Za dame iz Srbije pitanje, tko iz bivše YU vam je najprivlačniji (osim Srba)?

Najprivlačniji muški bivše Juge su mi:


  • Ukupno glasova
    9
@a bre Milun

P.S. Što se tiče Hrvatica iz dijaspore, otpiši Hercegovke isto sa liste, jer kad je meni jedna Hercegovka (cura mi na faksu) išla brojat krvne zrnce zbog bake mi talijanke (jer je mater pitala jesam čisti Hrvat), ja sam je već bija prekrizija ali sam čekao dal ce MAJKA NJENA DAT DOPUŠTENJE jer nisam 100% hrvat jer mi baka talijanka.

Pa je majka njena poručila: Možeš biti s njim, Talijani su katolici kao i mi, pa ne smeta što mu je baka talijanka, ja sam njoj na to rekao da reče dragoj mamici da ovoga zeta dobiti neće u kuću, pa nek traga za 100% čistim hrvatima.

Ova ostala šokirana, kao jel to prekid? Naravno da je prekid rekoh.

Ali jesi ti lud kaze ona, pa nema moja majka ni otac nista protiv talijana.

Ja rekoh: ETO JA IMAM PROTIV TVOJE SHEBANE OBITELJI čim mi je išla brojat krvne zrnce.

Ona meni: odhebi žabaru onda.

Ja doslovno ovako: CIAO BELLA !

Ona jos jednom: odhebi.
ja kad kazem "hrvatica" mislim na hrvatsku hrvaticu a ne na bosansku il vojvodjansku. Ove dve nabrojane ne poznajem kao zene.
 
Imam ja šarma itekako nego ne trpim nikakva shranja da mi neko nameće.

Jel ti odgovaram kao persona? Da, Ne?

Što ne valja?

Ako kaže da mi ne valja jedan od hobija, tipa filmovi, basket, intelektualne teme itd, ciao draga, nadji si nekoga iz grupe koje ja zovem: "felge i zavjese".

Ja znam da je to ponizavajuce nekome reći da je iz grupe "felge i zavjese" ali jbg, svak svome jatu leti.
bas si komplikovan. Kaki hobi, film, ajnstajn...............pa to ni ove ovde , nase, vise nece da slusaju a kamoli hrvatice. Udaris direktno u celo pa ......kud "puklo da puklo".
 
bas si komplikovan. Kaki hobi, film, ajnstajn...............pa to ni ove ovde , nase, vise nece da slusaju a kamoli hrvatice. Udaris direktno u celo pa ......kud "puklo da puklo".
Ma stari mojjjjjjjjjjjjj, seks je uvik tu, ali ako ona tebe hebe u mozak i hoće od tebe napraviti nešto što nije, NEĆE MOĆI... NEĆE.

Uostalom poučen vlastitim iskustvom tad još više polude za tobom kad pokazes taj karakter, pa pri prekidu bude: ajme volim te bas takvog ajmeeeee Danieleee...

Ma pusi racku, da me volis ne bi me tila minjat ka osobu, a nikome ne činim zlo niti samome sebi, ni drugima.

Pričam ti za dugoročno s nekim, ne pricam sad kako obrnut neku curu za krevet, nego dugorocno biti s nekim.

Tko god me ovdje osudio sto sam brutalno izmislio termin: "FELGE I ZAVJESE", jesam, i u taj termin svrstavam ljude svakodnevno (mada im to ne govorim, ali tocno se odmah vidi tko je "flege i zavjese" a tko ne i pošteno), nemam ja nista protiv toga što su oni felge i zavjese, ali neka neka se drže svoje sorte, neka se PARE (kao u national geographicu) i neka imaju svoje felge i zavjese potomke itd...

Medjutim ja eto idem svojoj skupini ljudi, nikog ne osudjujem, nikog ne degradiram, nego tko voli biti i jest "felge i zavjese" ima to pravo biti, bez mene. Ja mislim da je to pošteno.
 

Back
Top