Za dame iz Srbije pitanje, tko iz bivše YU vam je najprivlačniji (osim Srba)?

Najprivlačniji muški bivše Juge su mi:

• Ukupno glasova
    9
Исто важи и за Хрвате, да ли из Далмације или негде другде
@*pustinjakinja @Lagerta

Viruj, ovo vridi za Dalmatince najviše što se Hrvata tiče (ostali Hrvati, oni na sjeveru... to je nešto skroz drugo). Dalmatinci i Crnogorci su ono... najbliže jedno drugome po ponašanju, samo što su oni hardcore verzija haha.
Mi ti ono... osim što smo lijeni (iako ja ne) kao i oni... mi volimo i zapivat ove naše romantične:

Nisam slušala video, ali...Igrom slučaja poznajem i Dalmaciju i CG i iskreno, Crnogorci su daleko pažljiviji od Dalmoša...
Niko teži od Dalmatinaca za brak, čini mi se...Bio muškarac ili žena...:confused:
Da sam glasala, prednost ima uvek mrki međed, ali on je iz samo jedne kategorije međeda, od ukupno tri (broj se odnosi na Bosnu, isključivo). :mrgreen:
Dalmatinci su jako zahebani da oprostiš na izrazu. Mi slovimo za romantične tipove zbog toga mediteranskog melosa, glazbe, mandolina, itd... Ali Dalmatinci su dosta teški ljudi... zapravo kad bi morao onako drito u istinu: Dalmatinci su sve samo ne romantični, to se ovdje smatra kao slabost, iako kad triba zapivat, naše pisme su sve romantične... pa djevojke iz raznih djelova bivše-YU misle da smo svi ovdje neki cmoljkavi romantičari, pa padnu na to, a onda vide da to nije baš tako haha.

@*pustinjakinja @Lagerta

Viruj, ovo vridi za Dalmatince najviše. Dalmatinci i Crnogorci su ono... najbliže jedno drugome po ponašanju, samo što su oni hardcore verzija haha.
Mi ti ono... osim što smo lijeni (iako ja ne) kao i oni... mi volimo i zapivat ove naše romantične:

Dalmatinci su najneodoljiviji, to nema spora.Zgodni, lijepi, visoki, šarmantni, a i slažem se, nema velike razlike između njih i Crnogoraca.
Da se razumijemo, Dalmatinci su mi "braća" , a ko ima od Brata miliji :)

Dalmatinci su najneodoljiviji, to nema spora.Zgodni, lijepi, visoki, šarmantni, a i slažem se, nema velike razlike između njih i Crnogoraca.
Da se razumijemo, Dalmatinci su mi "braća" , a ko ima od Brata miliji :)
Mi smo talijanska verzija Crnogoraca ahahahahahah. To je meni rekao jedan Crnogorac :D.

Talijanska verzija zbog utjecaja talijanskih pjesama i riječi na naš folklor, dijalekt i akcent/naglasak i to, pa kaze ti on meni (a on je iz Herceg Novog): "to vas učinilo još opasnijima od nas, jer imate sve kao i mi đe vam još dadoše tu talijansku notu zavođenja kao da vam ovo dosta nije šta već imamo i mi."

ahhahahahah.

Dalmatinci su jako zahebani da oprostiš na izrazu. Mi slovimo za romantične tipove zbog toga mediteranskog melosa, glazbe, mandolina, itd... Ali Dalmatinci su dosta teški ljudi... zapravo kad bi morao onako drito u istinu: Dalmatinci su sve samo ne romantični, to se ovdje smatra kao slabost, iako kad triba zapivat, naše pisme su sve romantične... pa djevojke iz raznih djelova bivše-YU misle da smo svi ovdje neki cmoljkavi romantičari, pa padnu na to, a onda vide da to nije baš tako haha.

E vidiš, ta iskrenost, to nema nego kod Dalmatinca.Ko će za sebe reć' da je težak... :)
Znaš za ono kad Dalmatinac ruča sa ženom Dalmatinkom?
On je već zakunja' dok ona počne sa supom :)
U seriji "Naše malo misto" je to fantastično prikazano. :lol:

Mi smo talijanska verzija Crnogoraca ahahahahahah. To je meni rekao jedan Crnogorac :D.

Talijanska verzija zbog utjecaja talijanskih pjesama i riječi na naš folklor, dijalekt i akcent/naglasak i to, pa kaze ti on meni (a on je iz Herceg Novog): "to vas učinilo još opasnijima od nas, jer imate sve kao i mi đe vam još dadoše tu talijansku notu zavođenja kao da vam ovo dosta nije šta već imamo i mi."

ahhahahahah.

Imaju taj šmek i Crnogorci iz primorskih krajeva CG. :)

E vidiš, ta iskrenost, to nema nego kod Dalmatinca.Ko će za sebe reć' da je težak... :)
Znaš za ono kad Dalmatinac ruča sa ženom Dalmatinkom?
On je već zakunja' dok ona počne sa supom :)
U seriji "Naše malo misto" je to fantastično prikazano. :lol:
Malo misto je sve to savršeno prikazalo, da. Neće Dalmatinac nikad reć da je težak, to ja tu na forumu. :D.

A naše žene su zahebane do boli, posebno Splićanke, jadna majka onome ko za Splićanku ode, Bože mi oprosti ali... to triba istrpit :).

Kad smo kod Malog mista, jel znas da je ovo dite tu za stolom DINO DVORNIK? (klasična dalmatinska obitelj): :D

Malo misto je sve to savršeno prikazalo, da. Neće Dalmatinac nikad reć da je težak, to ja tu na forumu. :D.

A naše žene su zahebane do boli, posebno Splićanke, jadna majka onome ko za Splićanku ode, Bože mi oprosti ali... to triba istrpit :).

Kad smo kod Malog mista, jel znas da je ovo dite tu za stolom DINO DVORNIK? (klasična dalmatinska obitelj): :D

Klasična :heart:...znam za Dina...:(

"Čuvaj se Senjske bure i Dalmatinske cure" :cool:

Hvala Ti za podsjećanje s ovim snimkom. :heart:
Mati mi se zvala Anđelija ...Anđa, Anđelka...po dalmatinski...:heart:
Lipo :).

Ma ništa, ajde kad je tako, evo ti jedna lipa Hajdučka novija pisma... i usput pogle što je Torcida u Splitu napravila za 70 godina postojanja, ovo kazu u Europi svi navijači da je neviđeno (bija sam tamo), SAMO ZA TEBE IDE OVA PISMA:

Lipo :).

Ma ništa, ajde kad je tako, evo ti jedna lipa Hajdučka novija pisma... i usput pogle što je Torcida napravila za 70 godina postojanja, ovo kazu u Europi svi navijači da je neviđeno (bija sam tamo), SAMO ZA TEBE IDE OVA PISMA:

Na Hajdukovom stadionu sam trčala :heart:
"...kažu mi da sam lud..." ( ...i meni Brate...)

...a inače, Zvezdaš sam :lol:

Moj život Ti je prijatelju, hodajući paradoks.Svjedok da Zenon živi među nama.Ič ne pitaj zašto i kako :lol:

Na Hajdukovom stadionu sam trčala :heart:
"...kažu mi da sam lud..." ( ...i meni Brate...)

...a inače, Zvezdaš sam :lol:

Moj život Ti je prijatelju, hodajući paradoks.Svjedok da Zenon živi među nama.Ič ne pitaj zašto i kako :lol:
Zvezdašica ili Hajduk, prije svega, ti si jedna dobra osoba. To je to.

@*pustinjakinja
Ma znam ja točno koja ćete pisma pogodit ravno u srce, onako stara dalmatinska, baš ono... taj štih...

P.S. Drago mi je eto što volis toliko Dalmaciju, vidim i ositim da eto voliš ono što se ričima objasnit ne može, pa eto. Živila mi sto godina :)

Razumimo se Mi...mi koji smo rasli klesani burom... :heart:

Dalmatinka

Dalmatinko, iz kamena vajana
pod vještim prstima vjetra vajara
pogledom snenim i ljeto krotiš
tog Don -Žuana sto voli isto
sve žene ovoga svijeta
smotalo je tvoje jasno lice
na njemu je zastao šereta.

Dalmatinko, vinom rujnim pojena
usnama rumenim opijaš lako
pred korakom tvojim gipkim