Yu-Gi-Oh!

polarnimeda:
Imam kablovsku ali prokletu PTT!!!! Nemam ni jedan od ta dva kanala, ali zato imam Panoniju, BN, Most, Palmu Plus i jos 100 BUDALASTINA!!! :mad:

TNX na INFO anyway...!! :)
Nema na cemu ;-)
Danas je bila zadnja epizoda ciklusa Waking the Dragons.Posle bi trebali da prikazu poslednju sezonu.Nadam se da je imaju.Videcemo sutra ;)

"Зелене су наше долине,велике су наше волине и смрде ко распаднуте лешине..."-Рен , Стимпи и Смрдља,Лигњослав ,прасенце Геџа моји омиљени а овај Гуги Шмуги има добар фриз (зезам се)
:lol:
Која вам је омиљена сезона?

Ma ne da je zarazno, nego sam umeo da se budim u 6 ujutro ili da cekam celu noc do 6 ujutro da pogledam 5 vezanih epizoda! Pretpostavljam da ce sada seriju da pocnu da pustaju i happy TV ili kanal D; u stvari nadam se! Da nemam NET i PC igru, morao bi da odem do RTSa sa zahvalnicom i heklerom :-|
Ma bice opet, ima Boga :)

Cula sam da je zadnja sezona dobra.Likovi idu u Egipat da saznaju o svojoj proslosti.Faraon otkriva svoju proslost,a Kaiba napokon saznaje zasto mu Plavooki zmaj toliko znaci;-)
I na zalost,nemam te epizode:cry(Mozda moze nekako da se skinu preko neta ili sa satelita,nemam pojma.Ko ima tv karticu ili tako nesto,moze da pokusa;-)
Omiljena sezona mi je ova zadnja i onda kada su zarobljeni u Noinom virtualnom svetu;-)

Nemoj bre da mi otkrivas sta ce biti :)
Ne znam gde, ali i ja bih voleo da nabavim SVE epizode Yu-Gi-Oh-a! Mada sumnjam da je to bas tako jednostavno- pa to je bre sigurno 200 sati crtanog!!!
A nadam se da nijedan serijal nece biti poslednji!!! I da mi nece biti zao da placam RTS-u TV pretplatu (tj. da ce imati i pustiti svaki serijal)!
A inace, ko je video ili igrao pc igru Kaiba The Revenge (koja je inace odlicna) razocarace se u Kaibin pederasto pisljiv glas :?

Ljudi kako mozhete da gledate taj shit bre ????? Ne mogu da verujem.... 22 godine i gledash to....Izvini,ali kako mozhesh to da gledash ? Ja imam 14 i ne mogu da pogledam ono,nema shanse....
THE SIMPSONS RULZZZZZZZZZZ :)

Nowica:
Ljudi kako mozhete da gledate taj shit bre ????? Ne mogu da verujem.... 22 godine i gledash to....Izvini,ali kako mozhesh to da gledash ? Ja imam 14 i ne mogu da pogledam ono,nema shanse....
THE SIMPSONS RULZZZZZZZZZZ :)
OK,Simpsonovi jesu zakon,ali neko voli i Yu-gi-oh.Anime crtaci su uvek bili nesto posebno ;)

Ljudi , neznam sta da vam kazem . Ne verujem da ce pustiti poslednju sezonu jer je RTS poznat po tome da ne pusti neku seriju ili crtani do kraja (npr. Digimon) . Ali zato ko ima kablovsku moze da skine preko torrenta sta mu treba od Yu-Gi-Oh ukljucujuci i Yu-Gi-Oh GX (mislim da se tako zove) koji ima neke nove likove .

Za danas su najavili da ce pustiti serijal"Yu-Gi-Oh!GX".To je izgleda najnoviji serijal(nesto o tome ovde: http://www.tv.com/yu-gi-oh!-gx/show/35554/summary.html?full_summary=1&tag=showspace_links;full_summary Steta,izgleda da cemo ipak ostati uskraceni za serijale"KC Grand Championship" i "Dawn of the Duel" :-(
Ali bolje bilo kakav Yu-Gi-Oh nego nikakav;-)

Back