Pa ništaOK, šta da koristim od alata ? La-Plasove transformacije ?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ništaOK, šta da koristim od alata ? La-Plasove transformacije ?![]()
Virtualno -?mene bulj zenski i noge izvajane ako je to dobro sve ostalo je takodje dobro
Virtualno ?Na prvi pogled - sise
Sest puta sama pises da je rekao virtuelno,a optuzujes ga da je rekao vizuelno.Hajde. Cekamo![]()
Sest puta sama pises da je rekao virtuelno,a optuzujes ga da je rekao vizuelno.
Ti mislis da su te dvije rijeci iste ili sta?
Ne znam,mozda upadam u neku internu zaebanciju izmedju vas dvoje...ali racunam da je forum javno mjesto.
Moram se dodatno edukovati, naucicu![]()
O, yes, of courseNe znam,mozda upadam u neku internu zaebanciju izmedju vas dvoje...ali racunam da je forum javno mjesto.![]()
lista je dugačkaDa odgovorim na temu.
Prvo cu krenuti od onog sta me ne privlaci..samohvalisanje,nazor pamet,glumljenje nekog filozofa kog razumiju samo izuzetno nadareni,a ne obicna forumska boranija,nemanje smisla za humor,izigravanje nekog mačo muskarca kom zene sluze za zabavu...itd.
Virtuelno me privlaci necija inteligencija,elokventnost,pronicljivost, duhovitost i prizemljenost.
A nadasve karakter koji nije zloban.
Ne moram ni reci da je na ovom forumu daleko vise onih prvih,od ovih drugih.
Da li ti stvarno mislis da zene tako analiziraju?Virtuelno , hm, imas one koje kazu zelim da nadjem pravog ali znam da cu imati 1000 njih pre nego sto se to desi...
A imas i one koje kazu , ne bih da imam 1000 njih nego mi treba samo 1..
e tu onda ide tvoja procena, da ako je glupaca a lepa, e onda ce iako kaze da zeli samo 1 , na zalost ce imati njih 1000 dok ne nadje pravog, jer uvek daje prolaz onima koji je ne zadovoljavaju , osim nekiuh povrsnih kresova...
A ove sto hoce 1000 ali to oprezno kazu , zelim pravog , ali znam da cu pre toga zajahati 1000, onda znas na cemu si ....
moras da zajases,
moras da natezes strunu
moras da igras igricu i
i moras da joj pruzis seks u glavu...
a da joj istovremeno ne smetas u dostizanju cifrice, koja naravno nece doci do 1000 ako je dobro neutralizujes, ali ce biti 4,5 usputnih..
Tu je negde izmedju zagubljen veliki broj egocentrika..
Ne, kod zena to izgleda ovako u svesti ..Da li ti stvarno mislis da zene tako analiziraju?
Ja toliko studiozno ni ispite nisam spremala![]()
Ne znam samo odakle crpis sve te nebuloze.Ne, kod zena to izgleda ovako u svesti ..
Ako je nesrecna onda trazi normalnog, jer je popila zvaku , da su normalni sretni...
Ne zeli nikkog ko u necemu nije prosecan....znaci bas trazi totalno prosecnog u svemu , takoreci dosadnog..
I to je svo razmisljanje, kasnije ide projekcija da je sretna koliko je sretna i to je to..
Tu je mina ako nisi prosecan, cak i da mozes da je vise usrecis, jer odmah proradi , ideja , pre ili kasnije posto nisi normalan, bice nesrecna...a ona zeli da bude sretna..
Budi sretna dok ne koristim dijalog da tebe analiziram...Ne znam samo odakle crpis sve te nebuloze.
Divim se tvojim besmislenim postovima.![]()
Apsolutno su nebuloze.Budi sretna dok ne koristim dijalog da tebe analiziram...
Sto mislis da je nebuloza da nesretna zena trazi normalnog, to je jako cesta situacija....
Narocito ako je dete razvedenih roditelja ili ima kompleks neki, a cesto to imaju..
Forum je bas prepun takvih devojaka...dodju prodju malo resetanje, kao nakupe neka iskustva i kao proberu nesto , ali nikad nista sto nije normalno , makar bilo totalno iscaseno i nenormalno , ali mora da bude normalno.....prosecno....
Pricamo o virtuelnim devojkama....
Vecina njih upada u klasicne chaterske egomanijak sheme, razvije narcisoidni poremecaj kod sebe u blazem iuli jacem obliku ,
Tu je i ono pumpanje paznje preko stalnog odrzavanja napetosti , koje svaka mlada chaterka zameni za mora da sam zaljubljena cim ne mogu da se smirim i stalno mislim na njega, a ustvari joj je dupe pomereno...
Isto vazi i za muskarca, taj metod pomeranja dupeta prekko stalnog hranhjenja paznje i stalnog natezanja, dijalog izmedju anskioznosti i relaksacije, tj izmedju svadje i svidjas mi se, koji osoba ne zna da li je sala ili je tajno upakovana izjava simpatije...
Nista, tvoje misljenje, ja imam moje, izvuceno sa chatova, i razgovora sa tim devojkama i kasnije odvikavanja od tih depresivno anksioznih shema...Apsolutno su nebuloze.
Vjeruj,u tvojim analizama nema ni trunke istine.
Izvini ako ti kvarim igru.
Ne, kod zena to izgleda ovako u svesti ..
Ako je nesrecna onda trazi normalnog, jer je popila zvaku , da su normalni sretni...
Ne zeli nikkog ko u necemu nije prosecan....znaci bas trazi totalno prosecnog u svemu , takoreci dosadnog..
I to je svo razmisljanje, kasnije ide projekcija da je sretna koliko je sretna i to je to..
Tu je mina ako nisi prosecan, cak i da mozes da je vise usrecis, jer odmah proradi , ideja , pre ili kasnije posto nisi normalan, bice nesrecna...a ona zeli da bude sretna..
MozeNesrecnu zenu moze nesreca da napusti?