Za devojke bolesno pitanje

Vagina-Explorer-Jezikom:
Mislio sam da ce tema biti cak i zakljucana,ali ispalo je dobro.Ja sam priznao koleginici da ga bacam na nju (ne tim recima),a ona svaki put kada me vidi pred kolegama kaze:"Ja sam njegova fantazija..."
Steta sto je razlika izmedju nas velika,ja 25 ona 32...

HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!!

GRESIS SHINKO!!! Mozda je razlika velika za brak, ali za vezu... Hmmm! Zalices ako ne probas!!!

Vagina-Explorer-Jezikom:
Pitanje za devojke:
Kako bi reargovale kada bi saznale da vas drugar ili kolega sa posla dok masturbrira misli na vas???

Pa i nije ti bas bolesno pitanje. Ja sam mislila ko zna sta je sad... :D
Ma nebitno bre ko drka... :roll:
mada, mislim da je to ipak kakav-takav kompliment za devojku, pa sad sto je malo... to je druga stvar. :D

Vagina-Explorer-Jezikom:
Mislio sam da ce tema biti cak i zakljucana,ali ispalo je dobro.Ja sam priznao koleginici da ga bacam na nju (ne tim recima),a ona svaki put kada me vidi pred kolegama kaze:"Ja sam njegova fantazija..."
Razlika velika?! :shock: Pa ti onda stvarno ne znaš šta je velika razlika! I ne znaš da uživaš! :wink: :lol:

Vagina-Explorer-Jezikom:

:lol: jao videlo dete sisu pa se napalilo :D
nisu u putanju godine vec tvoje neiskustvo;-)
danas vise niko ne gleda na godine pa kada je i brak u pitanju a ne sex.
savet:i dalje ti treniraj ruku i uzivaj u masti :P

Bad_Wolf:
Vagina-Explorer-Jezikom:

HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!! HITNO!!!

GRESIS SHINKO!!! Mozda je razlika velika za brak, ali za vezu... Hmmm! Zalices ako ne probas!!!

NAJHITNIJE!!
Bad Wolf izgleda ZNA kako je... :lol: :lol: :lol:

Konacno smo se dotakli te teme, pa nije na odmet da pomenem da je upravo to IDEALNA RAZLIKA...
Mada, moze da bude i VECA, hihihhiihhiii

Uh, bas sam tuzna sto nemam dobru ekipu na poslu!
Sve neki penzioneri i babe...ali zato se dosta krecem, pa uvek ima interesantnih susreta...
Sretno!

Julian_Duranona:
AllPacino:
uuuu,lave,sto ti parlas taj engleski...sat i po sam ovo prevodio....e svaka ti cast.....i samo da nadodam da onaj juilian drkanona nije cist sto posto...yebo te zivot drka ispod stola u kancelariji.....ooo gospode boze sto ima nekih chudaka ovde....mazi se ispod stola,...ja mislim da je ta riba "odusevljena" sto ima takvog romantika za kolegu...ti si se sigurno i u skoli "mazio" ispod stola ,a?...a?
Aman, covece... Ukljuci se malo! Ne mora, valjda, sve da ti se crta? Ovo je sve za-je-ban-ci-ja... Prati malo i druge postove, a ne samo - zavodljivine!
otvori mi oci julijo_drkanone,...molim ti se...drkas li u autobusu ..a?..pomalo..,a?...na vozaca ili na konduktera...a?....

Queen_:
Julian_Duranona:
Uopste ne vidim, zasto je ovo pitanje bolesno? Svez si, pa nisi upoznao ostale teme...
Vidi... preko puta mene, u kancelariji, sedi za stolom jedna strasno slatka mala. Srecom, na stolovima imamo one paravane ispred nogu. Ja se, svaki dan mazim i gledam je direktno u oci... Znam da zna, sta radim! I nije joj neprijatno! Cak mi se cini, da ce i ona prihvatiti igru...
Samo da nas sef ne uhvati!!!

Blago tebi kad imaš na koga da drkaš! KOd mene sve neki akrepi na poslu

kod mene, i da hoćeš preko kreveta na neki položaj, nemaš s kim! Sve same žene :!:
JUHU za to! Druga opcija su dede, i Nemci....

ma totalno je QL kad sazna$ da koleZinica ili neka zhenska osoba dozhivljava orgazme misleci na tebe.. mega kompliment....

..ali uvek se setim detinjstva i reprize serije "Nevin".. Uncle Joveta Dragona mudre rechi:

"Drkajte ga deco, drkanje je raj, to vam poruchuje chika Jova Zmaj" :lol:

Nije to nista strasno.
icon_jokercolor.png

Back