Yu-Gi-Oh!

imam prvi deo igrice Yugi power of haos. gde moze da se skine i ostale 2 sa Kaibom i Joyem?

pored toga, kad sam natrcao na ovaj forum, nisam mogao da verujem da ima jos odraslih kojima se svidja ova serija! pozdrav svima!

Sto se tice igrica imam ih ja igram ja ygo i evo vec neki mesec i idem na turnire a pozivam sve ljubitelje ygo-a da dodju na www.yugioh-forum.cjb.net to je najveci ygo forum na ovim prostorima a i da znate pola karata nemaju isti efekat kao u crtanom i u stvarnosti.Za sve koje nesto interesuje javite mi se na taj forum na pm ja sam tamo pod nikom Illidan i mod sam 8)

Ja ne pratim ovu seriju jer me nervira sto sve jedno isto pricaju!!! Tacnije, jednu recenicu ponove na 20 razlicitih nacina tokom jedne epizode, a za akciju tako ostane veoma malo vremena. Da nije toga, priznajem da bih je rado gledao, a ovako, samo igram tu igru na kompjuteru.

Mikol:
Ja ne pratim ovu seriju jer me nervira sto sve jedno isto pricaju!!! Tacnije, jednu recenicu ponove na 20 razlicitih nacina tokom jedne epizode, a za akciju tako ostane veoma malo vremena. Da nije toga, priznajem da bih je rado gledao, a ovako, samo igram tu igru na kompjuteru.

a, je l' teska ta igrica?
mislim, za decaka od 5 godina?
smara me vec 100 godina da mu kupim...

Samantha Jouns:
Vi imate uzasan problem sto je cist dokaz nezrelosti,..a to je da NEZNATE DA CENITE TUDJE MISLJENJE i da vam je odmah neko glup i nema pojma cim IMA DRUGACIJE MISLJENJE ,...
a necu prestati da dolazim ovde sve dok vi ne prestanete da smarate tamo na LJ&S vasim debilnim savetima i pitanjima. I jedino u cemu se slazem je da su stvarno spanske serije jedno velikooo sranje....Ali izgleda da nove generacije vasih godina i to obozavaju.....
n040.gif
n040.gif
n040.gif

AHAHAHAHAH, pa sad citam i neverujem ko kaze ovo ljudima ovde, neko ko se poistovecuje sa glumicom iz serije koja je tako glupa i neukusna da ni 6000 spanskih serija, pokemoona, grandova i bravo showova ne mogu da je zamene. Crtani ne gledam, al mi se svidja igra kartama i smatram da je vrlo inteligentna i nije za svakoga (citaj glupe plavuse koje se jebu sa prvim muskarcem koji se nadje na ulici, i mladje od 14 godina jer ne mogu da je shvate). Voleo sam i ja duska dugouska, viteza koju, salabajzerice, branka kockicu i ostalo, voim i sad da pogledam i prisetim se, al ne fali nista ni novim crtanim filmovima.

Nego da se vratim na temu, imam isti problem kao i vecina vas, veliki broj karata je sa greskom i postoje samo dva spila koja mogu da se kupe. Zna li neko neko mesto gde ima vise spilova i gde karte nisu sa greskom?

Ko voli da gleda ovaj crtani?! Ima li i starijih? Ne stidite se- ja imam 22 :)
A zanima me sta se desilo u poslednje 3 epizode? Poslednje sto sam ja video je da je Darts u igru protiv Yugija i Kaibe postavio staklene ratnike i da se ispostavilo da su to u stvari zarobljene duse Yugija, Dzoija, Mai i Pegaza... Nisam video do kraja ovu (pomenutu) epizodu i naredne dve... ?

ja ih gledam...pa yugi je pozv'o one zmajeve...ustvari pomotju pegazove karte je zmajeve vratio u njihov pravi oblik-vitezove....onda mu je darts pozvao svoju zmiju i unishtio jednog viteza...pa je yugiju ostalo 0 bodova,ali on je pozvao mrachnu charobnicu i tek kada ona umre on gubi igru....(a to je i darts sa svojom zmijom uradio)...nego...zar yugi ide i preko vikenda?poshto si rek'o naredne dve :confused:

Vikendom ide repriza svih 5 epizoda koje se pustaju od ponedeljka do petka. Tacnije subotom u 6 ujutro (pa do 8h)!
A ja sam se zeznuo jer sam lepo podesio snimanje u to vreme, a Yugi je kasnio zbog prenosa odbojke- tako sam isekao poslednje 2 ipo epizode! Dobro je kad kazes da jos nije gotova borba, ili cela serija :)
A sta je bilo sa vitezovima sa stitovima od ogledala koje je darts pozvao, pa se ispostavilo da su to u stvari zarobljene duse Jugija, Dzoija, Mai, i Pegaza?

kaiba je hteo da napadne dzhoija i onda se yugi isprechio...e onda sam zaboravila shta je bilo valda je bio red na dartsa i on rasturio kaibu,ali kaiba pre nego shto je izgubio te zhivotne bodove dao jugiju sve bodove od svog zmaja...tako nekako ;)

Hej, pa ti si zensko :) Ko bi rekao da devojka gleda taj crtacni :) COOL! 8)
Hvala ti! Sada sam se vec ukljucio! A ako te zanima crtani, da znas da postoji i PC igra Yu-Gi-Oh, tj 3 vezane igre (Yugi, Kaiba i Joey)! Dobre su, imaju vecinu karata koje postoje u crtacu i jos mnogo drugih!

I ja sam zensko pa gledam Ju gi oh.Sta je tu cudno?Nisam valjda jedina?8-oCrtani je stvarno super.Pocela sam da ga pratim kad su bili na onom Kaibinom cepelinu.Moj brat ga je gledao sa drugom,a meni bilo dosadno,pa rekoh ajde da pogledam,svi se loze na to u poslednje vreme...i eto sad ga pratim stalno;-)Omiljeni lik mi je Seto Kaiba.Jeste zloca,ali ima najbolje fore(*divota,delegacija strebera na okupu*):-P A i Jugi mi je sladak.

i ja sam sa bratom pochela da gledam...znam da je rekao joooj sada tje prva epizoda jugija.....:roll:a ja ga chuvala i taaako...svidelo se i meni...otishla ja u shkolu kada ono moja dva najbolja druga isto gledali :shock:...i taaako nas troje to gledamo :D :mrgreen:
ja ooooooooooobozhavam Kaibu :D :p :-)

Sto volite Kaibu? Mozda sto je burzuj :) Salim se, i meni se svidja! Toliko je nadmen da posle svega- sva cudovista i dalje smatra hologramima, a Yugija i Joeya budalama jer to ne shvataju!! :D
A ja sam poceo da gledam jer mi je delovalo jako debilno to sa kartama pa sam se smejao! Mislio sam da za svaku epizodu izmisljaju nova pravila, tj. da ne postoje pravila :roll: A sada sam se vec ko mentol uziveo; nabavio i PC igre (koje su DO J)!!
+ SInhronizacija je vrhunska! Mogu apsolutno da je merim sa Sundjer Bobom ;)

JBG- ni ja nisam bio tu! Ali imas reprizu ujutro u 7:30, a u subotu u 6 ujutro imas svih 5 epizoda koje su bile tokom nedelje! Dragon Ball takodje nije los, ali sam se pogubio kada je Pikolo poceo da se pojavljajue kao dobar lik (ali tada nisam imao vremena da pratim seriju)- a valjda nisam jedini posto DB vise ne prikazuju!
Yu-Gi-Oh je meni zakon, pogotovo od kada znam pravila igre pa i neke karte (iz PC igara) :) AKo propustis neku epizodu javicu ti u subotu sta je bilo (posto imam TV karticu pa uvek podesim snimanje) ! Nekada i namerno ne gledam YuGiOh tokom radnih dana da bi posle mogao lepo, ko covek, da uzivam 2h ;)

I ja imam igricu Yu Gi Oh!Power of chaos Yugi the destiny.Naucila sam pravila igre preko nje,pa mi je tako bilo lakse i zanimljivije da pratim seriju.
A sada moram da idem,jer se budim da gledam propustenu epizodu ;-)

Ljudi,znate li sta pise u TV programu?Da je juce bila poslednja epizoda!:cry(Nadam se da grese.Pa ne mogu da prekinu kad se epizoda nastavlja!A i prica se ovde ne zavrsava,vec postoji jos jedna,poslednja sezona koja je vec prikazana u svetu.To sam saznala na sajtu www.yu-jyo.net
Inace,na sajtu se mogu pronaci sadrzaji svih epizoda,od pocetka do kraja uz koje idu i slike.Plus imate kratak opis svih likova koji su se pojavljivali i spisak karata svih majstora!
Ostaje da se nadamo da ce ovi nasi nabaviti te posledje epizode(ako vec nisu),a vi pisite sta mislite o ovome. Pozz

I ja sam gledao ujutro- probudih se u 5 i ne mogu da zaspim! :) A nema sanse da je poslednja- pa faraon mora da zavrsi sa Levijatanom posto ga je ovaj progutao, i posto je Levijatan vec bio primoran da oslobodi sve duse (to je (Saki) ukratko i sadrzaj jucerasnjo-jutrasnje epizode)! Mora da su se prevarili za jednu epizodu jer nije bilo serije u utorak zbog tekme!
Igre su super- kada spojis sve 3 imas skoro 1000 razlicitih karata :) Jedino me smara sto u Yugi The Destiny (koga sada igram) moram po nekoliko partija da dobijem dok mi ne upadne NOVA KARTA! AL dobro :) A sa Dzoijem moze i preko neta da se pici :)
TNX za sajt- bas ce mi prijati neki wallpaper kada se zavrsi serija... Verujem da cemo imati i svaki sledeci serijal, mozda sa manjim kasnjenjem zbog para i sinhronizovanja! Do tada bi mogli da repriziraju- nisam gledao od pocetka :)

Videcemo da li ce veceras da prikazu nastavak.
Sto se tice repriza,ako imas kablovsku,mozes da gledas stare epizode na OBN-u ili na Novoj.Na OBN-radnim danima po dve epizode-u 8:50 i u 9:30.Na Novoj -vikendom valjda od 9 h ;-)

Back