Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

To se posebno odnosi na lanac Maxi, koji je svoje potrošače putem aplikacije obavestio da se vrši usklađivanje cena proizvoda i iz nje izbacio akcijske ponude. Ništa bolja situacija nije ni u maloprodajnim objektima ovog lanca, gde skoro više da nema karakterističnih žutih nalepnica s akcijskim cenama, koji su privlačili pogled kupaca.

Tekoh ja, ******.

Zaista nisam očekivao da će se Uredba i mere raspasti za manje od nedelju dana

Narod besan a trgovački lanci kukaju, evo pročitajte, kamen bi zaplakao nad njihovom tužnom sudbinom

1757027794383.png

Da, povodom ogranicenja marzi , ja sam uvek protiv toga, ali sam posebno protivv toga u drzavi u kojoj su svi na drzavnoj sisi i gde je ovolika korupcija i vestcko pumpanje cena..

Jer ako imamo svajcarski sistem i cene, onda ti treba velika margina profita da bi svi radili i zaradili , znaci bice velike cene ali ce svi zaradjivati puno , pa ce imati da plate te velike cene...

Ako zadrzis velike cene a ogranicis margine zarade, onda nemas obrt novca, nema zarade, nema kretanje profita, a samim tim ni rada i onda samo povlasceni imaju novac i to u ogromnim kolicinama a ostali duvaju...jer ce ogromne cene ostati..

Back