Yettel - Pitanja i odgovori

Lako promenite svoj tarifni paket putem interneta

Ukoliko ste već korisnik nekog od Telenor tarifnih paketa, lako i brzo možete promeniti svoj tarifni paket na bilo koji od aktuelnih postpejd ili pripejd Telenor paketa u zavisnosti da li ste postpejd ili pripejd korisnik. Promenu tarifnog paketa možete uraditi potpuno samostalno, online na portalu Moj Telenor.

Promena tarifnog paketa je besplatna
.

Opširnije: http://i.evocentar.net/qbTQtP

A kad ćete da pošaljete momka u Nokiu da uzme kodove za otključavanje telefona koji su izašli iz ugovorene obaveze?

Ah ne izvinjavam se Telenor obmanjuje korisnike lažima da čeka kodove iz Nokie dok ljubazna teta iz Nokie koja me je lično pozvala(ne e-mail) me je začudjeno pitala izvinite kakve kodove kad nokia ne zaključava ni jedan aparat ni za jednog operatera u svetu.

Šta ima Telenor na ovo da kaže?

Otključavanje telefonskih aparata kupljenih u Telenoru

Kompanija Telenor donela je Odluku o otključavanju prodatih telefonskih aparata iz svoje ponude. Korisnici stiču pravo na ovu mogućnost ukoliko ispunjavaju jedan od sledećih uslova:

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-k...nje-telefonskih-aparata-kupljenih-u-Telenoru/

A mene već tri meseca zavlače komentarom da čekaju kodove od Nokie. Ugovorna obaveza mi je istekla pre evo 4 meseca i od tada sam podmirio sve račune.
Ja mogu da razumem da moram da sačekam da tamo neko iz fioke izvuče kod. Ali da bezobzirno u eri interneta na kućnu adresu mi pošalji poštu gde piše samo da nam Nokia dostavi kodove... Pa šta smo mi budale. Nokia ne zaključava telefone to radi telenor. I ja čekam evo već 3 meseca i ništa i opet sam pisao i opet evo samo malo sačekajte. Sačekaću ja taman dok prošetam do vipa da pređem na drugu mrežu.

Proizvodjač za potrebe operatera zaključava odredjene uredjaje. Takodje, proizvodjač poseduje i kodove za otključavanje istih. U ovom slučaju očigledno je problem do proizvođača, i Telenor je dao svoj maksimum u potraživanju tih kodova. Čim kodovi budu dostavljeni, bićete obavešteni i kontaktirani.

Pametni telefoni nikad nisu bili dostupniji. Upoznajte Android telefon sa fantastičnim odnosom cena - kvalitet!

Telenor OneTouch

Aj prestani sa lažima. Znači vas(pretpostavljam da si iz Telenora) kontaktitram sve vam dam podatke posle prepiske od 20 i kusur dana napismeno u sandučetu dobijem ok evo samo da nam nokia pošalje kodove. Posle 3 meseca ja pošaljem mail Nokii sa zahtevom da ubrzam proceduru i posle 10 minuta zove devojka iz Nokie da me pita kakve ja to kodove tražim od njih. Objasnim o čemu se radi i dobijem sledeći odgovor. Nokia ne zaključava ni jedan jedini uredjaj ni za jednog jedinog operatera u svetu. Zaključavanje i kodove za isto imaju samo operateri. Nokia jedino na zahtev operatera u aparat ubacuje predefinisani software sa operaterovim obeležijima.
Ona me samo upućuje na ovlašćene servise koji poseduju mogućnost otključavanja telefona uz zadržavanje garancije(da dobro ste pročitali zadržavanje garancije) ali ovu uslugu moram da platim iz svog džepa.
Dakle Laž da Nokia poseduje kodove koristite za nekog korisnika koji je dovoljno neobrazovan i nespreman da kontaktira i treću stranu. Ako slučajno probaš sa pričom da Nokia laže pa to valjda govori i Telenorovom poslovnom odnosu sa proizvodjačem telefona.

Pozdravljam sve prisutne, morao sam da se registrujem pošto duže već pratim ovu temu pa da mogu i ja nešto reći ili pitati, dvoumim se u vezi prelaska u telenor mrežu u fazonu prenesi svoj broj inače sam sad u vip-u nisam još nigde naišao ( osim kod njih na sajtu) na podatak da u telenor mreži na pr u svakom paketu početak razgovora se tarifira 4.6 d ( što u vipu nije slučaj) zatim razgovori u mreži se naplaćivaju i još dosta stvari sam našao koje mi se ne dopadaju a ovde pojedini ljudi hvale telenor mrežu,ali sve te sitnice odbijaju mene i druge potencionalne buduće korisnike, ovo sam izneo kao konstataciju jer imam osećaj da te velike kompanije uopšte nije briga za korisnika već je samo bitno da se potpiše što više ugovora naravno daleko od toga da je VIP mreža idealna izvinjavam se na opširnosti

Logicno je da kad uspostavis poslovni odnos sa tako jednom ozbiljnom kompanijom kao sto je Nokia da dobijes i kodove. Pa cak i da ih nedobijes opet je logicno da na memorandumu mailom ili na neki drugi nacin trazis da ti posalju. Kako Nokia to dobiva istog trenutka tako mogu i da vrate. Netreba sednica vlade da odlucuje dali da Telenoru to posalje ili ne.

Znaci, SVE JE LAZ [na kub]

neznam dali sam na dobrom mestu postavio pitanje ali molim vas potreban mi je hitan odgovor, imam 063 broj dobijam poruke sa izmenjenom identifikacijom mada znam ko ih salje, redovno identifikacija bude kao da je poslato sa nekog maila nekad cak i mog licnog ili odgovorim sa jednog broja a stigne mi ista ta poruka koju sam poslao forwardovana na drugi broj telefona kako sta i o cemu se radi

Za propuštene pozive, prijavu uznemiravanja možete izvršiti isključivo ličnim odlaskom u Telenor prodavnicu. Tom prilikom je potrebno da ponesete na uvid važeću ličnu kartu i telefonski aparat, sa zabeleženim propuštenim pozivima (najmanje pet).
Za uznemiravanje sa brojeva sa skrivenom identifikacijom, prijavu možete izvršiti uz navedene datume i vremena primljenih poziva (najmanje tri), i to isključivo za pozive na koje ste odgovorili (došlo je do uspostave veze).

Za najdetaljnije informacije, pozovite Kontakt centar Telenora na broju 063/9000.

Pozdravljam sve prisutne, morao sam da se registrujem pošto duže već pratim ovu temu pa da mogu i ja nešto reći ili pitati, dvoumim se u vezi prelaska u telenor mrežu u fazonu prenesi svoj broj inače sam sad u vip-u nisam još nigde naišao ( osim kod njih na sajtu) na podatak da u telenor mreži na pr u svakom paketu početak razgovora se tarifira 4.6 d ( što u vipu nije slučaj) zatim razgovori u mreži se naplaćivaju i još dosta stvari sam našao koje mi se ne dopadaju a ovde pojedini ljudi hvale telenor mrežu,ali sve te sitnice odbijaju mene i druge potencionalne buduće korisnike, ovo sam izneo kao konstataciju jer imam osećaj da te velike kompanije uopšte nije briga za korisnika već je samo bitno da se potpiše što više ugovora naravno daleko od toga da je VIP mreža idealna izvinjavam se na opširnosti

Ako su besplatni minuti u pitanju ni u jednoj mreži se ne naplaćuje uspostava poziva. E kad potrošiš besplatne minute onda kreće dranje kože.

v.

@urbanz: Sve što je nejasno, pitajte! Dobra informisanost je osnova pametnog izbora. :)

Telenor u svojoj ponudi ima tri vrste Prenesi paketa:

Prenesi pakete
Prenesi i Surfuj pakete
Prenesi i Dopuni pakete

Sami nazivi ovih paketa ukazuju na one prednosti koje se u okviru njih ostvaruju.

Uspostava veze u okviru besplatnih minuta se ne naplaćuje, kao ni prema omiljenom broju, u pre paid promocijama i slično, jer Telenor generalno izbegava tu praksu.

Poslednja izmena:
ni jedna, sva tri operatera su manje više ista. Samo gledaš koji će manje da te zavrne na kraju meseca sa računom, e sad tu je najgori MTS jer imam par prijatelja koji su na post kod njih i svi kukaju.
A prepaid e tu već imaš pogodnosti jer vidiš kako se kolju sa cenama minuta i poruka.

Realno kad biraš operatera u Srbiji biraš manje od tri zla.

ni jedna, sva tri operatera su manje više ista. Samo gledaš koji će manje da te zavrne na kraju meseca sa računom, e sad tu je najgori MTS jer imam par prijatelja koji su na post kod njih i svi kukaju.
A prepaid e tu već imaš pogodnosti jer vidiš kako se kolju sa cenama minuta i poruka.

Realno kad biraš operatera u Srbiji biraš manje od tri zla.
pa koje je najmanje zlo?

Telenor: Finansijski rezultati za treći kvartal 2011.

26. oktobar 2011
– Kompanija Telenor u Srbiji ostvarila je prihod od 10,247 milijardi dinara u trećem kvartalu ove godine, ili 11 odsto više nego u istom periodu 2010.

Broj pretplatnika Telenora u Srbiji, koji posluje u okviru norveške Telenor grupe, porastao je za 77.000 na 3.138.000 korisnika. Telenorov udeo na tržištu Srbije po prihodu sada iznosi preko 40 odsto.

„Korisnici su nastavili da reaguju pozitivno na našu tržišnu ponudu, što je dodatno ojačalo našu poziciju na tržištu. Nastavljamo da održavamo visok nivo razvoja praćen strogom kontrolom troškova, što direktno doprinosi dobrom poslovanju“, izjavio je Erlan Neten, finansijski direktor kompanije Telenor d.o.o.

Opširnije: http://i.evocentar.net/uaQOiA

Back