Za Jugica 22.000 dinara...

pa mislim ako ti je draze eto nek bude i rusijameni je isto...i odjebi sa tim mi tadicevci vec sam ti rekao da ne glasam smaras
i vec sam ti sve objasnio
nemacka je nemacka ali jb g zivis u srbiji ne radis ne proizvodis ne izvozis nisi konkurentan na svetskom trzistu jasnije?
samim tim sve uvozis

pa kako da budemo konkurentni kad nas tadic dere NAJVECIM POREZIMA U EVROPI z:D

...i samo budala moze da pusti da mu druge budale odredjuju politiku u drzavi. I zbog takvih kao sto si ti propadamo, izmedjuostalog.
A bez obzira sto je gamad slicna vec 20 godina i za to postoji resenje kad se izadje na izbore. Uzmes pa glasas za neke marginalce. I kad niko ne dobije neki ubedljiv procenat, onda ce mozda i da pocnu da se trude da urade nesto konkretno da zadobiju poverenje naroda. Ovako dok im ovce veruju na prvu loptu, a ozlojadjeni cute, uopste nema potreba da se oko bilo cega cimaju.
Eto ti nesto i od neobrazovane omladine iz '90tih...

vidi da ti objasnim
ja sasvim dobro zivim cak vrlo dobro...i zabo le me ko je na vlasti jer cu isto tako da zivim ko god da je na njoj...a te price da glasas za marginalce:hahaha:,dzaba kad svi ostali glasaju za iste,a da se smaram nedeljom imam pametnija posla cak i u tim predizbornim kampanjama obicno odputujem negde daleko posto ne mogu ni da ih gledam i vratim se kad je sve gotovo odmoran i nastavim sa poslom,a uopste nisam ozlojadjen nego umrem uvek od smeha kad vidim oko cega se lozite

E, da i ovakve stawrose treba izbaciti iz drzave niz Dunav... njemu je dobro, uvalio dupe, a za ostatak ga boli racku.

@Pica
Preseli se, nabudzi cev kroz spoljni zid... snadji se. Ako drugi mogu da prodaju auto (iako nekom mozda i resava posao), mozes i ti da se prilagodis. Il' ti nije lagodno, kad drzava od tebe pravi ovcu?
Aj' svi da cutimo i ne pominjemo druga sranja u drzavi dok ona ne dobije redovnu i povoljnu struju... jbte :roll:

E, da i ovakve stawrose treba izbaciti iz drzave niz Dunav... njemu je dobro, uvalio dupe, a za ostatak ga boli racku.

@Pica
Preseli se, nabudzi cev kroz spoljni zid... snadji se. Ako drugi mogu da prodaju auto (iako nekom mozda i resava posao), mozes i ti da se prilagodis. Il' ti nije lagodno, kad drzava od tebe pravi ovcu?
Aj' svi da cutimo i ne pominjemo druga sranja u drzavi dok ona ne dobije redovnu i povoljnu struju... jbte :roll:

pa sto nisi ucio skole:per:

Normalno je da struja bude jeftinija tamo gde je ima mnogo. Srbija ima oko 8GW instalisane snage, a sve bivše ex YU republike zajedno oko 1GW. Zato Srbija treba da ima jeftiniju struju onako kako Rusija (pola evra) i Arapske zemlje (10 centi) imaju jeftiniji benzin! Cena struje u okruženju nije ama baš nikakav argument!!!
Cena u okruženju nije nikakav argument.
Elektrane ne mogu da se prave bilo gde, već tamo gde ima reka, uglja i urana - a u Srbiji ima svega od navedenog: ugalj - Kostolac, voda - Dunav, uranium - rudnik Kalne i okolina Radon banje!!! Zato mi imamo elektrane, a drugi ih nemaju!!! Ali, zato samo mi imamo blok tarifu - gde je tu pravda? Samo od izvoza struje svaki stanovnik Srbije bi mogao da dobije 500€ godišnje, a da se ništa ne proda!!! Ovako neki drugi stanovnici nekih drugih država dobijaju te novce!!!

Normalno je da struja bude jeftinija tamo gde je ima mnogo. Srbija ima oko 8GW instalisane snage, a sve bivše ex YU republike zajedno oko 1GW. Zato Srbija treba da ima jeftiniju struju onako kako Rusija (pola evra) i Arapske zemlje (10 centi) imaju jeftiniji benzin! Cena struje u okruženju nije ama baš nikakav argument!!!
Cena u okruženju nije nikakav argument.
Elektrane ne mogu da se prave bilo gde, već tamo gde ima reka, uglja i urana - a u Srbiji ima svega od navedenog: ugalj - Kostolac, voda - Dunav, uranium - rudnik Kalne i okolina Radon banje!!! Zato mi imamo elektrane, a drugi ih nemaju!!! Ali, zato samo mi imamo blok tarifu - gde je tu pravda? Samo od izvoza struje svaki stanovnik Srbije bi mogao da dobije 500€ godišnje, a da se ništa ne proda!!! Ovako neki drugi stanovnici nekih drugih država dobijaju te novce!!!

vidi vidi ti ovu pcelicu,pa kako se niko toga pre nije setio?
od sad da ti nik bude
glasni:think:

pa sto nisi ucio skole:per:
Jesam ucio. I nisam ni gladan, ni iscepan, nije mi hladno, imam televiziju, kompjuter, Internet, kola, mogu i da izadjem, mogu i da odputujem. Nista bahato, nista preskromno. Ispod zeljenih standarda, iznad ogromne vecine u svetu. Imam vise srece od vise od 5 milijardi ljudi sigurno.

Svejedno necu da od mene neko pravi ovcu i shisha me, samo zato sto mu se moze.

Svejedno si ti i dalje indijanac koji misli samo na svoje dupe.

vidi da ti objasnim
ja sasvim dobro zivim cak vrlo dobro...i zabo le me ko je na vlasti jer cu isto tako da zivim ko god da je na njoj.
.
.a te price da glasas za marginalce:hahaha:,dzaba kad svi ostali glasaju za iste,a da se smaram nedeljom imam pametnija posla cak i u tim predizbornim kampanjama obicno odputujem negde daleko posto ne mogu ni da ih gledam i vratim se kad je sve gotovo odmoran i nastavim sa poslom,a uopste nisam ozlojadjen nego umrem uvek od smeha kad vidim oko cega se lozite

А шта ћеш да радиш када тата заврне славину ????

:think::think::think:

ma nema on pojma.

al mi je drago sto poskupljuje registracija na 300 evra za ove yugice i ostale krseve - jer sirotinja je za to i glasala.

za "bolji zivot" i "socijalno odgovornu vladu"

sada neka uziva u plodovima iste.
Ma bezbednost je u pitanju, mozda i uspeju da prodaju pricu, videces uskoro kad bude krenula prica- sad gradjani voze sasvim bezbedne krseve:zcepanje:

Ma bezbednost je u pitanju, mozda i uspeju da prodaju pricu, videces uskoro kad bude krenula prica- sad gradjani voze sasvim bezbedne krseve:zcepanje:

sto rece dusko radovic koliko me rastuzi poskupljenje - toliko me nasmeje objasnjenje

a objasnjenja su standardna - bolja bezbeednost itd a najjace objasnjenje mi je

TAKO JE SVUDA U SVETU :hahaha:

kad vise ne znaju kako da opravdaju pljacku srpskog naroda onda kazu TAKO JE SVUDA U SVETU

bagra

Па морају немају други начин да пуне буџет све су распродали а да опорезују власнике страних компанија и да им наплаћију нпр. мандантне казне за пропусте у пословању не смеју из разноразних разлога те тако ће у наредном периоду да осмишљавају и да се довијају на разноразне начине да опорезују и наплате све живо од грађана Србије. Ево узмимо нпр. паркинг место чак их има и у мањим градовима Србије повукла господа три беле цтри и написале број на јавној површини и наплаћују, а никакву обавезу немају нити желе да их испуњавају нпр. да очисте снег или лишће са јавне површине на којој врше наплату.
Ова власт је лоша за све грађане Србије !
Potpuno si u pravu od negde moraju da uzmu pare a ovo im je najlaksi nacin.

ne moraju oni da uzmu pare od nas - mogli bi da smanje svoju korupciju i broj zaposlenih kojih ima 4 puta vise od potrebnog broja najmanje - ALI NE ZELE

lakse je udariti po narodu

a narod glup - i dalje im daje glasove i ako oni rade sve sto mogu da narod zivi sto gore.

beli sengen se ne maze na lebac, a kad sutra poskupi struja, pa registracija automobila pa opet grejanje i akcize kad se dignu , i kad ne budes imao da das deci za sladoled - seti se onda svog glasa na izborima i da li si glasao za tadica da bi ziveo gore.

Ljudi ubise nas ovi zuti ,glavna i jedina parola im je Evroatlanske integracije i odlazak Srbije u Evropu kao da smo mi na marsu.Ima jedna izreka da je svaki narod zasluzio vladu koju ima pa sad nek trpi.Nisam radikal ali goru postavu nikad nismo imali, izgibosmo vec od pravila i propisa ,zakona koje treba da uskladimo sa Evropom da bi nas primili, prvo sto nam uradise jos za vreme dok je nas Vrli napuderisani maneken i najveca TV zvezda bio ministar vojni ,rasturise vojsku nacisto a drzava bez vojske i nije drzava.Dalje idu odlicno smisljene privatizacije i ostale ujdurmice Vlasotincanina Mladog ,a tajkuni tajfunisu po Srbiji kupujuci sve redom i to po vrlo NEPRISTUPACNIM cenama. Gde je kraj ja ga nevidim a vi.......

Back