Piccolosan
Obećava
- Poruka
- 53
Pa ima karta koja se zove Piramid of Light i koja moze da zarobi sve 3 bozanske karte!! Pominje se u Yu-Gi-Oh the movie.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mikol:Ja ne pratim ovu seriju jer me nervira sto sve jedno isto pricaju!!! Tacnije, jednu recenicu ponove na 20 razlicitih nacina tokom jedne epizode, a za akciju tako ostane veoma malo vremena. Da nije toga, priznajem da bih je rado gledao, a ovako, samo igram tu igru na kompjuteru.
Samantha Jouns:Vi imate uzasan problem sto je cist dokaz nezrelosti,..a to je da NEZNATE DA CENITE TUDJE MISLJENJE i da vam je odmah neko glup i nema pojma cim IMA DRUGACIJE MISLJENJE ,...
a necu prestati da dolazim ovde sve dok vi ne prestanete da smarate tamo na LJ&S vasim debilnim savetima i pitanjima. I jedino u cemu se slazem je da su stvarno spanske serije jedno velikooo sranje....Ali izgleda da nove generacije vasih godina i to obozavaju.....

Ko bi rekao da devojka gleda taj crtacni
 Ko bi rekao da devojka gleda taj crtacni  COOL!  8)
 COOL!  8)  a ja ga chuvala i taaako...svidelo se i meni...otishla ja u shkolu kada ono moja dva najbolja druga isto gledali :shock:...i taaako nas troje to gledamo
a ja ga chuvala i taaako...svidelo se i meni...otishla ja u shkolu kada ono moja dva najbolja druga isto gledali :shock:...i taaako nas troje to gledamo  

:-)
 :-)  Salim se, i meni se svidja! Toliko je nadmen da posle svega- sva cudovista i dalje smatra hologramima, a Yugija i Joeya budalama jer to ne shvataju!!
 Salim se, i meni se svidja! Toliko je nadmen da posle svega- sva cudovista i dalje smatra hologramima, a Yugija i Joeya budalama jer to ne shvataju!!   
  A sada sam se vec ko mentol uziveo; nabavio i PC igre (koje su DO J)!!
  A sada sam se vec ko mentol uziveo; nabavio i PC igre (koje su DO J)!!

AKo propustis neku epizodu javicu ti u subotu sta je bilo (posto imam TV karticu pa uvek podesim snimanje) ! Nekada i namerno ne gledam YuGiOh tokom radnih dana da bi posle mogao lepo, ko covek, da uzivam 2h
 AKo propustis neku epizodu javicu ti u subotu sta je bilo (posto imam TV karticu pa uvek podesim snimanje) ! Nekada i namerno ne gledam YuGiOh tokom radnih dana da bi posle mogao lepo, ko covek, da uzivam 2h 
 A nema sanse da je poslednja- pa faraon mora da zavrsi sa Levijatanom posto ga je ovaj progutao, i posto je Levijatan vec bio primoran da oslobodi sve duse (to je (Saki) ukratko i sadrzaj jucerasnjo-jutrasnje epizode)! Mora da su se prevarili za jednu epizodu jer nije bilo serije u utorak zbog tekme!
 A nema sanse da je poslednja- pa faraon mora da zavrsi sa Levijatanom posto ga je ovaj progutao, i posto je Levijatan vec bio primoran da oslobodi sve duse (to je (Saki) ukratko i sadrzaj jucerasnjo-jutrasnje epizode)! Mora da su se prevarili za jednu epizodu jer nije bilo serije u utorak zbog tekme! Jedino me smara sto u Yugi The Destiny (koga sada igram) moram po nekoliko partija da dobijem dok mi ne upadne NOVA KARTA! AL dobro
 Jedino me smara sto u Yugi The Destiny (koga sada igram) moram po nekoliko partija da dobijem dok mi ne upadne NOVA KARTA! AL dobro  A sa Dzoijem moze i preko neta da se pici
 A sa Dzoijem moze i preko neta da se pici