove. S obzirom da si inženjerskog profila postoji izvesna verovatnoća da bi razumeo ono što sam pisala.

Poslednja izmena:
Nikako da se eksplicitno hvali, to me izuzetno odbija. Naprotiv. Više volim bude grub prema sebi, neka je to i šaljivo, ironično, da prizma neku slabost. Kad ne podilazi ni muškarcima ni ženama (ne da ih isfrustrirano omalovažava).
Ovde sam se prepoznao iz prve.
Ja to radim,... sa predunišljajem.
Površni će odmah odustati od mene,.. oni koji prihvate iritantni izazov su mi zanimljivi, oni prvi nisu....
To je moj način da biram društvo :)
Uravnotežen psihički, podnosi udarac, zna da uzvrati ali da ne vređa, omalovažava i pretera jer se nadurio, pobesneo, nije ukapirao.
O načinima vređanja bi se ovde podforum mogao napuniti, ali ja gađam samo najačim oružjem, - istinom.

Jedna ozbiljna tema od neozbiljnog mene :D .
Jeste li razmišljali šta vas privuče, kod ovih naših virtualnih Dama ili žena ?
Ja jesam,..
Ali hajde prvo da vas taknem da razmislite, da ne sufliram.
Hvala na iskrenim odgovorima.
Pogledajte prilog 1750658
Kakve Zverčice najradije lovite ?,.. pitome, krotke, pametne, duhovite,.. ? Ja baš ovakve kao na animaciji :)

ps: Nameće se pitanje, Šta bi dame pisale u ovoj temi. Pa, neka bude - direkt u srce - Šta misle čime će nas oprediliti :).​
Vragolaste cak i ako nisu toliko fizicki privlacne.

IMG_20250702_111744.jpg

Poslednja izmena:
Твоја симпатија одбија моју помоћ, и осим што има потребу да ажурира своје постове након што их прочитам и одговорим на њих, има проблема са видом.

Зато ћу ја да се повучем и оставим вас на миру да се не слажете :cool:

Jedna ozbiljna tema od neozbiljnog mene :D .
Jeste li razmišljali šta vas privuče, kod ovih naših virtualnih Dama ili žena ?
Ja jesam,..
Ali hajde prvo da vas taknem da razmislite, da ne sufliram.
Hvala na iskrenim odgovorima.
Pogledajte prilog 1750658
Kakve Zverčice najradije lovite ?,.. pitome, krotke, pametne, duhovite,.. ? Ja baš ovakve kao na animaciji :)

ps: Nameće se pitanje, Šta bi dame pisale u ovoj temi. Pa, neka bude - direkt u srce - Šta misle čime će nas oprediliti :).​
Vulgarnost i otvorenost. Drti talk

Back