za koga ce zene navijatí u brazilu ?

neka, neka...nije loše da se ljudi druže
ne gledam ništa od sport :rumenko:

pa u moru stresiranja i kojekakvih dnevnopolitickih nebuloza, ova veca takmicenja, svetska prvenstva, olimpijade itd. su mi opustena no sikiriki situacija, narocito kad nasih nema (a gotovo da ih i nema nigde: )))...nisam ni ja non stop u fazonu sportskog zurnala osim kad su ovakve znacajnije sportske feste, to mi je od detinjstva bilo zanimljivo.
a moram da se pohvalim da sam kao mala pionirka bila prisutna i na jednoj zimskoj olimpijadi- gledala finalno vece u umetnickom klizanju za zene:malav:

Poslednja izmena:
cekaj tek dok pocne liga prvaka sa partizanom i dinamom u istoj grupi ... bit ce 100 stranica

Nema ni jednih ni drugih ni blizu Lige Sampiona...tako da nema ni 100 stranica o kojima pises.

Danas na Nizozemsku.

Normalno. Iako Meksiko nije naivan...ali u normalnoj formi Holandjani idu dalje...do finala. :cool:

oj diname ne bus prvi ( ojdi name ne bus prvi ) to si htio reci

Kakv crni Dinamo...bezi bre...

Kao sto sam napisao u jednom postu pri pocetku prvenstva, ja i dalje navijam za finale Kolumbija-Belgija :ok:

Mada mi je Ok i ako bude Nemacka-Belgija.

Znam ja tvoj tip za finale, a znas i ti moj...Brazil-Holandija. :cool:
Nemci mi ne trebaju ni pod razno...serre ih kao uvek, mislim na Alzir idu...kakvi raspali srecnici...ali popusice oni, ne brinem se za to. ;)
A ovi tvoji...nemaju oni slifa za to...kada se bude lomilo - pucaju. :mrgreen:

Svih 7 prvenstava koja su odrzana u Amrikama su osvojili juznoamericki timovi. Tako da ja tipujem na finale Brazil - Argentina

A voleo bih da bude Kolumbija - Kosta rika ili kolumbija - USA :mrgreen:

Ovaj danasnji Brazil je zesca funjarska ekipa, skoro pa kao Italijani. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje AAA igraci.

Argentina ima mnogo jaku ekipu, favoriti su za finale, naravno, cak i bez Aguera.

- - - - - - - - - -

Kakv crni Dinamo...bezi bre...

Znam ja tvoj tip za finale, a znas i ti moj...Brazil-Holandija. :cool:
Nemci mi ne trebaju ni pod razno...serre ih kao uvek, mislim na Alzir idu...kakvi raspali srecnici...ali popusice oni, ne brinem se za to. ;)
A ovi tvoji...nemaju oni slifa za to...kada se bude lomilo - pucaju. :mrgreen:

Alzir nije losa ekipa, cak su me i jako pozitivno iznenadili...Nemacka ima strasno dobre igrace, samo sto nisu bas nesto preterano motivisani na ovom prvenstvu, isto kao i Spanci. Mislim, od spanske trece postave jedino su jaci po imenima Nemacka i Argentina, a oni onako da zavrse...Klasican spanski debilizam...

Ovaj danasnji Brazil je zesca funjarska ekipa, skoro pa kao Italijani. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje AAA igraci.

Argentina ima mnogo jaku ekipu, favoriti su za finale, naravno, cak i bez Aguera.

- - - - - - - - - -

Alzir nije losa ekipa, cak su me i jako pozitivno iznenadili...Nemacka ima strasno dobre igrace, samo sto nisu bas nesto preterano motivisani na ovom prvenstvu, isto kao i Spanci. Mislim, od spanske trece postave jedino su jaci po imenima Nemacka i Argentina, a oni onako da zavrse...Klasican spanski debilizam...

Brazilci su ciganija teska, al su domacini, zato idu do finala sigurno.

pa sta?
ti gledaj vimbldon:p

neka , temilica je bas fina za nas neke koje sa svojim sto forumskim sto realnim muskarcima, rame uz rame, pivo uz pivo, tiket uz tiket itd.:zper:
pratimo ovo prvenstvo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

rekoh ti da jedan tiket ide na tvoju dusu, jedan na moju...pucaj fazlija!:D

jel sam najavio sinoc da ce kolumbija da pobedi?

minimum bi bio da sad odes, ne da odes, na kolena :cool:

Back