za koga ce zene navijatí u brazilu ?

koka? ma to bre nije za nas sirotinju i balkanski lumpenproletarijat,
a ni otkad su syebali darka sarica:lol:

licno, volela bih kombinovano juznoamer.-evropsko finale, ali videcemo:)

- - - - - - - - - -

e razocarah se , taman sam mislio da ce Brazil da izgubi jbt

- - - - - - - - - -

I za njih cu da navijam :lol:
I za mehiko i kostariku :lol:

:lol:

hteo bih nemacku brazil al se srecu pre toga
al onda brzail holandija

- - - - - - - - - -

igracu jos samo za polu finale i finale, tada cu te poslusati i odigrati jedan svoj, jedan tvoj tip (ako nam se misljenja budu razilazila)
i ako me tu syebes, gotov si, a nase klimavo prijateljstvo zauvek ce biti zakopano u bespucima ovog foruma....:lol:

pa 90 posto sam do sad pogadjao
eto i danas opet

oces na kolumbiju li urugaj da stavis?

Brazil nece daleko , Skolari igra najgoru mogucu rotaciju i kombinaciju .
Dupliraju mu e Neymar i Hulk na levom boku , Oskar mu igra po desnom boku a ne moze to da igra jer je centralni igrac.
Drzi Wiliama na klupi i ramiresa , takodje i lukasa mmauru koji je po meni najprodorniji od njih .
Kako bi ja to sastavio jbt .

cek, polako...da zavrsi ovaj nokaut pacemo da vidimo ko ostane...sto je sigurno sigurno je,
mozda ti se tada sesto culo poostri na nekih 99%:D

pa poostren je vec :per:

dobro al tad je sve teze

- - - - - - - - - -

Brazil nece daleko , Skolari igra najgoru mogucu rotaciju i kombinaciju .
Dupliraju mu e Neymar i Hulk na levom boku , Oskar mu igra po desnom boku a ne moze to da igra jer je centralni igrac.
Drzi Wiliama na klupi i ramiresa , takodje i lukasa mmauru koji je po meni najprodorniji od njih .
Kako bi ja to sastavio jbt .

na zalost pogresno sastavlja ekipu to sam video odavno taj fred mi ne bi igrao

Igraju 4-2-3-1

Problem je sto forsira Hulka i Freda preko mere
Neymar ipak nije ni Pele , ni Ronaldo , Garinca, Romario itd...Nije los , ali ne moze da vuce ekipu
Oskara u sredinu , Lukasa na desni bok , neymara na levi , iza njih Ramires i fernandinjo , i napred nek igra ko hoce nije ni bitno .

- - - - - - - - - -

Pa pola ekipe igra premijer ligu jbt , moraju da pojedu protivnika .
Lepo se videlo da imaju vise snage u produzetcima bas zbog toga sto igraju u vecim klubovima.

Igraju 4-2-3-1

Problem je sto forsira Hulka i Freda preko mere
Neymar ipak nije ni Pele , ni Ronaldo , Garinca, Romario itd...Nije los , ali ne moze da vuce ekipu
Oskara u sredinu , Lukasa na desni bok , neymara na levi , iza njih Ramires i fernandinjo , i napred nek igra ko hoce nije ni bitno .

- - - - - - - - - -

Pa pola ekipe igra premijer ligu jbt , moraju da pojedu protivnika .
Lepo se videlo da imaju vise snage u produzetcima bas zbog toga sto igraju u vecim klubovima.

hulk i nije los al freda nece nsita bas je ocajan tako je startican i kad je sam pred golom ne pogodi

četres i kusur strane na ženama povodom fudbala...znači i žene gledaju...a za muškarce i da ne pričam...
i sad se osećam odvratno jer nisam gledao nijednu utakmicu niti ću :/

pa sta?
ti gledaj vimbldon:p

neka , temilica je bas fina za nas neke koje sa svojim sto forumskim sto realnim muskarcima, rame uz rame, pivo uz pivo, tiket uz tiket itd.:zper:
pratimo ovo prvenstvo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

uvek naostren
pitanje je dal ce da prihvatis moj predlog na koga ce igramo :lol:

rekoh ti da jedan tiket ide na tvoju dusu, jedan na moju...pucaj fazlija!:D

Back