za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Pa dribling u mestu i ne priznajem kao dribling ( to upravo ronaldo radi , i onda sutne loptu pravolinisjsku i sve na trku pokusava).
Oni su jednostavno slabi dribleri za izrazenom brzinom na duge staze .To je moje misljenje .
A msm da sam prilicno kompetentan o tome da pricam :)
Da danas igra igrac tipa Romaria , ili Ronalda , Besta itd, vredeo bi 200 000 mil minimum .

Ja fudbal nisam trenirao, trenirao sam kosarku, ali mogu da pravim paralela. Za moderan fudbal, kada imas lika koji tako kontrolise loptu u punom trku, on je najbolje krilo, a to je danas najbitnije. Krilo i ne treeba da drka loptu satima, vec da se krece napred i pravi prednost, da se linije protivnickog tima skroz pogube. Ovi koji nemaju to, vec imaju fenomenalnu kontrolu lopte u nekom radijusu su idealni da igraju organizatore u prednjem veznom redu na sredini terena. Svako ima svoje, nije za svaku poziciju isto. To isto kao kada za Marsela danas kazu da je bek sa najboljom tehnikom. Da bek ima tehniku, to je pa skoro potpuno nebitno za poziciju beka, zato Marselo nije medju TOP 5 bekova u svetu.

Ja fudbal nisam trenirao, trenirao sam kosarku, ali mogu da pravim paralela. Za moderan fudbal, kada imas lika koji tako kontrolise loptu u punom trku, on je najbolje krilo, a to je danas najbitnije. Krilo i ne treeba da drka loptu satima, vec da se krece napred i pravi prednost, da se linije protivnickog tima skroz pogube. Ovi koji nemaju to, vec imaju fenomenalnu kontrolu lopte u nekom radijusu su idealni da igraju organizatore u prednjem veznom redu na sredini terena. Svako ima svoje, nije za svaku poziciju isto. To isto kao kada za Marsela danas kazu da je bek sa najboljom tehnikom. Da bek ima tehniku, to je pa skoro potpuno nebitno za poziciju beka, zato Marselo nije medju TOP 5 bekova u svetu.

Osim sto po meni Ronaldo nema dobru kontrolu lopte .
Pogledaj snimak koji sam postavio o drugom Ronaldu pa ces videti kako covek pravi razliku i sta je dribling u trku ;)
Ja sam gledao kao se Portugal muci , a od Ronalda nisam video ni priblizno dovoljno .

Osim sto po meni Ronaldo nema dobru kontrolu lopte .
Pogledaj snimak koji sam postavio o drugom Ronaldu pa ces videti kako covek pravi razliku i sta je dribling u trku ;)
Ja sam gledao kao se Portugal muci , a od Ronalda nisam video ni priblizno dovoljno .

Ronaldo je sada na ovom prvenstvu igrao preko krca, zabole ga za sve, glumi zvezdu. Cak se skoro nikada nije ni vracao u odbranu.

Steta za takvog igraca na vrhuncu karijere .
Ne znam od kada mu pocinje suspenzija .
Ali i sam je kriv , pa pobogu gde ces gristi opet coveka :lol:

Ma daj, kakav ugriz, naslonio mu se glavom na rame i ostao mu otisak zuba? Ne bih to uvrstio ni u nesportsko ponasanje koje mora biti sankcionisano jer moras da odvrtis snimak deset puta pa opet nisi siguran da li ga je ugrizao. Ovi uticajni su poludili sto nisu prosli grupu i Suarez im je dzak za boksovanje plus sto je i Brazilu sad cist put.

kibi baksuze jedan

:lol:

hehe, vide li cigancice kako igraju, a?:zper:
svaka cast, stvarno su borbeni...ali sa druge strane kad gledam brazil, zao mi bre onog njihovog selektora, ce srcka da ga strefi:(

ne volim kad utakmicu resavaju penali, to je cista sreca i dodir bozije ruke, vise sile, i tako tih transcendentnih uticaja:lol:
ali u biti me zabole za sve te juznoamer. katolike, tako da...: )))

Back