Yu-Gi-Oh!

milicaanchy:
Ajde prekinite s chatom i prichajte o temi.
Evo Anchy (ionako nisam ni igrao duele pa mi je nedostajalo razglabanje o seriji): ;)

Gledao sam u subotu ujutro YuGiOH- bas sam uhvatio epizode koje sam dok je serijal normalno isao propustio! :) One sa vampirusom... Sto znaci da ce verovatno u februaru biti kraj serijala, a mozda onda otkrijemo da li ce ga i STVARNO pustiti do kraja!

Nije istina da uvek pobedi Yugi, niti Jaden... Evo Jaden je izgubio od "Kaibe"! A Yugi faraon je izgubio od onog Bajkera, pa je tako izgubio i dusu od decaka Yugija! :)
A kome je crtani glup- ne mora da gleda :) To je uvek lako resenje!
@Charmeder
De si bre 100 godina ej :)

Pa nije klasicna anima, meni se, opet , klasicne anime ne svidjaju. Mnogo je bitnije sta rade nego kako je nacrtan , poenta je da igraju karte, pa i ako potpuno izvrnu znacenje karte opet je vidis i mozes da je potrazis posle

LJUDI OVO JE MALO GLUPO STALNO SE MIMOILAZIMO IMATE GDJEI KAKO SKINUTI MSN PA SE JEDNOM MOZEMO SVI ZAJEDNO DOP. NPR SUTRA U 13:00 UJUTRO. MOJA ADRESA JE JOVAN.777@HOTMAIL.COM. NEKA DODJU: JA,GOLDEN GALDIN,POLARNI MEDO SWORD HUNTER... NARAVNO AKO MOZETE JA MOGU OD 10 UJUTRO DO 14:00 SIGURNO SAM TU A DALJE POMALO

jeste malo bezveze što on uvek pobedi a njegov "najbolji" priljatelj džoji uvek gubi.
crtani je napravljen u kini tako da to sve govori.kad god je neka frka yugiju on kao
zamalo pobedi.meni se crtani na početku svideo ali početak su radili i konami i first prodakšon pa kada su se razdvojili iz nepoznatih razloga :x :x :-x :-x :cry: :cry: :cry:
sve je propalo i od tada samo yugi pobeđuje što je glupo :-? :-? :roll: :roll:
čuo sam da će možda izaći nove avanture yugia :) :) :D :D :p :p :razz: :razz:

ja imam i pobedio sam na jednom turniru :-D
a sad igram i world of worcrafrt :smile: :) :-)
mada yu gi oh je pomalo zasterao.
na turnirima dece je sve manje i 4-7 turnira mesečno se odložava zbog
malog broja igrača tako da je yugioh bar znam kako je u bg-u
a u klubovima je sve manje dece koje igraju yugioh :cry: :cry: :cry:
i ja prestajem da igram,neznam gde više da kupim karte
pre sam znao ali sve je prodato :???: :???: :???: :???:

Mi igramo kineskim kartama, posto se izgleda jedino u Bg-u odigravaju turniri. Nego, kao sto rekoh,
ja bih da pricamo o kartama, npr omiljene trap. spell ili sastav spila. Ja cu da pocnem sa spellovima recimo mojih 10 omiljenih

1.swords of revealing lights
2.lightning vortex
3.scapegoat
4.pot of avarice
5.heavy storm
6.gracefull charity
7.premature burial
8.enemy controler
9.nobleman of crossout
10.last will

mojih 10 omiljenih trap
1.mirror force
2.sakuretsu
3.compulsory evacuation device
4.torrential tribute
5.call of haunted
6.magical cylindar
7.solemn judgement
8.pineapple blast
9.trap hole
10.dust tornado

Naravno ovi izbori su u skladu sa vazecom listom zabrana...

Back