UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
Ма крш. И доста више са Заставом. Локот и здраво.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што је најгоре, ZX је копија Флиориде!!! :shock: Није обрнут случај!!!Garwor:Pa sto da ne, florida je po meni konceptualno dobar auto. Kopija citroen zx-a kog je nasledila xsara. Karavan je ok, ali problem je vec hiljadu puta ponovljeno zabusavanje radnika i izgleda nepostojanje bilo kakve kontrole kvaliteta. Niske plate = losi kadrovi. To je to.
Garwor:Pa sto da ne, florida je po meni konceptualno dobar auto........
čovjek vjerovatno pita da bi utvrdio stanje motora,
?:?klika:Ok, ali to je vise sreca nego pravilo, zavrsna obrada Floride nije bila bas na nivou ...........ali tadasnja Corola, ja nisam mogao da verujem kako je to bio perfektno uradjen auto u svakom pogledu.
Secam se takodje svih ljudi koji su u to vreme kupili taj auto, i posle 10-tak godina voznje ono sto je mene odusevljavalo je to da nisi mogao da cujes rad motora dok ti se ne priblizi na 2 metra.........gurali su ih i preko 200K km bez vecih problema.
Cini mi se da ni tadasnji Golf 2 nije bio tako dobro uradjen.
Za DEM 14,000 nisi jednostavno mogao da nadjes nista bolje na trzisu. Mnogo muzike za malo para...........
Dovla:Pitam jer mi je na 5000 potrosio oko 0.8-0.9l, a inace niti dimi, niti slabije vuce auto je potpuno ok, ali mi je nekako to bilo mnogo ulja za tako malo kilometara?:?
?:?Pa ovo 5w-50 je najgušće. Retko ko koristi 60. Ili grobovi pred generalnu ili trkalice.chika_doktor:meni sva kola trose litar ulja na 5000km..bez obzira na ulje..prije sam znao staviti neko gusce pa mi trosilo chak i vishe...sad sam stavio 5w-50 i manje trosi sto znaci da je kvalitet najbitniji a ne gustina..
I mehaničar u gepeku.Garwor:boca ulja, rezervni kablovi, razvodna kapa i ruka...