head hunter
Početnik
- Poruka
- 19
Drustvance ima li neko od vas epizode HQ na engleskom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas da jesi!ForeverAngel:Cao drustvance,sta se radi?Jesam li vam nedostajala?![]()
Malo duze nisam bila ovde,i bas ste mi nedostajali![]()
Ovo iznad nisam procitao!!! Video sam samo da se radi o epizodamacharmeder:zadnje epizode
krauler vs vampirica,vampirica pobedjuje uzima kljuc i kraulerovu dusu....
sledeca epizoda
zejn vs vampirica ,vampirica pobedjuje uzima kljuc i zarobljava dusu
sledeca epizoda
jaden vs vampirica,jaden pobedjuje i oslobadja kraulerovu i zejnovu dusu
E NE MOGU DA VERUJEM!!! Taman kada sam pomislio kako sam se lepo setio da snimim jutarnju epizodu u ponedeljak (i vidim poslednju koju nisam, pa tako i deo pretposlednje u uvodu u poslednju)- ONI SE ZAJEBUUU!!!! Javni servis DUPE MOJE!!ForeverAngel:Ma stvarno nisu normalni ovi sa RTS-a!Evo,jutros su pustili novu epizodu(ponovo)umesto reprize od petka! :xAli srecom sam je odgledala,i moram da kazem da je bila zanimljiva i pomalo iznenadjujuca
.Necu reci sadrzaj,ali pominje se neki "stari" lik!
![]()
EH... Osecam da ce pustiti istu epizodu 3. putForeverAngel:Nemoj da besnis pre vremena,mozda ce ujutro da puste reprizu.A brat mi je rekao da je u vecernjem terminu bila ista ta epizoda koju sam gledala jutros :?.Ako mozes,gledaj ujutro u 7:30.Cao!
Dobro je, posto nisam snimao...ForeverAngel:Gledala sam malopre,opet nova epizoda :-o.Al` se bar nadam da ce pustiti sve u subotu...
E stvarno! Toliko onih devojaka na akademiji... I to koliko mi se cini- sve bolja od boljeForeverAngel:Jadan Bastion u rukama onog zenskog Svarcenegera![]()
...I sto je najgore,on se izgleda ozbiljno "zacopao"
Ne bih znala,mada po njegovom ponasanju...polarnimeda:A kad smo vec kod ove teme: pitam se koji pol preferira Dr. Krauler...
Meni je omiljeni lik... KaibaForeverAngel:Koji ti je omiljeni lik u GX-u?Meni Zejn,zato sto me bas podseca na Kaibu
.Sav je nekako misteriozan i 8-),a jos ima i mladjeg brata(+ njegovi metalni zmajevi)...
Ma ne znam,svi su mi simpaticni![]()