polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Gotovo je
Nema vise YuGiOh-a 
Od sutra na RTS:
18.34 Mumija: Prozivka, animirana serija

Od sutra na RTS:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na cemu ;-)polarnimeda:Imam kablovsku ali prokletu PTT!!!! Nemam ni jedan od ta dva kanala, ali zato imam Panoniju, BN, Most, Palmu Plus i jos 100 BUDALASTINA!!! :mad:
TNX na INFO anyway...!!![]()
Nije valjda?polarnimeda:Gotovo jeNema vise YuGiOh-a
Od sutra na RTS:
Jeste sestro,zarazno je.Sta mislis zasto mi ovde kukamo? :wink: (tanjapajic:Ljudi sta vam je?Jes`da i ja gledam Sundjer Boba i Simpsonove,al`do ovoga Yo jos nisam stigla...ne znam nisam gledala ni jednu epizodu celu,mozda je zarazno....
Ne znam da li je cela sezona.Mozda par epizoda.Da je bar od pocetkapolarnimeda:Mislis da je to cela prva sezona?? Malo bi bilo previse jeftino a i preveliko da bi stalo na DVD?!
OK,Simpsonovi jesu zakon,ali neko voli i Yu-gi-oh.Anime crtaci su uvek bili nesto posebnoNowica:Ljudi kako mozhete da gledate taj shit bre ????? Ne mogu da verujem.... 22 godine i gledash to....Izvini,ali kako mozhesh to da gledash ? Ja imam 14 i ne mogu da pogledam ono,nema shanse....
THE SIMPSONS RULZZZZZZZZZZ![]()
Nowica:Ljudi kako mozhete da gledate taj shit bre ????? Ne mogu da verujem.... 22 godine i gledash to....Izvini,ali kako mozhesh to da gledash ? Ja imam 14 i ne mogu da pogledam ono,nema shanse....
THE SIMPSONS RULZZZZZZZZZZ![]()