Seksualno aktivne starije dame i gospoda u gradskom prevozu

Odmah sam to provalio a oni me prave blesavim. Softer tako radi, tako je iskodiran. Ma daj.

Него, шта ти мислиш о активним бабама у аутобусу?

Или о овим теткама, што ће да израсту у аутобуску бабу, а јављају се овде, ничим прозване да се бране.
 
Него, шта ти мислиш о активним бабама у аутобусу?

Или о овим теткама, што ће да израсту у аутобуску бабу, а јављају се овде, ничим прозване да се бране.
Odakle ja znam da je neka starija žena seksualno aktivna? Nego pravimo se blesavim jer je tema ,,popularna".
 
Odakle ja znam da je neka starija žena seksualno aktivna? Nego pravimo se blesavim jer je tema ,,popularna".

Добро, не мора да буде о сексуално активним бабама. Ево, ја сам у више постова помињао бабе, тетке и зреле жене (поменух и млађе људе и девојке, као и мушкарце у најбољим годинама) а нигде нисам писао о њиховим сексуалним активностима, већ о понашању у аутобусу.

Возиш се јавним превозом? Шта примећујеш?
 
Ljudi sede ili stoje i klate se u ritmu vožnje autobusa. Gledam kroz prozor i gledam gradske prizore.

Не пратиш интеракцију међу људима у аутобусу?

Много пропушташ.

Ех, шта ја имам прича из градског превоза. Него, не бих да затрпавам тему.

Ипак је тема о сексуално активним бабама у градском преовзу.
 
Ех, шта ја имам прича из градског превоза. Него, не бих да затрпавам тему.
Pa šta može tamo da ti se desi? Jedino ako si žensko pa neko da prođe rukom preko tvojih leđa ili daleko bilo preko dupeta.
Ипак је тема о сексуално активним бабама у градском преовзу.
Kad vidim stariju damu u autobusu nemam pojma kakav život vodi između svoja četiri zida.
 
Знају бабе саме да се снађу за место, нема потребе да им се уступа. Брже и боље нађу место него најбржи атлетичар што трчи и скаче.

А посебна прича поред баби су оне безобразне тетке, што још нису израсле у аутобуску бабу.

Оне што воле да седну, али да им буде удобно.

Па онда, неће да седну на оно једно појединачно место, него увек воле да седну на два места, али само тако што ће да седну на оно друго место што је до пролаза, а не оно место што је до прозора. Тако да једна тетка заузме два места тиме што седне на столицу до прозорапролаза, и тиме забарикадира место до прозора (уместо да лепо седне на место до прозора, тако да место до пролаза остане слободно за следећег путника)

Е, ту долазимо до следеће генерације, нешто млађих жена које ће се претворити у те тетке, а касније и у ауботуске бабе.

Дакле, једна тетка заузела два места, да јој буде удобно и широко, и да може брзо да устане. И сад, сви гледају у то једно место што је празно али забарикадирано. Ко ће тамо да седне? Млади људи могу да стоје, тако да неће да се боре за то једно место. Мушкарци не желе да испадну аутобуски манијаци (вечити страх мушкараца у најбољим годинама да ће, случајно, у аутобуској гужви бити отпужени да су сексуални манијаци, па се у аутобусу стално склањају од сваког могућег, па и најмањег конфликта), па и они одустају од борбе за тесно место до прозора... Међутим, жене које су на прелазу између младих жена и тих тетки (дакле, нпр. касније тридесете или тако нешто), више нису фине као што су биле у младости, а и даље су у пуној снази, и оне посебно мрзе те тетке што заузимају два места, оне обавезно, без пардона (јер више нису младе и фине, и досадило им је да их, неправедно, цео свет гази зато што су фине и крећу да се боре за своја природна права, нпр. природно право да седне на слободно место у аутобусу), затраже своје право да заузму једно од та два места (јер је слободно, а тетка се шири), тако да млађа жена уредно пита је ли једно место слободно, а тетка, онако невољно, мрштећи се, само избаци мало колена ка пролазу, да ова безобразница прође ка месту до прозора, уместо да се тетка макне за једно место и седне до прозора да би следећа столица била слободна.

А то би, ваљда, требало да буде нормално. Кад негде заузимамо место, увек треба да се померимо до краја, да би и остали који користе одређени простор, могли да имају своје место у том простору.
Au čoveče, pa ti si diplomirao babe, tetke i autobus :mrgreen:
 
Odmah sam to provalio a oni me prave blesavim. Softer tako radi, tako je iskodiran. Ma daj.
A vidi ovo!
Od prve 4 teme, tri su njegove!

1000006687.jpg
 
Moram priznati da sam seo u bus posle dugo vremena i kako sam ocekivao klaj klaj, ono baja vozi, sedim nazad i gledam ga, mota onaj volan a soferka ko bioskopsko platno, samo se okrecu scene. I odjednom smo se pojavili na destinacijji. Pomislih: cek, zar nije bilo nekih 10ak kilometara izmedju? Zamalo da pitam coveka kroz kakav smo to trougao prosli.
No nema veze, nije bilo seksi babuski.
 
Nesto se razmisljam.
Kazu da u gradskom prevozu treba ustupiti mesto starijoj dami ili gospodinu

Ali sta ako su oni seksualno aktivni?
Da li i tad treba ustupiti mesto?

Mislim, ako mogu da se lomataju po krevetu, kuhinji, kupatilu i ko zna gde sve jos, onda mogu da se lomataju i u prevozu :D
Немој више да ''размишљаш''.

Одлука о јавном линијском превозу путникана територији града БеоградаОдлука је објављена у "Службеном листу града Београда", бр. 61/2009,10/2011, 55/2011, 69/2014, 2/2015, 86/2016 (чл. 12. није у пречишћеномтексту), 89/2020, 106/2020, 22/2021, 111/2021, 19/2022 и 76/2022


за ''мислиоце'' попут тебе.

Члан 37.Приликом уласка у возило на предња врата и заузимања места за седење предност имају особе са инвалидитетом, труднице, лица са малом децом и старе и немоћне особе.

дакле закон је регулисао прописима ко има предност ако већ елементарна култура неком недостаје, па нема разумевање за стара лица.


још један покушај духовитости око теме која је регулисасна законом. Ако се неком не допада закон и члан 37 нека изволи па нека упути жалбу онима који су писали закон.


закон је јасан а то што ми људи се понашамо некултурно и не хајемо за старије наше суграђане или мајке са децом и инвалиде је други пар ципела.

управо због тог непоштовања тога , они су приморани да како аутор теме наводи ето грабе се за мјесто у аутобусу које им је иначе и законом прописано. али тако је у србији , свако себи даје за право да је изнад закона па и аутор теме који је поставио посве небулозну и глупу тему исмевајући старе особе које законом имају предност у јавном превозу.


дебилизам је тема, али ништа изненађујуће.
 

Back
Top