Yu-Gi-Oh!

nemam... ali bih voleo da imam. Ako neko ima i ja sam zainteresovn... Meni moze i sinhronizovano, samo da je ceo serijal... Zauzvrat mogu da platim, ili dam neke filmove ili igre....
@charmeder
Kako uopste mozes da igras uzivo... Mislim toliko ima pravila... Tu skoro da ti treba sudija.. I ono oduzimanje bodova i sve... Svaki put mora da se oduzima??

nije teshko,znam da ima dosta pravila,vezbanjem se stalno usavrshavam,niko se nije naucen rodio.....
HQ,sta je to?
bas sam juce skidao neke epizode gx,stvarno su extra,72,74,77.....
p.s primetio sam u novinama da je ostalo jos manje od deset epizoda(na rts)kod nas ce pustiti valjda do 48 ep.

HQ je high quality :) Misli na kvalitet slike :) A ovi sa RTSa uopste nisu normalni- kupuju epizode kao na pijaci... Pa dajte neki red sa tim serijalima koje pustate- ne morate biti fanovi da bi to uradili!! A sto se tice duela- nisam mislio da je toliki problem nauciti pravila, nego da je dosadno sprovoditi ih u toku igre... Mada u tome moze da bude i car ;)

ForeverAngel:
Cao drustvance,sta se radi?Jesam li vam nedostajala? :D ;)
Malo duze nisam bila ovde,i bas ste mi nedostajali :)
Da znas da jesi! :) POZZZZZZZ!!!! Tema je pocela da zamire bez tebe! U ostalom mislim da ovde jos jedino charmeder, ti i ja gledamo Yu-Gi-Oh! ...
:) Sad imam kome da kukam kako sam propustio neku epizodu :) Glupi RTS je opet u omnibusu propustio 2 epizode! Ne znam da li prve ili poslednje 2 od prosle nedelje, ali kada provalim (odgledam snimljeno) javice se... Da ostanem u toku :)
p.s. Sta te to udalji odavde? Jesi uopste mogla da gledas GX... Cini mi se da konacno postaje "opasniji" (ozbiljniji- igra u senci i sl.)...

Hvala! :) :oops: Nisam znala da sam toliko popularna ovde :lol:
Tek sam danas kupila Internet sate(Sezam pro dopunu).Bas sam se uzelela neta i Krstarice!
Gledala sam GX,gde ja to da propustim ;)To je skoro jedina serija koju pratim :-D(i rekla sam ti da ce postati "mracnije":->)
Koje epizode nisi gledao?

zadnje epizode
krauler vs vampirica,vampirica pobedjuje uzima kljuc i kraulerovu dusu....
sledeca epizoda
zejn vs vampirica ,vampirica pobedjuje uzima kljuc i zarobljava dusu
sledeca epizoda
jaden vs vampirica,jaden pobedjuje i oslobadja kraulerovu i zejnovu dusu

charmeder:
zadnje epizode
krauler vs vampirica,vampirica pobedjuje uzima kljuc i kraulerovu dusu....
sledeca epizoda
zejn vs vampirica ,vampirica pobedjuje uzima kljuc i zarobljava dusu
sledeca epizoda
jaden vs vampirica,jaden pobedjuje i oslobadja kraulerovu i zejnovu dusu
Ovo iznad nisam procitao!!! Video sam samo da se radi o epizodama :)
Ja i ne znam jos nista dok ne pogledam sta sam snimio... Ja u stvari snimam svaku subotu ujutro od 06:00 do 09:00 i onda kada mi sve bude savrsenoooo... Uzmem jedan dan (uglavnom vece) u toku nedelje, pustim i uzivam :) Ali uvek prvo proverim da li su mi stoke marnule neku epizodu- kao ovaj vikend (video sam da YuGiOh traje svega 1h- znaci 3 epizode) :( Verovatno cu sutra pogledati te 3 epizode i onda odmah na forum da popunim rupu :)
@4everAngel
Znam- ovaj forum je ko droga (pretpostavljam :) )! Ni ja ne gledam ni jednu drugu seriju... Ma ni filmove ne volim nesto posebno- samo horore ili bolesne komedije... Uglavnom pratim sport i YuGiOh! A "mracnije" je prava rec! Znao sam da mi je nesto bilo cudno kada sam napisao opasnije ili ozbiljnije ili kako vec ;) POZZZZ!
E i ne znam jeste li probali ono sa igrama- postovao sam neko uputstvo kako da ih mozda popravite (tj. to cuvanje osvojenih karata)...

POZZZ i tebi i @charmederu(koji mi je olaksao posao oko epizoda:-))
U pravu si @polarnimedo,ovaj forum JESTE droga :shock:.Evo,ja ne mogu da spavam,a da ne odgovorim :) A sto se tice igrica,nisam ponovo pokusavala da je "popravim",trenutno sam malo u frci,poceo fax,bla,bla,bla...ali pokusacu.
A sad stvarno moram na spavanje.Ubice me ovaj Internet :lol: ;-)

:evil: NISU PUSTILI POSLEDNJE 2 EPIZODE!!!! A bas bi me iznenadilo da sam gledao kako Zejn gubi od Vampirice (posto sam vec gledao kako unistava Kraulera...)! Kako je to Jaden spasio duse Kraulera i Zejna tako sto je proso pobedio Vampiricu??! Mislim, kako je to izgledalo? Jer, u prethodnom serijalu otete duse nisu mogle da se povrate tek tako- vec samo po konacnom obracunu, pred kraj serijala! ... Eh to snimanje... Mac sa 2 ostrice...
Jel niko nije slucajno video sta su oni YuGiOh DVD-jevi koji se prodaju po trafikama ili gde vec sve- za 99. din? Cini mi se da je to samo 5-6 epizoda... A jedan serijal ih imaa.... Koliko? 80ak? Znaci oko 1500 ceo serijal... I nije BAAS toliko strasno, sa obzirom da original igra kosta oko 4000 din. :) Koliko sam lud jos cu jednog dana i pokupovati sve to... Mozda pozelim i SVE serijale, pa se i zaposlim... Eh YuGiOh-u, dokle ces nas odvesti :)
Mozda jednog dana postanem slican klubu obozavatelja Cece, ciji se najveci fanovi ne druze ni sa kim ko ne slusa Cecu :shock: :lol:

Jaden je spasio onu dvojicu zato sto je imao medaljon.Jednu polovinu je imao on,a Alexisin brat mu je dao drugu polovinu i rekao mu da samo pomocu njega moze da pobedi Kamulu i oslobodi duse.Medaljon valjda ima moc da ponisti igru u senci...tako nekako :-?.
Sto se tice DVD-ja,i ja bih volela da imam ceo serijal(posebno "Dawn of the Duel",zadnji,kod nas ne prikazani :( )

Dobro ti ovo sa Cecom ;) :lol: :lol: :lol:

TNX! Bas mi je krivo da ih nisam pogledao! Uvek mi deluje da sam propustio najzanimljivije epizode... Jebeni RTS-ovci: kao da ih vidim kako bez I MALO poznavanja i postovanja prema YuGiOh-u odlucuju da zakinu neku epizodu! Kao kada bi neki glupavi roditelj svom detetu kupio kesicu istobojnih bombona, a preskocio 2 dinara skuplje sarene bombone (misleci u sebi: "ma, sta ce mu to")!!? :x
Eh vidim po sebi, vreme je za spavanje!! Vidim da si i ti, ZauvekAndjele, nocobdija! Ovaj forum u kasne sate ispade zamalo pa ko chat :) Mada, do pre 2 meseca sam legao uglavnom oko 5 ujutro tako da je ovo sada... hmmm... Pesma... Secam se da nedeljama nisam snimao jutarnji omnibus, nego ga gledao pred spavanje :-?

Ma stvarno nisu normalni ovi sa RTS-a!Evo,jutros su pustili novu epizodu(ponovo)umesto reprize od petka! :x :confused:Ali srecom sam je odgledala,i moram da kazem da je bila zanimljiva i pomalo iznenadjujuca ;).Necu reci sadrzaj,ali pominje se neki "stari" lik! :)

ForeverAngel:
Ma stvarno nisu normalni ovi sa RTS-a!Evo,jutros su pustili novu epizodu(ponovo)umesto reprize od petka! :x :confused:Ali srecom sam je odgledala,i moram da kazem da je bila zanimljiva i pomalo iznenadjujuca ;).Necu reci sadrzaj,ali pominje se neki "stari" lik! :)
E NE MOGU DA VERUJEM!!! Taman kada sam pomislio kako sam se lepo setio da snimim jutarnju epizodu u ponedeljak (i vidim poslednju koju nisam, pa tako i deo pretposlednje u uvodu u poslednju)- ONI SE ZAJEBUUU!!!! Javni servis DUPE MOJE!! :evil:

Nemoj da besnis pre vremena,mozda ce ujutro da puste reprizu :mrgreen: .A brat mi je rekao da je u vecernjem terminu bila ista ta epizoda koju sam gledala jutros :?.Ako mozes,gledaj ujutro u 7:30.Cao!

ForeverAngel:
Nemoj da besnis pre vremena,mozda ce ujutro da puste reprizu :mrgreen: .A brat mi je rekao da je u vecernjem terminu bila ista ta epizoda koju sam gledala jutros :?.Ako mozes,gledaj ujutro u 7:30.Cao!
EH... Osecam da ce pustiti istu epizodu 3. put :) Ili sledecu... Ili neku iz prethodnog serijala- nikad se ne zna!
Ma, necu ja umreti za neku epizodu, ali me nervira neozbiljnost kakvu bi RTS morao da ima! De ce im dua- pa ima li neko od njih decu? Ali snimicu, ako RTS slucajno ispravljanjem prizna gresku :)
A necu da besnim; nije mi u prirodi :) Mozda kada Srbija bude igrala...

ForeverAngel:
Gledala sam malopre,opet nova epizoda :-o.Al` se bar nadam da ce pustiti sve u subotu...
Dobro je, posto nisam snimao... :) Bio sam siguran da nema nista od toga... Mozda cu da pocnem da ih gledam radnim danima....
A bas mi je bilo drago i krivo zbog Kaibe u onoj epizodi... Drago mi je sto se pojavio- dobro je sto su mu dali isti glas i sto niko u novom serijalu nema BAS takav (iako isti ljudi sinhronizuju)... Ali mi je krivo sto to nije bilo u stvarnosti, a i zbog one maske preko lica (jer ne znam sta ce mu kada ionako ono nije bilo stvarno i kada onda i ne mora izgledati 10 godina starije- valjda je to da ga Jaden i ovi ne prepoznaju odmah)!

Da! :) Bas mi bilo drago da ga opet sretnem :) A dobro se drzi sa obzirom na 10 godina! Pitam se sta je svo to vreme radio... Verovatno se bogatio...
Gledao sam i danas ovu epizodu, sa Amazonkom... Mada naredne 2 su mi bitne jer kada preskacu u omnibusu, preskacu poslednje :)
E a video sam danas i one DVD-eve... tj. samo jedan... Pise na njemu SERIJAL 1, i odmah ispod toga samo broj 6!? Da li je to sesti disk iz prvog serijala ili tu ima 6 epizoda (a onda nigde ne pise kojih 6 epizoda tj. koji je disk u serijalu)- pojma nemam.... Nista ne pise konkretno......
Nadam se samoda su sve epizode na DVD-evima jedna za drugom, i da onda mozes da kupis 5, 10, 20 DVD-eva i da lepo zaokruzis CEO serijal... I'll keep you posted ;)

I ja sam gledala ono sa amazonkom.Bas je bilo zanimljivo!.Jadan Bastion u rukama onog zenskog Svarcenegera :mrgreen: :lol:...I sto je najgore,on se izgleda ozbiljno "zacopao" :o.A tek Camlijeva omiljena karta (debela devojka)... :lol: A sto se tice Kaibe, bas je super opet ga videti posle 10 godina.Mozda se u medjuvremenu i ozenio :p :D
A sto se DVD-ja tice,ne znam ocemu se tu radi.Vec imam neka 3 diska od pre.Na njima pise "YGO 4","YGO 5" i "YGO sezona 1"(a ispod naslova broj 2),tako da ne znam tacno koje je ovo izdanje.
POZZ

ForeverAngel:
Jadan Bastion u rukama onog zenskog Svarcenegera :mrgreen: :lol:...I sto je najgore,on se izgleda ozbiljno "zacopao"
E stvarno! Toliko onih devojaka na akademiji... I to koliko mi se cini- sve bolja od bolje :)
Ma, oduvek je on bio cudan- nosi 6 deckova sa sobom, zidovi sobe su mu iskrabani formulama... Kada je onda uzeo da kreci, pomislio bi covek da se konacno dozvao pameti... A on ludak pravi sebi novi prostor za pisanje formula?!! :)
Camli je sigurno normalniji. On verovatno samo ne sme da se zaljubi u kartu sa lepsom, mrsavijom devojkom- plasi se sigurno da bi bila mnogo lepsa od njega, pa da ce ga zato na kraju prevariti, ili da ce mu je neko preoteti... :)
To bi znacilo da je Sajrus jos i najnormalniji od pomenutih jer se zaljubio u normalniju kartu... Mada opet- KOJI CRNI NORMALNI!? Ja se npr. NIKADA ne bih zaljubio u damu tref!! :)
A kad smo vec kod ove teme: pitam se koji pol preferira Dr. Krauler...

polarnimeda:
A kad smo vec kod ove teme: pitam se koji pol preferira Dr. Krauler...
Ne bih znala,mada po njegovom ponasanju... ;)Koji ti je omiljeni lik u GX-u?Meni Zejn :mrgreen:,zato sto me bas podseca na Kaibu :p.Sav je nekako misteriozan i 8-),a jos ima i mladjeg brata(+ njegovi metalni zmajevi)...
Ma ne znam,svi su mi simpaticni :D

ForeverAngel:
Koji ti je omiljeni lik u GX-u?Meni Zejn :mrgreen:,zato sto me bas podseca na Kaibu :p.Sav je nekako misteriozan i 8-),a jos ima i mladjeg brata(+ njegovi metalni zmajevi)...
Ma ne znam,svi su mi simpaticni :D
Meni je omiljeni lik... Kaiba :) Pojavio se u vec 2 epziode pa eto, da ga smatram standardnim :)
A ozbiljno... Nemam pojma- svi su mi OK sto ti kazes, ali mi se ne svidja kako cu nacrtali Camlija... Onaj nos njegov ne mogu da im oprostim! A ako bih bas morao da biram jednog, onda bih morao izaberem glavnog lika- Jadena! Ma nekako je sav opusten, samo uziva i zivi bez i jedne jedine brige... Cak i kada ima razloga za brigu, on nema brige! Svidja mi se cak sto ponekada bude glupkast (jer spava na casovima, i cini mi se daje lep primer deci koja gledaju seriju :) ), jer mu i nije vazno da bude prepametan- vazno je samo da se uzivaaaa :) Uvek je pozitivan.... A i frizura mu je super! :)
p.s. OPET nisam pogledao epizodu kada trebam- ako mi zakinu u subotu opet cu propustiti bar jednu epizodu.... A sutra necu da gledam da ne pokvarim ako mi puste u subotu... Ali cu da snimim, da se osiguram.. Kada mentol, danas nisam..
E da- i mnooogo mi se svidja ona muzika u spici :) Bas me ponese!Moracu da uzmem ovaj obican spil karata pa uz spicu da se uzivljavam malo.... ;)

Back