- Poruka
- 1.981
prestani dok ne pobedi brazil

- - - - - - - - - -
ma yebes brazil kad u ovoj fazi mora na penale, pljuc.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prestani dok ne pobedi brazil
..
- - - - - - - - - -
ma yebes brazil kad u ovoj fazi mora na penale, pljuc.
![]()
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cigani![]()
a kolumbijance![]()
kibi biraj selot ili laf ko ce da te oputi ebes muzikupih...izmorili ove malene cileance, tamo onog suareza sjebali da je kanibal pa oce da mi odyebu i moje omiljene legalne proizvodjace i distributere kanabisa urugvajce...od sad navijam za fckn nemacku
- - - - - - - - - -
odo da pustim neku laganu melodiju, da se smirim malo![]()
a kolumbijance![]()
e razocarah se , taman sam mislio da ce Brazil da izgubi jbt
- - - - - - - - - -
I za njih cu da navijam
I za mehiko i kostariku![]()
kibi biraj selot ili laf ko ce da te oputi ebes muziku![]()
igracu jos samo za polu finale i finale, tada cu te poslusati i odigrati jedan svoj, jedan tvoj tip (ako nam se misljenja budu razilazila)
i ako me tu syebes, gotov si, a nase klimavo prijateljstvo zauvek ce biti zakopano u bespucima ovog foruma....![]()
hteo bih nemacku brazil al se srecu pre toga
al onda brzail holandija
oces na kolumbiju li urugaj da stavis?
cek, polako...da zavrsi ovaj nokaut pacemo da vidimo ko ostane...sto je sigurno sigurno je,
mozda ti se tada sesto culo poostri na nekih 99%![]()
Brazil nece daleko , Skolari igra najgoru mogucu rotaciju i kombinaciju .
Dupliraju mu e Neymar i Hulk na levom boku , Oskar mu igra po desnom boku a ne moze to da igra jer je centralni igrac.
Drzi Wiliama na klupi i ramiresa , takodje i lukasa mmauru koji je po meni najprodorniji od njih .
Kako bi ja to sastavio jbt .
pa poostren je vec
dobro al tad je sve teze
jeste teze ali naostren ima vecu sansu da pogodi
idi leone u persun![]()
Igraju 4-2-3-1
Problem je sto forsira Hulka i Freda preko mere
Neymar ipak nije ni Pele , ni Ronaldo , Garinca, Romario itd...Nije los , ali ne moze da vuce ekipu
Oskara u sredinu , Lukasa na desni bok , neymara na levi , iza njih Ramires i fernandinjo , i napred nek igra ko hoce nije ni bitno .
- - - - - - - - - -
Pa pola ekipe igra premijer ligu jbt , moraju da pojedu protivnika .
Lepo se videlo da imaju vise snage u produzetcima bas zbog toga sto igraju u vecim klubovima.
hulk i nije los al freda nece nsita bas je ocajan tako je startican i kad je sam pred golom ne pogodi
četres i kusur strane na ženama povodom fudbala...znači i žene gledaju...a za muškarce i da ne pričam...
i sad se osećam odvratno jer nisam gledao nijednu utakmicu niti ću :/
uvek naostren
pitanje je dal ce da prihvatis moj predlog na koga ce igramo![]()