vidim da imas tacno 40 karata sto ja nikada ne mogu da uradim ,jer najmanje imam 42 :-)
Trenutno igram sa ratnicima kao i ti tako da su nam spilovi poprilicno slicni sto se monstera tice, mada ja koristim jedan exiled force,a tri elite goblin att force. Imaju def 1500 sto posle okretanja nakon efekta mnogo znaci. Takodje koristim marauding captain jer ima dosta dobar efekat (nakon sto je normalno pozvan mozes da specijalno prizoves jos jednog monstera iz ruke do **** , plus ne moze da ga napadne ako je drugi ratnik na terenu) Znaci prizoves ga i specijalno prizoves millennium shield koji ima 3000 def i miran si.
ja ne koristim cyber dragona mada je dosta dobra karta i ponekada je ubacim, vecinom igram sa dark driceratopsom (efekat da oduzima razliku od protivikovih LP ukoliko mu je att jaci od protivnikove odbrane) ili Airknight parshath samo sto on ima samo att 1900. Ponekada koristim i Zaborga zbog efekta. takodje ne koristim Don Zaloog-a niti blade knighta vec spear dargona zbog efekta kao i dricertops. Ako ti naleti na tokene sa njima ume da bude gaddddno. takodje mislim da bi mogao da ubacis gigantesa ili rock spirit posto vec imas dosta zemljanih monstera , a spec summon znaci uvek dosta.
Sto se spellova tice predlazem ti da ubacis creature swap (das protivniku monstera koga zelis sa stola, da bi ti on dao jednog koga on zeli ) S obzirom da imas zabu i tokene mozes njih da mu das
za npr njegovog Jinza, ili neku setovanu monster kartu. Ili odlicna kombinacija je da mu das momongu koju prethodno postavis u att polozaj, zatim je napadnes i dobijes jos dve iz spila + hiljadu poena + mu uzes zivotne poene. Ja to radim sa giant germ-ovima ili hyenama koje mogu da prizovem u att pa odmah mogu da napadnem i njima.
Ne znam sta je MST pa ako nije problem da mi ispises.
Konacno trapovi , ja koristim compulsory evacuation device (vraca protivniku monstera u ruku), sto bi mogao i ti da probas jer ostavlja otvorenog protivnika za napad a i lepo je kada mu vratis Mobiusa kao chain na njegov efekat. takodje koristim vise od jednog sakuretsua, ali zato i imam vise od 40 :-)
Sve u svemu svidja mi se dosta. Mozda zato sto je slican mom spilu .
Malo sam udavio sa pisanjem
Angel, nikako ne kupuj serije 2006.2008.2010 i uopste izbegavaj kartonske kutije. One koje sam ja uzeo a bukvalno su kao originali su japanska verzija, idu u metalnim kutijama i cena je oko 200-300 po kutiji. Imas kutiju koja je pravougaona i otvara se po duzoj strani, kutiju koja je sa zaobljenim uglovima i otvara se potpunim odvajanjem dva dela i kutiju koja lici na tabakeru za cigare i otvara se po gornjoj manjoj strani. Dosta je bitno da sve imaju pozadi kao neki predlog spila za igru. Tj odvojen spisak monstera, spell i trap.
Takodje nisu lose karte po busterima koje imas po kineskim radnjama a cena je oko 20-30 dinara, dobijes 9 karata koje nisu loseg kvaliteta. Samo da znas da oni pakuju iste karte u te bustere tako da ne kupujes vise od dva jer ce sve biti iste. Valda tako proizvode i pakuju serijski