Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.487
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, evo ako je medijalna plaća u Srbiji 83525 dinara i to kažeš da si nekad kupovao po 140 dinara litru ulja, to znači da za tu medijalnu plaću možeš kupiti oko 597 litara ulja.jeftinije je kod nas
ja sam skoro kupova po 140 dinara
32% je niza cena ulja kod nas nego kod vas
Pa dobro, evo ako je medijalna plaća u Srbiji 83525 dinara i to kažeš da si nekad kupovao po 140 dinara litru ulja, to znači da za tu medijalnu plaću možeš kupiti oko 597 litara ulja.
Kod nas u Hrvatskoj je medijalna plaća 1233€, a eto litra ulja je 1.39€ bila na akciji do jučer. Znači mogao sam kupiti oko 887 litara ulja.
To je 48.5% više na akciji.
A po redovnoj cijeni, što je netko stavio da je litra ulja 199 dinara, to je onda oko 420 litara ulja, a kod nas po redovnoj cijeni od 1.59€, to je oko 775 litara ulja.
To je 84.5% više po redovnoj cijeni.
Pa vjerovao ti meni ili ne, ali rastu plaće i kod nas. Evo za prosvjetu:plata u Srbiji je presla 100.000
Sad je najavljena povisica tako da ce moja supruga imati u prosveti preko 117.000 sto je 1000 evra
Generalno plate u Srbiji rastu
Bugarce opet se brines za Srbiju,i dalje zalivas bandere za internet??Gladan si botino usmrdeo si forum![]()
To su stapici iz Lidla. Oduvek su kostali 79-80.jos jedno pojeftinjenje
Ovi stapici su kostali 105 din sad su 81 to je 29% niza cena!!!
Mere daju rezultate!
Piculini svedoci na aparatima!!!
![]()