Yu-Gi-Oh!

ForeverAngel:
Trebalo bi da bude mracnije ;) .Tek treba da se otkriju neke tajne(na pr. o nestanku Aleksisinog brata)Ma, negde sam procitala sadrzaje narednih epizoda.Kad se setim gde, poslacu link ;)
Cini mi se da si vec postovala link na 1. ili 2. strani teme :) Jedino sto ga nisam kliknuo, jer ne bih da unapred znam sta ce se desiti... A i ako RTS pre "the end"-a prekine serijal nekim novim "zanimljivi" crtacem (tipa: Vockice), mozda im i poverujem da su, naravno, pustili ceo ;)

@RTS
Oprosti dragi RTSu, hocu da znas da te ja ipak postujem vise nego ikada zbog toga sto sve ovo, kako tako, ipak pustas...

fantom piroman:
Steta sto je Yu-Gi-Oh GX,a ne zadji serijal.Onaj Sajrus je malko bezveze nacrtan,dok je onaj drugi tip sa koalama skroz bezveze nacrtan!I onaj profesor sto hoce da unisti Jadena-da je jos malo lepsi,bio bi ko Kvazimodo!
Meni je Sajrsus super nacrtan, ali onaj debeli me nervira zbog onog loptastog nosa! A profan me podseca na onaj glupi tim raketa iz Pokemona, tj. ono sto su predstavljali u crtacu- budalu koja se provlaci kroz svaku epizodu da bi mu se deca smejala. Ali zato je Jaden dovoljno odlican da mogu da prezivim sto nema velike trojke!

polarnimeda:
Cini mi se da si vec postovala link na 1. ili 2. strani teme :) Jedino sto ga nisam kliknuo, jer ne bih da unapred znam sta ce se desiti... A i ako RTS pre "the end"-a prekine serijal nekim novim "zanimljivi" crtacem (tipa: Vockice), mozda im i poverujem da su, naravno, pustili ceo ;)
U pravu si,postavljala sam ga :p,ali nesto nije radio :roll:
Pa,pokusacu ponovo.A ako si raspolozen da procitas kratke sadrzaje stotinak epizoda,srecno ;) http://www.tv.com (potrazi "yu gi oh gx")
A evo i jos nekih zanimljivih linkova:
www.yuugiou.fran-web.net (slicice iz skoro svih starih serijala)
www.yu-jyo.net (opsirniji sadrzaji celog yu-gi-oh serijala,ukljucujuci one koje na RTS-u nisu prikazali;spilovi karata glavnih likova...)
www.en.wikipedia.org (pod imenom "yu-gi-oh" mogu se naci biografije svih likova)
www.yugioh.luxor.com (nas yu-gi-oh sajt)
Nadam se da ne smaram previse! ;) :)

@ 4ever Angel
U bre kol'ko linkova :) Samo mi pojacavas zelju da po gradu pocnem da jurim one DVDe sa starijim serijalima- moracu da vidim sta je to tacno pa cu javiti!
Ako mozes negde da nabavis YuGiOh PC igre, sigurno ce ti se svideti!! Postoje 3 igre sa ukupno 750 razlicitih karata :) Mozes cak i preko neta da ih igras- sigurno je protiv zivog protivnika jos bolje igrati nego protiv kompa! ( A protiv kompa je do J, jer komp ima bar 30 razlicitih strategija igre. Ima cak i onu strategiju koju je koristio Pegaz, sa onim "crtaci" dekom (ToonWorld))! )
@ LPhoklica
I meni se stariji vise svidja, ali daleko od toga da cu propustiti neki od novih :) Uostalom, u stari nisam bio ukljucen od pocetka- siguran sam da je i on u pocetku bio malo... hmmmm... blazi..

polarnimeda:
@ 4ever Angel
Ako mozes negde da nabavis YuGiOh PC igre, sigurno ce ti se svideti!! Postoje 3 igre sa ukupno 750 razlicitih karata :) Mozes cak i preko neta da ih igras- sigurno je protiv zivog protivnika jos bolje igrati nego protiv kompa! ( A protiv kompa je do J, jer komp ima bar 30 razlicitih strategija igre. Ima cak i onu strategiju koju je koristio Pegaz, sa onim "crtaci" dekom (ToonWorld))! )
Vec imam "Power of Chaos-Yugi The Destiny".Volim da je igram,bas je zarazna :p.Ali imam problem sa njom,jer uopste ne mogu da sacuvam karte koje dobijem na kraju! :-x Zbog cega? :?

ForeverAngel:
Vec imam "Power of Chaos-Yugi The Destiny".Volim da je igram,bas je zarazna :p.Ali imam problem sa njom,jer uopste ne mogu da sacuvam karte koje dobijem na kraju! :-x Zbog cega? :?
Ne znam, cuo sam da se to desava... Mozda ti je los crack, ako znas o cemu pricam... A Yugi je i najdosadniji od 3 igre jer ima i najmanje karata, a i najnezanimljivije su- a jos ne mozes da ih sacuvas :( Postoje jos Kaiba the revenge i Joey the Passion sa po jos oko 300 karata u svakoj igri, sa tim da u kaibi pored njegovih 300 mozes imati i Yugi-jevih oko 150, a uz Dzoija idu i Kaiba i Yugi (naravno ako imas i ta dva diska) pa izadje oko 750 ukupno... Nadam se da ces resiti prob.- tek onda bi stvarno uzivala! AKo je prob do cracka, mozda mogu da ti ga posaljem na mail, ako nije prevelik...

Auuu ljudi, ne znam sta je sa tim- meni sve radi OK! Jedino sto ako reinstaliram ceo windows ne mogu da ubacim do tada sacuvane karte tj. save fileove (tj. mogu na jako komplikovan nacin)... Ali tako su uradili igru... Mozda su vam, kao sto rekoh, krekovi problem- mada ako igra radi a ne snima karte stvarno ne mogu da budem siguran... Samo zacudjen...

katarina1:
ljudi el igra neko od vas yugoh mislim u stvarnosti sa originalima
P.S ja sam musko nego me sestra nesto zeznula oko nicka i nemogu da ga promenim
Pa brate otvori novi nick :roll:
A ja ne igram- sto da uzimam preskupe karte (ako bi ih uzimao zeleo bih retke, tj. skupe) kada bih jedva nasao jednu do dve osobe koje bi nabedio da opice koju partiju samnom...

@ ForeverAngel, Charmeder, Fantom Piroman :

Q. The game isn't saving the cards that I get. What should I do?
A. You should probably take a look at Vivendi's solution found at:
http://support.vugames.com/konami/search.aspx
If this does not work, here is something you can try (procedure provided by
Vincent Modena):
-Export a deck from the Deck Construction screen in-game. If the deck you
exported is not on the import list, then follow the remaining steps. If it
is on the list, then you have a different problem.
-In your KONAMI folder (e.g. C:\Program Files\KONAMI), make sure you have a
"Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common" folder. (e.g.
C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common). If it does not
exist, then create it.
-Click Start -> Click Run -> Type regedit -> Press Enter.
-Traverse the keys: HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> KONAMI -> Yu-Gi-Oh!
Power of Chaos -> System
-Check the data of the value CommonDir and make sure it matches your
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common path (e.g.
C:\Program Files\KONAMI\Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Common). If it doesn't,
then this is probably your problem. Change it, and try out the game.

Naisao sam negde na ovo i setio vas se! Nadam se da sam pomogao ;)

p.s. Sorry za manji off topic, ali igra 100% preslikava crtani :)
... Crtani koji nisam gledao vec 10 dana, ali cu kada snimim ovonedeljni omnibus (proslonedeljni vec jesam) da se odvalim sa 3 ipo h YuGiOh GXa :) :)

Ja sam za koji dvoboj, ali samo ako mislis na PC igru uz pomoc onog programa koji od regularnog NETa pravi LAN (Hamachi valjda, ili tako nekako)? Nemam prave karte, samo virtuelne :) I to one koje sam do sada uspeo da otvorim, a to je manje od 2/3... Ako si za to, baci poruku na pvt...
p.s. Ne gledas crtani?

Back