Yu-Gi-Oh!

Jadan ti Ekimane- bas mi je zao :cry: evo placem zbog tebe..... Pominje se Ra kao najvece Bozanstvo ali u obliku zmaja - zove se Krilati zmaj Ra i postoje jos dva Bozanstva pored njega Obelix Mucitelj i Nebeski zmaj....kada se sva tri skupe na jedno mesto postaju nepobedivi...ali svi oni se pojavljuju tek u kasnijim epizodama... :D

Piccolosan:
Jadan ti Ekimane- bas mi je zao :cry: evo placem zbog tebe..... Pominje se Ra kao najvece Bozanstvo ali u obliku zmaja - zove se Krilati zmaj Ra i postoje jos dva Bozanstva pored njega Obelix Mucitelj i Nebeski zmaj....kada se sva tri skupe na jedno mesto postaju nepobedivi...ali svi oni se pojavljuju tek u kasnijim epizodama... :D

zanimljivo . . . :D

Sutra ce Odion pozvati zmaja Ra protiv Joeya...
:D :D :D
Jel neko probao da igra karte?
Prezirem te japanske crtace, bas zbog lepe uspomene na laku noc deco i kratke crtace pre dnevnika... Ali kada sam odigrao koju partiju sa prijateljem svidelo mi se...
Mnogo je komplikovana igra...

Mrzim samo klasicne japanske crtace. Ono poput pokemona, beybladea imaju svi. Ne volim mange i yu-gi-oh zato sto su neverovatno nasilni, gledaju ga deca u udarnom terminu jer je doslo novo doba, a normalne decije emisije su iz starog doba i ,,zastarele" su.

Evo stihova:

Velika nebeska zveri otvori svoje dveri, probudi se iz svog drevnog sna, nek je pobeda moja sva, daj da vidimo sjaj tvoj, nek je unisten svaki neprijatelj moj, izadji iz svog mrklog mraka i pobeda nek bude tvoja svaka, pokazi nam strasne moci svoje kad sazovem ime tvoje

KRILATI ZMAJU RA

99.jpg

serija i nije nesto ali karte su super poceo sam da ih skupljam jos pre nekoliko godina
i imam pozamasan broj karata.Ko to lupa gluposti da je to za klince pa ja imam 19 godina

Tako je!!! :p Kakve su to uopste gluposti da je za decu :mad: kada su pravila toliko komplikovana da treba biti genije da bi sve ukapirao. Meni je teze od saha. Ja nisam neki igrac saha (ustvari nemam pojma) ali u sahu bar mozes da izracunas poteze a ovde mozes samo da sanjas koje karte ima tvoj protivnik. Imaju da se kupe originalne karte koje su inace skupe (oko 700 din) tako da hmmm ja kupujem kod kineza.

@Kaiba koja ti je najbolja karta koju imas?

Moja najjaca karta je Chaos Emperor dragon- Enjoy of the end. This card can only be summoned by removing 1 LIGHT and 1 DARK monster in your Graveyrad from play. Pay 1000 Life points to send all cards in both player's hands and on the field to the Graveyard. Inflicts 300 points of damage to your oppnent's Life points for each card that is sent to the Graveyard by this effect. ATK 3000 DEF 2500 :-D :-D :-D

Back