Yu-Gi-Oh!

Hi hi hi. Nema na čemu. Ja isto obožavam sve anime-je. Imaš pravo ranije je Dragonball bio dosadan ali Z je super. Još samo kada bi kupili još neke epizode. Gledala sam princezu Mononoke odličan crtani. Doneće mi drug neke animeje. Konačno :razz:
Pegaz je CAR!!!!!! 8-) Meni je baš trulo što ga je Yugi pobedio, nije fer :sad: Pa dobro on je ipak jedan od glavnih likova i mora da pobedi zato je tako "srećan". Slažem se da treba da dobije revanš sa Pegazom. Ne zaboravi da Pegsi može i da krade duše sa milen. okom. Brrr..... to je baš korisno u slučaju da te neko iznervira. Pegsi ima baš dugačko ime zar ne? Uf... dok on napiše autogram...
Mislim da je Pegaz najrazvijeniji lik. Voli da slika, imao je ženu smrc eh što je umrla. Imam snimljenu tu epizodu kada objašnjava kako ju je upoznao i kako je dobio oko (milen.) Onda voli da gleda crtaće. Kladim se da ima celu kolekciju crtaća kući. A to da je inteligentan i da ne pominjemo IQ 160!!! Lupam ne znam stvarno. Ustvari on ti samo pogleda karte i svoje karte i onda sa sekund izračuna sve moguće kombinacije koje mogu da se izvedu.Nešto kao u sahu. Najmoćniji element?? Imaš pravo. Plus otporan je na kontrolu uma.
Ima lepe manire. A ne kao Joey koji čim vidi hranu odmah skoči i preždere se kao svinja.
Znam kada je Pegazu rodjendan! Ok sad ćeš verovatno misliti da sam luda. Yugioh likovi su pravljeni po pravim likovima iz stvarnog života. Za većinu likova ima kada im je rodjendan. Pegsiju je 8. oktobar. Godine valjda oko 27. Ima čak i krvna grupa ali nećemo sada preterivati jer tako? Pegaz se posle pojavljuje u Yu-Gi-Oh the movie, ali naravno toga nema kod nas kao i svega što je najbolje na svetu. Šmrc nemamo čak ni neki izbor pahuljica. :cry:
Bila na net-u neka priča, pošto sada ima milion prića na raznim sajtovima. I kao u toj priči Pegaz gleda Duška Dugouška na DVD. Zazvoni mu telefon on ništa. Zvoni telefon još hiljadu puta i na kraju se digne uz gundjanje :"Gde je taj prokleti daljinski upravljač?". Javi se na telefon:"Halo, šta hoćete, zar ne znate koliko sam ja zauzet čovek?, aha dobro, dobro. " Spusti slušalicu i kaže nekom tamo slugi da nadje daljinac jer ne zna gde ga je ostavio. Sluga se ubije od traženja preturi celu kuću i na kraju nadje daljinac u frižideru. Au Pegsi. Čak ni ja nisam toliko luda da ga ostavim u frižideru. Mada se sada trenutno ubijam tražeći daljinac za TV i punjač za mobilni po celoj kući i kažem ti da ih nigde nema, NIGDE.

Imaš milion informacija sve o Yu-Gi-Oh na net-u. Tu ja sve saznajem he he he.
Marik je lud!!!!!! :twisted: Blagim rečima.. Ne znam da li si video ali i Marik isto ima svoje drugo ja tj. kao što Yugi ima faraona iz zagonetke tako ima i Marik. On se zove Yami Marik. Yami je kao duh ili tako nešto. A on..... on je još hiljadu puta ludji od običnog Marika. Gledaj crtani pa ćes videti. Najzanimljviji deo je kada dolaze do finala Kaibinog turnira, mada nisu bile do kraja sve epizode. A zašto me to ne čudi????. Inače štap koji ima Marik uopšte ne pripada njemu već Kaibi. Aha, kladim se da to nisi znao.
Godište sam 1987. Ako hoćes idi pa preturaj po mojoj biografiji ono podaci o korisniku i znaš već. Htedoh da ti pošaljem mail ali pošto ih ne primaš onda nisam mogla. Puno pozdrava za tebe i nadam se da ti dobro ide učenje na fax-u. Ćao!

Ma šlusaj bre ti @Xel- (prašak za pranje veša) tiii........ :twisted: grrrrrrrr..... Ne trebaju nama neki kokoške što tandrču ko ko ko ko da :"mrzim japanske crtaće". ko ko ko ko ko da ajd skloni se bre iš iš iš iš šju bre

imam oko 110...nisam siguran.... e imam nekog Moisture Star-Man, ima 9 zvezdica, ATK 28200, DEF 22900 ... "When this card is summoned by three sacrificies, The Magic-Trap cards in opponent field completly destroyed... " :)
...ali to sad nije bitno.... Piccolosan, nasao sam pravila na srpskom, ali su mi veoma konfuzna.... ako bi neko mogao da mi objasni kako tece partija....znaci kako se pocinje... kako se summonuju stvorenja.... kako se aktiviraju Magic i Trap karte....itd....

poz

Ok slušaj ovako. :) Pretpostavljam da znaš ono žute karte su čudovišta, zelene magijske a karte zamke su ljubičaste, mada to nije uvek tako jer ima ti "falsifikata" kako ih ja zovem tako da zaboravi na boje. Imaš takodje na istoj web adresi što ti napisah prošli put tamo trailer. Ako ti je malo brža konekcija mogao bi da pogledaš. Inače znam da kada započinješ igru moraš da izvućeš pet karata i da ako prvi igraš ne smeš da napadneš prvi. Postoji normalni summon i to kada čudovište pozoveš u vertikalnom položaju licem na gore. Takodje postoji i Set summon a to je kada čudovište staviš licem na dole u vodoravni položaj. Ako te protivnik tada napadne onda tu kartu koja je licem na dole postavljaš licem ka gore u vodoravni položaj i računaš poene. Medjutim postoje i takozvane Flip karte i to ti piše pre opisa čudovišta. To čudovište kada ti je napadnutu onda se iz vodoravnog položaja lice na dole postavlja u napadačku poziciju licem ka gore. Ako zaista želiš da ti objasnim pravila možeš da mi pošalješ mail adresu ili da se nadjemo na chat-u jer nema teroije da ti pišem ovde roman od 1000000 reči. Ima još oho ho ho ho ho u vezi čudovišta. Trap karte imaš continus to je da kada ih pokreneš one ostaju na igralištu dokle god ih neko ne uništi. Trap karte se postavljalju na Magic & Trap card zonu UVEK licem na dole. Imaš još equip karata koje daju dodatnu napadačku ili odbrambenu moć čudovištima i imaj krstić kao oznaku pa onda Quick Magic trap karte ( za znakom munje) i one su jedine magic karte koje možeš da aktiviraš tokom napada tvoga protivnika. Imaš ovaj crtani film Yu-Gi-Oh pa mi mogao malo da ga pogledaš da bi ti se nešto razjasnilo. Ako imaš OBN gledaj svakim radnim danom (uf po koji put već ovo pričam) od 16:45. Pravila koja imaš na srpskom pročitaj još jedno hiljadu puta kako bi ti bila jasnija.Tako sam i ja i još uvek mi nije sve baš najjasnije.Što se tiče te karte Moisture Star-man ona znači da kada žrtvuješ tri čudovišta kako bi pozvao ovu kartu sve magične i karte zamke na protivničkom igralištu su uništene. Kako stojiš sa engleskim? Ništa ako si zainteresovan da ti detaljnije objasnim onda mi pošalji mail ili da se nadjemo na chat-u. Pozdrav

pa tu sam ja stalno,sto? :-)

pa ne znam kolika je ispravnost ti kineskih karata posto postoje originali i laznjaci npr ta tvoja karta kad bi bila original kostala bi mislim poprilicno....
takodje drug mi je iz subotice rekao da je pobednik turnira kod njih dobio neku super vrednu kartu mislim da je cena i preko 100$ ako ne i mnogo vise,ove kineske su laznjaci....
e picolo hajd mi nabrzaka prepricaj epizode ako ti nije frke ove i prosle ned?video sam samo da se turnir preselio u zeppelin....pa ako ti nije mrsko....
poz

Da da Ekimane ;) Imas pravo da su neke karte laznjaci a pogotovo me zbunjuju ove nove karte sa jednom nulom vise. Glupi laznjaci. :-x Sto se ticee epizoda na cepelinu pa znam sa se prvo borili Yugi i Bakura i da je pobedio Yugi (pa naravno), sledeca borba je bila izmedju Joey i Odiona (to je sluga od Marika ako na pratis) gde je Joey pobedio. Mai protiv Marika pobedice Marika to znam jer sam vec gledala sad repriziraju. I na kraju Kaiba protiv Isizu (sestra od Marika) gde pobedjuje Kaiba. Posle se nesto Mark borio protiv Bakure ali nisu kupili sve epizode pa ne znam kako se to zavrsilo-eto tako.
Kako je na fax-u?

e pratio sam epizode i znam da se mai bori protiv marika i sad je potegla bozansku kartu kad ono neka sfera treba je otvoriti...nemogu da verujem da ce mai pobedit...kakva nepravda(previse forsiraju to priljatestvo)pa sta ce biti sa marikom???kakva glupost!znam da ce se borit marikova sestra i kaiba ali ja mislio da je to vec proslo(to je prva epizoda yugia koju sam pogledao na obn ali nisam video ostale...pa onda krenula repriza....)kako to da se bore bakura i marik?kakve su to gluposti ja mislio da ce finale da bude yugi vs marik...exxx....'ebem ti scenario...ako nebude zadnja epizoda e onda stvarno nemam reci!!!
ps.dobro je na faxu (za sad ,dok sabijanje nije krenulo)
poz

Bakura i Marik se bore zato sto je Bakura izazvao Marika. To je van turnira. Marik je pobedio Mai zato sto Mai nije znala stihove za pozivanje Krilatog zmaja Ra. Jer svi mi dobro znamo Yu-Gi-Oh, nepredvidljivo je do kraja. I nikad ne znas kako ce ko da pobedi. Bas kad izgleda kao da 100% pobedjuje ono se sve obrne. :-o Ja mislim da ce se posle Yugi boriti sa Marikom a Kaiba sa Joey-jem ali nisam sigurna to je samo pretpostavka. I na kraju Kaiba se bori sa Yugijem. No nastavi da gledas i nadam se da ce da kupe bre ceo serijal kao ljudi.

:lol: ja bas u pon. dobio televizor kad primetim ono se vrti od pocetka, ja mislio da sam propusto zadnje epizode!ma nema veze bice na rts(nadam se)!

...inace, pozdrav za tebe piccolosan....

J*** te kako morbidan crtać.
U moje vreme je u tom terminu bilo "Dobro veče deco" ako se beše tako zvalo.
A još su nekad bili i "Mece Dobrići".
Sad tamoneki divljaci ustaju uz grobova i kolju se sa tamonekim zlim demonima, *****-palac...

Nije to tako morbidno. :p ...To je japanski crtac a svi njihovi crtaci su u vezi magija i cudovista...... No, crtani je povezan sa Egiptom i duh od faraona zivi zajedno sa decakom Yugijom......Svaki od likova je povezan sa svojom prosloscu- iz prethodnom zivota u Egiptu.....Postoje 7 misticnih elemenata koji poseduju razne moci...Sto se tice toka pa svaka borba je jednistvena sama po sebi jer se uvek javljaju razlicite kombinacije karata i razni protivnici. Pogotovo je zanimljivo gledati kako ce se oni medjustobno nadmudrivati jer nikad ne mozes da znas kako ce borba da se zavrsi. Ljudi ako imate OBN predlazem da gledate tamo jer je na RTS ( bar meni) grozno sihronizacija). Nekako su na OBN glumci vise uživljeni u svoje uloge.

To vreme "laku noc deco" je proslo. Sada dolazi novo doba....nema ni Diznija vise ljudi..... sto mi je zao :-(

Back