Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
Ја бих рекао да је битан начин на који се то саопшти жени...
Ако се лепо каже, мислим да ниједну нормалну не може да увреди...
Ако се лепо каже, мислим да ниједну нормалну не може да увреди...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cool znači da sam mu privlačna i da otkida na menePitanje za devojke:
Kako bi reargovale kada bi saznale da vas drugar ili kolega sa posla dok masturbrira misli na vas???
Pitanje za devojke:
Kako bi reargovale kada bi saznale da vas drugar ili kolega sa posla dok masturbrira misli na vas???
Uopste ne vidim, zasto je ovo pitanje bolesno? Svez si, pa nisi upoznao ostale teme...
Vidi... preko puta mene, u kancelariji, sedi za stolom jedna strasno slatka mala. Srecom, na stolovima imamo one paravane ispred nogu. Ja se, svaki dan mazim i gledam je direktno u oci... Znam da zna, sta radim! I nije joj neprijatno! Cak mi se cini, da ce i ona prihvatiti igru...
Samo da nas sef ne uhvati!!!
Pitanje za devojke:
Blago tebi kad imaš na koga da drkaš! KOd mene sve neki akrepi na poslu
Pitanje za devojke:
Kolika budala treba da bude tip koji dozvoli da devojka na koju masturbira to sazna??
lolne bih reagovala..bolje da masturbira, nego da smara neshto..
sta bi tek rekao moj drugar da mislim na njegovu guzu dok drkam
Ako, ako, mislimo mi na tebe...![]()
Pitanje za devojke:
Pitanje za devojke:
Bila bi odusevljena, mozda bi cak i pomogla da mu ispunim fantaziju, ali samo ako se on meni dopada.
Pitanje, uopste, nije bolesno...................jos ako bi se poklopilo da je to neko na koga sam i ja mislila, ihhhhPitanje za devojke:
Bila bi odusevljena, mozda bi cak i pomogla da mu ispunim fantaziju, ali samo ako se on meni dopada.