DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
neka, neka...nije loše da se ljudi druže
ne gledam ništa od sport
ne gledam ništa od sport

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka, neka...nije loše da se ljudi druže
ne gledam ništa od sport![]()
cekaj tek dok pocne liga prvaka sa partizanom i dinamom u istoj grupi ... bit ce 100 stranica
Danas na Nizozemsku.
Kao sto sam napisao u jednom postu pri pocetku prvenstva, ja i dalje navijam za finale Kolumbija-Belgija
Mada mi je Ok i ako bude Nemacka-Belgija.
oj diname ne bus prvi ( ojdi name ne bus prvi ) to si htio reci
Kao sto sam napisao u jednom postu pri pocetku prvenstva, ja i dalje navijam za finale Kolumbija-Belgija
Mada mi je Ok i ako bude Nemacka-Belgija.
za bilo koga, samo protiv ogavnih holandjanaa posebno mi drago sto su spanci, englezi, portugalci i ostali nabedjeni timovi pokupili prnje vec na pocetku
![]()
Svih 7 prvenstava koja su odrzana u Amrikama su osvojili juznoamericki timovi. Tako da ja tipujem na finale Brazil - Argentina
A voleo bih da bude Kolumbija - Kosta rika ili kolumbija - USA![]()
Kakv crni Dinamo...bezi bre...
Znam ja tvoj tip za finale, a znas i ti moj...Brazil-Holandija.
Nemci mi ne trebaju ni pod razno...serre ih kao uvek, mislim na Alzir idu...kakvi raspali srecnici...ali popusice oni, ne brinem se za to.
A ovi tvoji...nemaju oni slifa za to...kada se bude lomilo - pucaju.![]()
Ovaj danasnji Brazil je zesca funjarska ekipa, skoro pa kao Italijani. Na prste jedne ruke mogu da se nabroje AAA igraci.
Argentina ima mnogo jaku ekipu, favoriti su za finale, naravno, cak i bez Aguera.
- - - - - - - - - -
Alzir nije losa ekipa, cak su me i jako pozitivno iznenadili...Nemacka ima strasno dobre igrace, samo sto nisu bas nesto preterano motivisani na ovom prvenstvu, isto kao i Spanci. Mislim, od spanske trece postave jedino su jaci po imenima Nemacka i Argentina, a oni onako da zavrse...Klasican spanski debilizam...
Brazilci su ciganija teska, al su domacini, zato idu do finala sigurno.
pa sta?
ti gledaj vimbldon
neka , temilica je bas fina za nas neke koje sa svojim sto forumskim sto realnim muskarcima, rame uz rame, pivo uz pivo, tiket uz tiket itd.
pratimo ovo prvenstvo
- - - - - - - - - -
rekoh ti da jedan tiket ide na tvoju dusu, jedan na moju...pucaj fazlija!![]()
brazil ne da nije zasluzio da prodje negoooo... i gde je sad tu pravda..karma sta li..