head hunter
Početnik
- Poruka
- 19
Drustvance ima li neko od vas epizode HQ na engleskom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misli na kvalitet slike
A ovi sa RTSa uopste nisu normalni- kupuju epizode kao na pijaci... Pa dajte neki red sa tim serijalima koje pustate- ne morate biti fanovi da bi to uradili!! A sto se tice duela- nisam mislio da je toliki problem nauciti pravila, nego da je dosadno sprovoditi ih u toku igre... Mada u tome moze da bude i car 
Da znas da jesi!ForeverAngel:Cao drustvance,sta se radi?Jesam li vam nedostajala?![]()
Malo duze nisam bila ovde,i bas ste mi nedostajali![]()
POZZZZZZZ!!!! Tema je pocela da zamire bez tebe! U ostalom mislim da ovde jos jedino charmeder, ti i ja gledamo Yu-Gi-Oh! ...
Sad imam kome da kukam kako sam propustio neku epizodu
Glupi RTS je opet u omnibusu propustio 2 epizode! Ne znam da li prve ili poslednje 2 od prosle nedelje, ali kada provalim (odgledam snimljeno) javice se... Da ostanem u toku 
ops: Nisam znala da sam toliko popularna ovde
Ovo iznad nisam procitao!!! Video sam samo da se radi o epizodamacharmeder:zadnje epizode
krauler vs vampirica,vampirica pobedjuje uzima kljuc i kraulerovu dusu....
sledeca epizoda
zejn vs vampirica ,vampirica pobedjuje uzima kljuc i zarobljava dusu
sledeca epizoda
jaden vs vampirica,jaden pobedjuje i oslobadja kraulerovu i zejnovu dusu
Ali uvek prvo proverim da li su mi stoke marnule neku epizodu- kao ovaj vikend (video sam da YuGiOh traje svega 1h- znaci 3 epizode)
Verovatno cu sutra pogledati te 3 epizode i onda odmah na forum da popunim rupu 
)! Ni ja ne gledam ni jednu drugu seriju... Ma ni filmove ne volim nesto posebno- samo horore ili bolesne komedije... Uglavnom pratim sport i YuGiOh! A "mracnije" je prava rec! Znao sam da mi je nesto bilo cudno kada sam napisao opasnije ili ozbiljnije ili kako vec
A sto se tice igrica,nisam ponovo pokusavala da je "popravim",trenutno sam malo u frci,poceo fax,bla,bla,bla...ali pokusacu.
;-)
NISU PUSTILI POSLEDNJE 2 EPIZODE!!!! A bas bi me iznenadilo da sam gledao kako Zejn gubi od Vampirice (posto sam vec gledao kako unistava Kraulera...)! Kako je to Jaden spasio duse Kraulera i Zejna tako sto je proso pobedio Vampiricu??! Mislim, kako je to izgledalo? Jer, u prethodnom serijalu otete duse nisu mogle da se povrate tek tako- vec samo po konacnom obracunu, pred kraj serijala! ... Eh to snimanje... Mac sa 2 ostrice...
Koliko sam lud jos cu jednog dana i pokupovati sve to... Mozda pozelim i SVE serijale, pa se i zaposlim... Eh YuGiOh-u, dokle ces nas odvesti 

)

Mada, do pre 2 meseca sam legao uglavnom oko 5 ujutro tako da je ovo sada... hmmm... Pesma... Secam se da nedeljama nisam snimao jutarnji omnibus, nego ga gledao pred spavanje :-?
E NE MOGU DA VERUJEM!!! Taman kada sam pomislio kako sam se lepo setio da snimim jutarnju epizodu u ponedeljak (i vidim poslednju koju nisam, pa tako i deo pretposlednje u uvodu u poslednju)- ONI SE ZAJEBUUU!!!! Javni servis DUPE MOJE!!ForeverAngel:Ma stvarno nisu normalni ovi sa RTS-a!Evo,jutros su pustili novu epizodu(ponovo)umesto reprize od petka! :xAli srecom sam je odgledala,i moram da kazem da je bila zanimljiva i pomalo iznenadjujuca
.Necu reci sadrzaj,ali pominje se neki "stari" lik!
![]()

.A brat mi je rekao da je u vecernjem terminu bila ista ta epizoda koju sam gledala jutros :?.Ako mozes,gledaj ujutro u 7:30.Cao!EH... Osecam da ce pustiti istu epizodu 3. putForeverAngel:Nemoj da besnis pre vremena,mozda ce ujutro da puste reprizu.A brat mi je rekao da je u vecernjem terminu bila ista ta epizoda koju sam gledala jutros :?.Ako mozes,gledaj ujutro u 7:30.Cao!
Ili sledecu... Ili neku iz prethodnog serijala- nikad se ne zna! 
Mozda kada Srbija bude igrala...Dobro je, posto nisam snimao...ForeverAngel:Gledala sam malopre,opet nova epizoda :-o.Al` se bar nadam da ce pustiti sve u subotu...
Bio sam siguran da nema nista od toga... Mozda cu da pocnem da ih gledam radnim danima....
Bas mi bilo drago da ga opet sretnem
A dobro se drzi sa obzirom na 10 godina! Pitam se sta je svo to vreme radio... Verovatno se bogatio...
...I sto je najgore,on se izgleda ozbiljno "zacopao"
.A tek Camlijeva omiljena karta (debela devojka)...
A sto se tice Kaibe, bas je super opet ga videti posle 10 godina.Mozda se u medjuvremenu i ozenio
E stvarno! Toliko onih devojaka na akademiji... I to koliko mi se cini- sve bolja od boljeForeverAngel:Jadan Bastion u rukama onog zenskog Svarcenegera![]()
...I sto je najgore,on se izgleda ozbiljno "zacopao"

Ne bih znala,mada po njegovom ponasanju...polarnimeda:A kad smo vec kod ove teme: pitam se koji pol preferira Dr. Krauler...
,zato sto me bas podseca na Kaibu
.Sav je nekako misteriozan i 8-),a jos ima i mladjeg brata(+ njegovi metalni zmajevi)...Meni je omiljeni lik... KaibaForeverAngel:Koji ti je omiljeni lik u GX-u?Meni Zejn,zato sto me bas podseca na Kaibu
.Sav je nekako misteriozan i 8-),a jos ima i mladjeg brata(+ njegovi metalni zmajevi)...
Ma ne znam,svi su mi simpaticni![]()
Pojavio se u vec 2 epziode pa eto, da ga smatram standardnim 
), jer mu i nije vazno da bude prepametan- vazno je samo da se uzivaaaa
Uvek je pozitivan.... A i frizura mu je super! 
Bas me ponese!Moracu da uzmem ovaj obican spil karata pa uz spicu da se uzivljavam malo....