Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleuše

"aj baci neku fotku te božanstvene, skoro netaknute prirode da malo odmorim oči :)
1000021306.jpg

Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleu​

Pogledajte prilog 1763853

Opština Raška objavila je danas pregovarački postupak za organizovanje nastupa Jelene Karleuše na Kopaoniku, na šta će iz budžeta biti utrošeno 2,4 miliona dinara bez uračunatog poreza, odnosno, više od 20.000 evra, objavio je portal „Razglas“.

U obrazloženju se navodi da je planiran nastup Jelene Karleuše sa plesnom grupom, u trajanju od 95 minuta, „uz kompletnu koreografiju i visoku produkciju“.

„Koncert je osmišljen kao scenski spektakl na otvorenom, koji okuplja više hiljada posetilaca. Opština Raška je obezbedila neophodna finansijska sredstva za realizaciju koncerta u iznosu od oko 2,9 miliona dinara“, piše u odluci o sprovođenju pregovaračkog postupka.

Nastup Karleuše održaće se 3. avgusta, zbog „unapređenja turističke ponude u okviru letnje turističke sezone“.

Na pitanja „Razglasa“ da li će sav novac biti utrošen na honorar Jelene Karleuše ili je to ukupan iznos za organizaciju nastupa, kao i na osnovu čega je ona izabrana za nastup, iz Opštinske uprave nisu odgovorili.

Koje je vaše mišljenje, da li će ovaj potez vratiti kulturu u Rašku, staru srpsku prestonicu?

Mora da je @Тихи radostan, kraljica muzike dolazi u njegov kraj, da napada mrske studente sa bine i to za minimalnu nadoknadu.
tixi nosi praktikabl :lol:

Eno Predsednikov kum koji vozi McLaren se tek muči. Zamena kočionih klešta i mali servis za McLaren 40000,00 evra. A o njegovim mukama niko me razmišlja.
kazu da su svi servisi jeftiniju u bl...znam za audi da je jeftiniji za 30 posto nego u bg kod ovlascenog zastupnika.

mada nesto sam skeptican dal bi neko dao meklarena u ruke nekom iz bosne :lol:

Zadnje se secam slike u nekom devastiranom vinogradu gde mu je senka otkrila da ima usi ko Dambo.

Ja se sećam kad je kačio kako vozi bajs tim nekim planinskim stazama i zgodan dasa naš Tiksi, mišići definisani, ni gram sala, sve kako treba :super:

Uši mu nisam videla, da to ljubomora malo :flert::malav:ne virka iz tebe, a ?

Back